• 9.374.495 stemmen

Geregisseerd door: Jason Friedberg en Aaron Seltzer

Met onder meer: Kal Penn, Adam Campbell en Jayma Mays

Releasedatum: 26 april 2007

Plot Epic Movie

"We know it's big. We measured."

Lucy, Edward, Peter en Susan zijn vier wezen, die alle vier op een dag een gouden ticket vinden om in de fabriek van Willy Wonka te komen kijken. Hier ontdekken ze een kast, die leidt naar de magische wereld van Gnarnia. In dit land ontmoeten ze de White Bitch, die het land wil overnemen. Het viertal besluit om op zoek te gaan naar een manier om haar te stoppen. Tijdens hun zoektocht krijgen ze hulp van onder andere Harry Potter, de pratende bever Harry Beaver en de gestoorde piraat Captain Jack Swallows.

Estuariä

Dit was slechts bedoelt als grap, overigens deel ik deze account met mijn broer die deze nonsens heeft opgehangen en ik zou deze film gewoon een 0,0 geven.

avatar van Glenniej93

Glenniej93

Ik vond dit echt een belachelijk domme film tijdje geleden gezien maar wat een stomme film zeg heb alleen gelachen toen kapitein jack swallows ofzo kwam maar verder zwaar saai !!

Estuariä

Ik heb mijn broer gezegd als hij het nog een keer flikt om op mijn account te zitten, dat hij Epic Movie van me krijgt, omdat hij er al zo lang om zeurt.

Estuariä

Bestaat er trouwens geen Oscar voor slechtste film ooit? Die zou hier wel van toepassing zijn.

avatar van Bugssje

Bugssje

Volgens IMDB zijn de twee regisseurs weer bezig met een nieuwe film. Weer een komedie. Zou deze film dan goed zijn of word het weer een epic/date movie...

avatar van J. Clouseau

J. Clouseau

Estuariä schreef:

Die prijs heet de Raspberry Award of Razzie. Wordt jaarlijks uitgeloofd aan de slechtste film van het jaar.

avatar van Breebaldy

Breebaldy

kan hier beter maar niks over zeggen.k*******t.

avatar van t-i-m

t-i-m

J. Clouseau schreef:

gebeurd tog niet,....deze films worden met opzet slecht gemaakt....het zijn ja parodieen......erg kutte film scary movie 4 was nog beter, dat betekend dus dat ie echt heel poep was.

avatar van The Last

The Last

3 keer niks. Vond het niet eens grappig.

1.5 sterren voor de moeite,

avatar van Real_Movie

Real_Movie

Waarom geef je het voor de moeite nog een 1,5.

Geef het gewoon een 0,5,want dat is het gewoon waard.

avatar van N811

N811

Estuariä schreef:

razzie

avatar van Mr.Crow

Mr.Crow

Niet grappig, gewoon irritant...

avatar van Many

Many

Misschien was het einde wel heel leuk, ik zal het iig niet te weten komen want ik heb de film van ellende na een kwartier al afgezet.

avatar van HakaR

HakaR

wat verwachten jullie dan??? zo worden al deze films gemaakt.

avatar van Bazza

Bazza

wat een baggerfilm... 0.5*

avatar van Rocco1984

Rocco1984

is deze film slechter dan de zeemeerman?

avatar van joostie

joostie

Dit is toch echt het diepte punt van het begrip film.

avatar van Vinokourov

Vinokourov

Rocco1984 schreef:

is deze film slechter dan de zeemeerman?

Ja dat is het zeker. Alhoewel deze film wel iets minder pretenties heeft dan De Zeemeerman, heeft De Zeemeerman nog wat kneuterigs en is Epic Movie gewoonweg ranzige ongrappige troep.

avatar van MrLee

MrLee

Opzet OK, uitvoering slecht. Aaneenschakeling van 'net niet' grappen.

Verbazingwekkend toch afgekeken Daarom 1*

jumpstylemovie

dus een plaatsje in de flop 100 hoeft de film niet 2 jaar oud te zij n

avatar van Scoopz

Scoopz

Verstand op nul en kijken met wat vrienden, dan is hij wel te doen. Het wel kunnen lachen om deze film.

avatar van SaBBeS

SaBBeS

Verstand dan zeker op 0. Heb em nu alleen gekeken, niet uitgekeken. Af en toe flauwe grappen is leuk, maar de originaliteit is ver te zoeken. Alles zie je van mijlenver aankomen. Verder vond ik het Narnia gedeelte ook niet echt boeiend.

Stukje van Snakes on a Plane en Cribs vond ik wel aardig

Niet hoger dan 1 ster.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

maar die gast jack ""swallows"" lijkt wel op sparrow

avatar van Seifer

Seifer

Dit is echt een film die zonde van je tjd is. Hoe erg je jezelf verveeld, het is het niet waard om deze fim te kijken.

Wat een drama zeg, gewoon om te huilen hoe slecht.

0,5

avatar van Zuzuu

Zuzuu

Inderdaad, het lijkt me een wanhopig wannabe scary movie film. En WOW wat een slechte cover zeg! Ik maak zo één in een uur, echt niet te geloven..

avatar van Beejeej

Beejeej

tja, vond em best vermakelijk eigenlijk

liefhebbers van scary movie achtige films vinden dit ook wel leuk.

avatar van Jessu123

Jessu123

jumpstylemovie schreef:

maar die gast jack ""swallows"" lijkt wel op sparrow

ja het verwarrde mij ook met die naam het is een parodie van jack sparrow

Een redelijk grappige film,

ik moest soms wel lachen alleen het is niet de moeite waard op hem te kijken de poster ziet er leuk uit maar Paris Hilton komt er maar 1x in voor 5 seconde. Borat kom er 10 zec. in voor. en ga zo maar door het is geen egt leuke film een *2

avatar van Rocco1984

Rocco1984

ik kan er niets aan doen, maar door al deze opmerkingen van mensen ben ik zo benieuwd geworden naar deze film. het is volgens mij ook lang geleden dat er echt zo'n slechte film is uitgekomen. dus wat zullen we doen? niet huren en nieuwschierig blijven of 4,- besteden en rest van mijn leven spijt hebben en bij een psycholoog blijven lopen?