Flight of the Living Dead: Outbreak on a Plane (2007)
Genre: Horror
Alternatieve titels: Flight of the Living Dead / Plane Dead / Plane of the Dead
Geregisseerd door: Scott Thomas
Met onder meer: David Chisum en Kristen Kerr
Plot Flight of the Living Dead: Outbreak on a Plane
"At 30,000 feet, there's no where to run."
Een vlucht van Los Angeles naar Parijs krijgt een vreemde wending als blijkt dat een wetenschapper een lijk, welke besmet is met een gruwelijk virus, heeft meegesmokkeld in het vliegtuig. Als het vliegtuig in een grote storm komt te zitten, weet het lijk uit de dood te herrijzen en ontsnapt. De passagiers worden vervolgens aangevallen en veranderen één voor één ook in levende doden. Maar omdat het vliegtuig geen toestemming krijgt om te landen, wordt het voor de overlevenden steeds moeilijker om niet besmet te raken met het virus.
Truman
Kevin
Dr. Conroy
Col. Wolff
Justice4All
Haha. Zombies On The Plane...
Nou ik begin al claustrofobie te krijgen

Nicolage Rico
- 20220 berichten
Zal niet veel zijn als je naar de vorige film van Scott Thomas kijkt..
Aylatje
Ik vind deze film veel beter dan Snakes On A plane ik had verwacht dat het wel hetzelfde zou zijn. maar het is best een mooie film. alles ziet er ook echt uit zeker een 3.5 waard
bp123
ik vind het een van de slechtste horrors ooit gezien . lijkt wel een horror uit de jaren 50 60 .. zo slecht die demonen .. niet eens echte spanning of schrikbeelden. wat ik nog belangrijker vind dan viezigheid bloed etc . ik zou aanbevelen geen cent ervoor uit te geven zelfs downloaden is de moeite niet waard .
maar dat is mijn mening
BlueSword
het zag er helemaal niet uit als een b-film, zeker niet slecht vond ik! schrok paar keer wel goed maar er zijn wel weinig schrikmomenten, maar de spanning zat er op sommige momenten er wel goed in...snap het gemiddelde niet zo, okay, het is low-bugdet maar het zag er zelfs nog beter uit dan die irritante snakes on a plane! wat er namelijk een beetje op lijkt.
had alleen nog wel meer verschillende moorden gezien dan alleen die bloederige in-de-nek-bijt dood...word een beetje eentonig.
JVD
Gewoon een redelijk goede B film.....bekende gegeven van virus geïnfecteerde levende doden....(en geen demonen bp123)
Het laatste half uur was tot mijn verassing nog het beste.....in het midden van de film is er inderdaad wel teveel gegooid met nek-bijt-scenes
Kan me niet inzien dat je als genre-liefhebber een dikke onvoldoende voor deze film geeft......Met een zeer beperkt budget en dus ook matige acteurs, moet je met dit soort films niet meer mogen verwachten...dit noem ik logica...
3 sterretjes voor deze verstandopnul film.....
rtopma
roelv
dit is zeker een leuke film heb hem net gezien is is zeker 4 sterren waard
Waarom geef jij in godsnaam bijna elke film 5 sterren???
Horrordude
echt een hele goede horrorfilm dit! ik verwachte het allersclechtste, maar de film heeft veel schrikmomenten, en ziet er goed uit qua effecten ect.
-jack_sparrow-
mooi concept !!
ik wil deze wel zien .
weet er iemand een link voor de trailer ?
SSeagal
Verassende B-film. De film oogt zelfs in het begin als een A-titel. De zombies zijn ok, de gore valt wel tegen. De actie is daarentegen een enorm pluspunt, liefhebbers van zombie shooting zijn aan het juiste adres. Wel lappen de makers zombie regels aan hun laars, zo hebben ze groene ogen en kun je ze gewoon doden door ze in de borst te schieten en niet perse in het hoofd. Verder prima film, zeker voor de hongerige zombiefreak. ***
Snitz129
Zeker geen verkeerde B-film. 3.* Als je hiervoor een dikke onvoldoende geeft, ben je geen liefhebber van dit genre en zou je hier eigenlijk niet eens aan moeten beginnen. Zombies zijn nu eenmaal niet echt realistisch, toch?
GrandmasterW
Slechte en saaie B/C-film. Het is vaak overduidelijk dat het gefilmd is op een scherm. Daarnaat is het acteerwerk erg slecht, maar goed het is een horrorfilm.
deTuinman
dit is zeker een leuke film heb hem net gezien is is zeker 4 sterren waard
je hebt absoluut geen kennis en smaak aangezien je ratings
vranque
de film geeft aanleiding tot een tweede deel.
die kan dan gelijk met deze de prullenbak in.
0.5 *
tomthumb
Verrassend goede zombie film waarover blijkbaar de meningen zeer uiteen lopen. Tja, en met zo'n titel weet je toch dat je hebt te maken met een typische genre- of voor mij part B-film?
scorepio
Inderdaad een "big suprise".
Vond hem zelfs beter dan snakes on a plane.
Zwarte humor en leuke vondsten maken van deze B-film een aanrader.
4 sterren.
ralfsjam
wat een heerlijke zobie film zeg! een film waar zoveel fouten inzitten dat het een echte zombie film is! mensen geven deze film een 0.5 of een 4.5, en dat zal altijd zo blijven denk ik. want je valt er voor of niet. de horror was goed in beeld gebracht (de bloederige koppen waren goed), maar het verhaal is niet echt hoog van niveau. en dan nog eens de shots.... door een vloer van een vliegtuig heen komen? alle schoten waren raak? en elke zomie grijpt je in de nek! wel had ik het te doen met de zombie die niet wist hoe hij uit zijn stoel los moest komen (hartverscheurend, echte drama! hahaha). ik heb genoten van een film die niet slecht is maar ook zeker niet goed! zoals tomthumb hier boven zegt: typische genre film! een 2.5
alleen kijken als je van zombie films houd!
Harregarre
Ik hou wel van zombiefilms maar dit was echt een zeer matige film. De hele aanzet tot het zombiegedeelte komt gekunsteld over. Bizar slechte dialogen (al tel ik die voor 't gemak maar even niet mee), voorspelbare wendingen en clichés van hier tot Tokyo. Geen enkel moment zit je in spanning te kijken. Persoon loop achteruit? Waar zou de zombie vandaan komen? Juist uit z'n rug. En de grote slechterik blijft natuurlijk op 't einde als zombie over. Gatver, cliché na cliché. Zelfs in 't genre vind ik dit een verdomd boute rukfilm.
ralfsjam
toch wel leuk om al deze reacties nog even na te lezen. van 0.5 naar een 4.5! weinig genres waar dit zo gaande is denk ik. zo zie je maar, zombies zijn leuk of niet. vanaf zombie film nummer 1 rennen ze al als "zombies" achter de arme mensjes aan. of het nu in de woestijn is, de stad, een winkel centrum of zoals nu, een vliegtuig.... het maakt niet uit, honger hebben ze! het is alleen hoe je ze in beeld gaat brengen. en dan moet je weer kijken naat low budget of niet, en is het verhaal simpel of nog simpeler. eigenlijk gaat het gewoon om bloederige koppen, hier en daar een paar mooie tieten die later in de film wel of niet in stukjes gaat worden gereten, en een open einde of iets in die geest! noem het een rukfilm.... okay, of noem het een meesterwerk of super B-film.... okay. bij zombie films is het maar net hoe ze het in beeld hebben gezet. denk ik dan..... en ik denk dat Harregarre hier boven gewoon geen zombie films meer moet kijken als ik zo zijn film lijst zie! want het zijn niet jouw film's.
HoRRoR-Freak23
nounounou wat een enge film..... NOT
geen ene ruk aan en geen een moment spanning
1* omdat ik de slechtste niet ben

Wilderness