• 9.376.162 stemmen

4: Rise of the Silver Surfer (2007)

Actie / Sciencefiction | 92 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Alternatieve titels: Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer / Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland

Geregisseerd door: Tim Story

Met onder meer: Ioan Gruffudd, Jessica Alba en Chris Evans

Gesproken taal: Engels, Japans, Arabisch en Mandarijn

Releasedatum: 26 juli 2007

• Disney+ Bekijk via Disney+
  • meJane Bekijk via meJane

Plot 4: Rise of the Silver Surfer

"Discover the secret of the Surfer."

De Silver Surfer komt de aarde bezoeken, wat betekent dat aarde een ramp tegemoet kan zien. Terwijl deze Silver Surfer over de wereld rondraast en overal waar hij komt chaos en vernietiging achterlaat, komt het Fantastic Four team in actie om hem tegen te houden en tevens de terugkeer van hun aartsvijand Dr. Doom tegen te gaan.

Reed Richards / Mr. Fantastic

Sue Richards / Invisible Woman

Johnny Storm / Human Torch

Ben Grimm / The Thing

Victor von Doom / Doctor Doom

Norrin Radd / Silver Surfer (stemrol)

Norrin Radd / Silver Surfer

Alicia Masters

General Hager

Frankie Raye

avatar van mikey

mikey

De silver surfer was volgens de oude comix van lee en kirby een zachtaardie heraut van Galactus. Eigenlijk iemand die veroordeeld was tot dit werk. Galactus daarentegen was een natuurverschijnsel die werelde opslokte.

avatar van Ella

Ella

Lijkt me een top film te worden. In 15 juni komt hij in amerika in de bios.. Dan zullen we eens ff snel kijken.......

avatar van Real_Movie

Real_Movie

Ik vondt de 1e film wel goed gemaakt met een goeie verhaallijn.

Maar eerlijk gezegd zit ik niet egt op de 2e deel te wachten.

Maarja dat dacht ik ook van deel 1 toen vondt ik hem wel oke.

Maar als je mij vraagt is deze 2e deel te overbodig.

avatar van -jack_sparrow-

-jack_sparrow-

nieuwe site + tv spot met veel nieuwe beelden is ook online

avatar van -jack_sparrow-

-jack_sparrow-

en weer is er een nieuwe trailer

avatar van VeR

VeR

mikey schreef:

klopt ik heb die comics op tv gezien vroeg , en daar was hij goedaardig snapte niet waarom hij opeens kwaadaardig moest zijn. echt jammer

avatar van gotti

Ben benieuwd. Trailer (en teaser) zien er leuk uit. Heb egr genoten van het eerste deel...

avatar van De Rekke

De Rekke

trailer ziet er erg goed uit

avatar van Real_Movie

Real_Movie

Ik had ergens gelezen dat er in deze 2e deel niet veel actie voorkomt.

Dat had Jessica Alba gezegd dat het meer een familie film is en dat het meer een komische film wordt.

Dat zou ik niet verwachten van de fantastic four.

Maar we zullen zien hoe het uitpakt hoop dat er veel actie in zit inplaats die familie gedoe dat past gewoon niet bij deze film.

avatar van donnie darko

donnie darko

Ik vind dit het meest hilarische concept ooit. Een zilveren surfer als villain.

avatar van Halve_ZOL

Halve_ZOL

Vandaag hier in Dublin in de bios. Zal vanavond even gaan kijken of het wat is.

avatar van starbright boy

Downloadbericht verwijderd.

avatar van UrbanDjampa

UrbanDjampa

Real_Movie schreef:
Ik had ergens gelezen dat er in deze 2e deel niet veel actie voorkomt.

Klopt dat er niet veel actie inzit, maar daar stoorde ik me echt niet aan. Wil niet zeggen dat ik op meer actie hoopte, maar word deels goedgemaakt aan de einde van de film.

Wat ik best teleurstellend is dat Galactus niet eens in beeld kwam. Hij gebruikte alleen z'n stofzuiger.

Cameo van S.L. was weer leuk als altijd. Vond ik wel de grappigste stukje.

Eindoordeel: geen hoogvlieger, maar stukken beter einde dan van die ''webhead''

Over m'n waardering ben ik nog echt niet uit dus voorlopig een 3,5 *

avatar van Halve_ZOL

Halve_ZOL

hele vermakelijke film, 90 minuten lekker ontspannen entertainment. Ik vond het een heerlijk filmpje om het weekend te starten afgelopen vrijdag.

Niet te 'diepgaand' of zichzelf serieus nemend en dat is positief bedoeld.

3,5 *

avatar van criodor

criodor

Halve_ZOL schreef:

Niet te 'diepgaand' of zichzelf serieus nemend en dat is positief bedoeld.

3,5 *

Ben het helemaal met je eens. Was echt lekker gezellig kijken en zeker vermakelijk. Dat er minder 'actie' was, was zeker niet storend en maakte 't juist net beter in mijn ogen.

avatar van koiboy

koiboy

Heb de film gister gezien en vind hem stukken beter dan de eerste film. Leuke humor en de karacters zijn deze keer ook beter uitgewerkt.
Leuk om stan lee weer in de film terug te zien. alleen jammer dat galactus niet in beeld kwam.

avatar van Fctwente-mat

Fctwente-mat

super film heb um ook gedownload echt topper!!

5sterren

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

bij deel 1 viel ik al in slaap dus deze probeer ik niet eens

avatar van Angel25

Angel25

Echt een hele goeie film! deel 1 vond ik al heel goed maar ik vond deze persoonlijk een stuk beter!

avatar van HakaR

HakaR

nou nou, snap niet waarom jullie dit zo'n goeie film vinden, er zit heel weinig actie in, verhaal gaat ook nergens over, en is heel voorspelbaar, om maar niet te spreken over het einde. Volgens mij wisten ze niet waar ze heen moesten, en plakten ze zo'n slechte einde aan.

1,5

avatar van Jefferson019

Jefferson019

Zo wat vond ik deze film een tegenvaller, de special effects en de personages waren ok , maar de film was te kort , waardoor het verhaal gewoon niet leuk was , er gebeurde voor mij te weinig , had wat meer dingen uitgewerkt gezien , zoals het einde bijvoorbeeld, want dit was meer een lange soap aflevering dan een film,

2,5 voor de special effects

avatar van stan

stan

Net zo goed als zijn voorganger

avatar van Fikret8

Fikret8

Vond de voortganger een flinke tegenvaller, deze was al iets beter.

De dialogen waren weer net als in deel 1 van een laag niveau en de humor was meer iets voor jonge tieners.

Het verhaal rondom The Fantastic 4 en Doom was totaal niet interessant.

Het enige wat interessant aan de film was is de karakter Silver Surfer wat nog enige diepgang, een interessant verhaal te bieden had en de film daarmee nog een beetje ten goede brengt.

Met een betere uitwerking (en meer screenplay) van de Silver Surfer en het weglaten van oninteressante verhaallijnen en daarmee eigenlijk ook de personages van The Fantastic 4 en Dr. Doom zou het een topper in zijn genre kunnen zijn geweest.

Van mij hadden ze Silver Surfer tog beter een eigen Live Action movie mogen geven.

Net geen 3,5 sterren waard.

avatar van Belthazor

Belthazor

Net zo slecht als zijn voorganger.

2.0

avatar van sarahbol

sarahbol

Vond hem beter dan de eerste.Leuke wending in het verhaal en goede special effects.

Aanrader

avatar van errr

errr

Ik vond het eerste deel erg tegenvallen dus was ook niet benieuwd naar het 2de deel maar na het zien van de trailer ben ik toch een beetje benieuwd.

avatar van Materny

Materny

errr schreef:

Zelfde hier.

avatar van kingofthemovies

kingofthemovies

een fijne film, moet je zien.

3.5

avatar van zowizo

zowizo

wat een kinderachtige film !!

1* - voor de moeite

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Wat lijkt me dit een vreselijk slechte film.