• 9.373.532 stemmen

Genre: Komedie / Romantiek

Geregisseerd door: Steve Carr

Met onder meer: Ice Cube, Nia Long en John C. McGinley

Plot Are We Done Yet?

"New house. New family. What could possibly go wrong?"

Nick en Suzanne zijn pas getrouwd en ze besluiten naar een buitenwijk te verhuizen, om een wat rustiger omgeving voor hun twee kinderen te krijgen. Helaas valt dit voornemen in het water als Nick het zwaar aan de stok krijgt met de aannemer die hun huis moet renoveren.

Nick Persons

Russian Contractor

Billy Pulu

avatar van The Oceanic Six

Pfffffff.

Moet ik meer zeggen? Saai, braaf en vervelend. Nergens kon ik lachen en nergens werd het verhaal ook maar een beetje grappig. Daarbij allemaal alles zo cliche en ook nog eens zonder bezielig geacteerd.

Zeer, zeer overbodig vervolg. Was deel 1 soms financieel zon succes?

avatar van belchinees

belchinees

Niet grappig, enorm slap verhaaltje en muziek die helemaal nergens op slaagt.

avatar van dvdcrusher

dvdcrusher

Af en toe grappige komedie vooral door toedoen van McGinley, Ice Cube is eigenlijk niet grappig en speelt eigenlijk de serieuze aanbrenger, zoals bij Gaston en Leo. Deze film doet me denken aan The Money Pit met Tom Hanks maar is minder geslaagd. Toch al bij al een vermakelijke komedie en deze film hoort tot de goede middelmaat. Speciale vermelding ook van de soundtrack, waarbij de keuze van de songs bijdraagt tot de humor. 3 sterren

avatar van Kondoro

Kondoro

Are We Done Yet?

Ik had vandaag barstende koppijn. En het klinkt gek maar, als ik koppijn heb dan kijk ik het liefst naar een scherm. Tv, mobiel of PC maakt niet uit, op een 1 of andere manier gaat het dan weg. Wel met behulp van 2 paracetamollen maar goed dat maakt niet uit. Het helpt opzich wel. Are We Done Yet? is ook net vandaag op Netflix geplaatst, dus ik had toch nog een beetje geluk. Ik heb me helaas wel minder vermaakt dan met Are We There Yet? (2005) . Ik vond de film opzich wel grappig maar de dieren waren te overdreven gemaakt. Zoals: Het hert met grote ogen, de Wasbeer en de vis die schreeuwt.

Ice Cube vond ik gewoon oké acteren. Nia Long deed het goed, ook wel een knappe meid maar, die bevalling was te overdreven. John C. McGinley deed het ook leuk. Aleisha Allen vond ik echt VERSCHRIKKELIJK! Ook dat lachen op het eind, bah! Philip Bolden deed het beter maar ook hij was irritant op het eind met het lachen.

Het verhaal was matig en flinterdun. Ik vond het wel oké om te volgen maar niet echt iets speciaal's. Het concept was ook slecht en ik vond dat ze het eerste deel te veel na deden. Dit deel is ook duidelijk slechter dan deel 1! Matig!