4: Rise of the Silver Surfer (2007)
Genre: Actie / Sciencefiction
Alternatieve titels: Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer / Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer
Verenigde Staten / Duitsland
Geregisseerd door: Tim Story
Met onder meer: Ioan Gruffudd, Jessica Alba en Chris Evans
Gesproken taal: Engels, Japans, Arabisch en Mandarijn
Releasedatum: 26 juli 2007
Bekijk via Disney+
Plot 4: Rise of the Silver Surfer
"Discover the secret of the Surfer."
De Silver Surfer komt de aarde bezoeken, wat betekent dat aarde een ramp tegemoet kan zien. Terwijl deze Silver Surfer over de wereld rondraast en overal waar hij komt chaos en vernietiging achterlaat, komt het Fantastic Four team in actie om hem tegen te houden en tevens de terugkeer van hun aartsvijand Dr. Doom tegen te gaan.
Reed Richards / Mr. Fantastic
Sue Richards / Invisible Woman
Johnny Storm / Human Torch
Ben Grimm / The Thing
Victor von Doom / Doctor Doom
Norrin Radd / Silver Surfer (stemrol)
Norrin Radd / Silver Surfer
Alicia Masters
General Hager
Frankie Raye
koiboy
Zit heel erg op deze film te wachten. Hoop dat deze beter word dan de eerste film. Het verhaal ziet er iedergeval goed uit. Nu even wachten op de trailer.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11909 berichten
Volgens mij is het verhaal nauwelijks van belang lijkt me!
BlueSword
deel 1 was wel okay, wel vermakelijk, dit lijkt mij ook wel vermakelijk! silver surfer is een vet personage.
lowhusky
ik vrees dat het een slechte film zal worden..met een regisseur van taxi kom je ook niet ver
kevinsmit2
ik hou niet van fantactic 4 dus zit echt niet op deze film te wachten
LEIDENAAR
LEIDENAAR
Vind het zelf meer een teaser..maar goed..
silverfaustx
(nerd mode on) silver surfer is geen schurk, maar deed het om zn eigen planeet teredden (nerd mode off)
Hankster
de trailer belooft veel goeds
Deel 1 was best vermakelijk enkel wat kort: nu maar hopen dat de geruchten van een extended cut uitkomen
IcU
Ik vind het er echt waanzinnig uitzien. Ik kijk er best naar uit, nu ik de teaser heb gezien. Hoewel ik deel 1 niet zo vond...
ewalk
Nope, Silver Surfer is toch de heraut van Galactus de planeteneter?
davidov
Even voor de duidelijkheid: Later is silver Surfer wel een goodguy, maar van oorsprong is hij de loopjongen van Galactus die even het bezoek van zn baasje aan weet te kondigen voordat hij langskomt om de boel te verorberen.
ewalk
Precies zoals ik al zei.
miepke
heb deel één met een glimlach gekeken, de hele film door
wil deze dus ook zeer graag zien
as
Silver Surver heeft tot ieders verbazing 'iets' tussen z'n benen: http://www.aintitcool.com/node/31303

Undertaker-
heb de trailer al gezien dat ziet er erg goed uit als de rest van film ook zo is..maar moet zeggen ziet er top uit
hannes64
- 1926 berichten
Heb de teaser bekeken ( een goeie trouwens ), en `the silver surfer` heeft wel ècht veel weg van robert patrick als terminator met surfplank.
Ben benieuwd hoe de film word....hoop beter als 1.
Black-Pearl
Cool nog een fantasic four !
Na het zien van de trailer is die denk ik net zo goed als deel 1
maarja nog fftjes wachten
ewalk
Ik hoop echt dat Galactus er ook in voor komt!
Dat moet toch haast wel?
Mister- x
mijn broer heeft mij het trailerke laten zien op een of anderen site en ze is heel cool
Angrod_Pallanén
Aardige trailer, vind The Human Torch het vetste personage, dus daar zit de trailer wel goed, maar of ik daar nu anderhalf/twee uur naar wil kijken...
little_lOve
Ben erg benieuwd naar deze film, aangezien ik naar deel 1 met veel plezier heb gekeken. Alleen als ik zo het verhaal lees, moet ik toch wel erg lachen. Ik heb dan het gevoel dat het over een tekenfilm gaat

Fantastic Four
2015

Fantastic Four
2005

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Fantasy / Avontuur, 2009

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
Fantasy / Avontuur, 2006

Rise of the Planet of the Apes
Actie / Avontuur, 2011
brandhelikoptersurfboardmaskersatellitevliegtuigtransformatiewoudresurrectionvervolgsuperheldgebaseerd op stripruimtebruiloftexplosiewetenschapperinterrogationdouble crossfantastic four legerearth in peril superhuman strengthduringcreditsstingerinvisibilitysilver surferforcefieldelasticity fox's marvel universesuperheroine suspensefulamused