• 9.376.964 stemmen

Geregisseerd door: Antoine Fuqua

Met onder meer: Mark Wahlberg, Michael Peña en Danny Glover

Releasedatum: 12 april 2007

Plot Shooter

"Yesterday was about honor. Today is about justice."

Een teruggetrokken scherpschutter die het leger heeft verlaten na een mislukte operatie in Ethiopië, komt terug in actie wanneer hij een samenzwering ontdekt om de president te vermoorden. Al snel blijkt dat hij in de val werd gelokt en wordt hij zelf beschuldigd van de moordpoging. Verbeten gaat hij op zoek naar de echte daders en hun motieven.

Bob Lee Swagger

Russ Turner

Michael Sandor

avatar van simpelekees

simpelekees

een leuke actiefilm. goed geacteerd en goeie effecten. glover was wat minder, ik heb hem beter gezien. Lekker lopend en ik vind het leuk hoe hij duidelijk speelde dat hij alles wel in zijn duimpie had, toen hij dat niet had was het ook duidelijk te merken. Getuigt voor mij van goed acteerwerk.

avatar van Spineglass

Spineglass

Zeer vermakelijke film, helaas iets te voorspelbaar wat het gehele plaatje iets wat omlaag haalt.

avatar van Jan1961

Jan1961

lekkere , snelle, goede en pretentieloze actiefilm die gewoon strak in elkaar zit. Heeft mij van begin tot einde geboeid. 4 sterren.

avatar van The_Elite35

The_Elite35

ik vond de film niet zo leuk

ik vond hem meer in de richting van saai

avatar van john constantine

john constantine

Ik vond dit een erg goeie film. goeie spanning en mooie actie ook wel harde eigenlijk. Het verhaal zat goed in elkaar alleen snapte ik een paar dingen in de film niet.

Waarom wouden ze hem erin luizen.

en waarom misten ze de president

maar voor de rest een toppie van een film

ik geef hem een 4,5*!!!

avatar van Samara Morgan

Samara Morgan

Ik heb dese gesien in het vliegtuig vond m heel vermakelijk

avatar van Just relax!!

Just relax!!

john constantine schreef:

Waarom wouden ze hem erin luizen.

en waarom misten ze de president

maar voor de rest een toppie van een film

ik geef hem een 4,5*!!!

En waarom stopte die negers met schieten toen die helicopter kwam in het begin van de film??

avatar van Willy Wartaal

Willy Wartaal

En waarom heb je niet opgelet?

Ze luizen hem erin omdat hij al dood had moeten gaan met de missie, en ook omdat hij de moord moest voorbereiden. Ze missen de president omdat het de bedoeling is om die ander te doden. ß

avatar van mikeh

mikeh

snap nog een ding niet, ik zal het wel over het hoofd hebben gezien, maar WAAROM willen ze die andere doden.?

avatar van bimbel

bimbel

Heerlijke actie thriller.

Heel erg goed geacteerd, ik zat steeds op het puntje van me stoel.

Een 4,5*

avatar van Phasmid

Phasmid

Een zeer goede en spannende film.

Heb er van het begin tot het eind van genoten.

Een dikke 4,5 !!

avatar van chandor

chandor

Net gezien goede film. begin tot eind van genoten

had wel iets van de senitel maar mocht niet baten.

zelden zo'n goede film gezien

4.5 ster

avatar van shaquille

shaquille

goeie film. 3.5* voor mij. Alleen irriteerde het gelispel van danny glover me wel.

avatar van Stutger

Stutger

Spannende, onderhoudende thriller. Verwacht niet heel veel actie, maar de actie die erin zit is goed.

Eens met Shaquille, de Glover was echt tè irritant; "Bob Lee Sssssswagger...";-)

3 sterren.

avatar van Dr.Strangelove

Dr.Strangelove

Begint goed een beetje als "in the line of fire", "the fugitive" en "first blood" maar algaande de film wordt hij steeds ongeloofwaardiger!!

avatar van helleke

helleke

Goeie actieprent maar de film verliest naar het einde wel veel van zijn geloofwaardigheid zoals al eerder aangehaald.

Iedereen legt er het loodje bij uitgenomen onze held.

Nietemin een boeiend kijkstuk al ergerde ik me ook aan Glover zijn taaltje.

3 sterren.

avatar van BS

BS

De poster sprak me niet echt aan dus ik heb gewacht me de film.
Ben toch wel erg blij dat ik hem nu gezien heb, want het is best een goede actiefilm !

Nu heb je misschien de neiging om aan actiefilm gelijk te denken aan een hoop gevechten en ontploffingen.Dat is niet direct het geval. Er gebeurt genoeg en de actie is ook goed, maar de film neemt zijn tijd om ook wat details in de strijd te gooien.Een beetje zoals je ook in "the bourne" serie kunt zien.
Dat maakt het een hele leuke film om te kijken.

Ja, het blijft een verhaal wat je moet nemen als het komt maar daar hoef je je niet persee aan te storen.Het gesis van Glover idd wel.Dat had voor mij niet gehoeven.

ik twijfelde even tussen een 3,5 en een 4. maar ja, ik kan er toch niet onderuit dat ik erg van sniperen hou.Daarnaast is het al weer even terug is dat we napalm mensen weg zien blazen en de scene waarin die vrouw de 'inbreker' ff lekker neerknalt met haar geweer is wel lekker gemaakt !
4* dus !

avatar van Shampoo

Shampoo

Inhoudsloze film die minimaal een half uur te lang duurt. Hoofdrolspeler verslaat in zijn eentje het Ethiopische leger, het Amerikaanse leger, de FBI, nog een soort van huurlingenleger, politie, enz.. Er wordt nog ergens een lekker wijf bijgetrokken, die ontvoerd wordt ennuh.. Nou ja goed, allemaal onzin. 1,5 ster voor het aardige begin en de af en toe mooie plaatjes..

avatar van maybe1964

maybe1964

Voor iemand die totaal niet van aktiefilms houdt vond ik hem steen goed. 4 *

avatar van JohnStacks

JohnStacks

In Boogie Nights was Mark Wahlberg pas echt een Shooter als je begrijp wat ik bedoel haha

avatar van Pixies

Pixies

Spannende film! Was aan het eind "op de sneeuwberg" bij de eerste keer kijken even op het verkeerde been gezet. Warrig stukje. Heb hem voor de tweede keer op een groot scherm met een beamer gekeken.

Maar voor mij even weer eens een goede film. Zijn er toch wel teweing.

Een 4 is hij voor mij wel waard.

avatar van JoopE

JoopE

Heb deze gister gekeken, goeie film hoor. Ik had vrij hoge verwachtingen en wilde deze al een tijdje zien en toch niet tegen gevallen. Ik zit te twijfelen tussen een 3,5 en een 4. Nadat ik deze had gezien zat ik ook weer aan The Jackal te denken. Al een tijd geleden dat ik die heb gezien maar wel een aantal overeenkomsten met deze film. Shooter was volgens mij toch al met al iets minder leuk dus ik geef deze voor nu 3,5. The Jackal ga ik snel weer eens opnieuw kijken, krijgt die denk ik die 4.

avatar van gentenaar

gentenaar

Een goede film; geen topper, ik had er een beetje meer van verwacht. Nogal voorspelbaar. Whalberg speelt zijn rol goed, Glover als bad-guy is ook eens iets anders

een film zonder hoge toppen wat mij betreft, gewoon leuk om te zien,

avatar van Don_Mat

Don_Mat

Supergoeie film. Goeie special effects en meesterlijke wapens gewoon. 4,5 *

avatar van android325

android325

Ik vond geen top actie film, maar wel leuk om naar te kijken.

je zal je niet vervelen. daarom een 3 ***

avatar van Cat1971

Cat1971

Echt een superfilm dit zeg!! Zeer mooi camerawerk. Goed acteerwerk.

10 keer beter dan Rambo, hoewel het verhaal natuurlijk wel wat overeenkomsten heeft

Geef hem een 5

avatar van Riddick

Riddick

Goede actie film, goed geacteerd en dat sniperen was ook goed gedaan. Maar de film miste wel wat dingen. En vind het jammer dat Training Day (zelfde regisseur) een lagere cijfer heeft.

3.5* voor een goede vermakelijke actie film.

avatar van Apster

Apster

Een film vol testosteron die zichzelf te serieus neemt met. Shooter heeft flinterdun verhaal, een scenario zonder enig logica en actiescenes waarbij je je verstand op nul moet zetten.

avatar van juztin

juztin

gewoon een goede actie film om lekker weg te kijken met een goed verhaal. zeker aan te raden

avatar van trroep

trroep

Super film, veel actie, spanning en leuk verhaal...

van mij 4,5 punten