• 9.375.212 stemmen

Flight of the Living Dead: Outbreak on a Plane (2007)

Horror | 97 minuten

Genre: Horror

Alternatieve titels: Flight of the Living Dead / Plane Dead / Plane of the Dead

Geregisseerd door: Scott Thomas

Met onder meer: David Chisum en Kristen Kerr

Plot Flight of the Living Dead: Outbreak on a Plane

"At 30,000 feet, there's no where to run."

Een vlucht van Los Angeles naar Parijs krijgt een vreemde wending als blijkt dat een wetenschapper een lijk, welke besmet is met een gruwelijk virus, heeft meegesmokkeld in het vliegtuig. Als het vliegtuig in een grote storm komt te zitten, weet het lijk uit de dood te herrijzen en ontsnapt. De passagiers worden vervolgens aangevallen en veranderen één voor één ook in levende doden. Maar omdat het vliegtuig geen toestemming krijgt om te landen, wordt het voor de overlevenden steeds moeilijker om niet besmet te raken met het virus.

avatar van Crimson35

Crimson35

Wat verschrikkelijk slecht! De kist moet een 747 classic voorstellen, maar met 2 man in de cockpit! En het is overduidelijk een cockpit simulator van een 767-400, verder is de cargo hold zo hoog dat ze makkelijk rechtop kunnen lopen daar beneden, ze zijn na anderhalf uur vliegen (met zon 900KMH) nog niet uit de onweersbui, en zo kan ik nog wel even doorgaan, het verhaal gaat ook nergens over.

avatar van N_SANE

N_SANE

Het was zo slecht dat het toch ook wel weer leuk was! De humor was te pruimen en de zombies konden er redelijk mee door. Prima voor als je niks te doen hebt.

avatar van raymondg

raymondg

Nee, dat was toch echt niet "my cup of tea". Ik ben gek op de zombiefilms van Romero maar dit was niet veel soeps.

Ik kijk halsreikend uit naar Diary of the Dead en zet intussen Dawn of the Dead 2004, Day of the Dead en Land of the Dead nog maar eens weer op

Mooi resultaat.

Een film die zeker niet ernstig moet genomen worden en dit telt natuurlijk ook voor verhaal en acteren.

Aardige combinatie van horror en komedie.

De gore en special effects waren redelijk goed en af en toe heb ik toch wel eens goed gelachen.

avatar van Ellis85

Ellis85

hehe vond deze nog goed meevallen, paar keer geschrokken en goed gelachen

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Als liefhebber van het zombiegenre is dit zeker goed te doen.

De special effects zijn goed (Toch wel tegen verwachtingen in)

En de zombies kunnen ermee door, ookal zie ik liever wat meer afwisseling in hoe ze eruit zien!

Het verhaal is natuurlijk weer eens niks, het had zeker niet misstaan maar het blijft natuurlijk een horror film.

3*, een echte meevaller

avatar van tal1b

tal1b

man, als het nog wat spannend zou zijn, kun je nog wat genieten, maar dit is ronduit slap.

begin leek goed, goeie inleiding, totdat het dus de zombie zelf was, 'n lachertje... zoals de meeste horrors.

avatar van Bitking

Bitking

Mja, verstand op 0 en het lukt wel om het tot einde te bekijken. Vond het een beetje te ver gaan, maar wel goed gespeeld. Ik zou zeggen: neem een kijkje, maar ik zou er geen geld aan spenderen.

Vascago

Ipv Snakes on A Plane nu Zombies On A Plane ?

Dit moet ik gaan zien

avatar van Zinema

Slappe B-zombie-hap.

De film doet zich aanzien als een goedkoop gemaakte TV-film. Zelfs als dom popcornvermaak werkt e.e.a. niet, omdat het allemaal net te clichematig en flauw is. Ook de SFX zijn benedenmaats. Enigszins onderhoudend.

avatar van wendyvortex

wendyvortex

Een vliegtuig in nood. Aan boord een crimineel, een non, Rambo en de hele crew van The Love Boat. Maar dan komen na 45 minuten de zombies en krijgen we nog 45 minuten zombie-fun.

Ondanks de wel grappige tweede helft geen geslaagde film. Een inleiding die de helft van de film duurt is echt te veel van het goede. Er zijn betere/ineressantere films gemaakt in het zombie-genre.

avatar van ;)

;)

een matige film met te veel domme fouten.
de schepsels komen van onder een vloer van STAAL, en als er een deur uit het vliegtuig explodeerd met zo een onderdruk op die hoogte en snelheid zal er in het vliegtuig te weinig zuurstof zijn
buiten die domme fouten is de film vrij vermakelijk.
en op sommige plekken zelfs grappig.

avatar van Ruiter13

Ruiter13

Vond deze film ontzettend leuk (ben wel zombie liefhebber)

Ik snap niet waar mensen over klagen bij dit soort films. De effects zijn in orde het is komisch en soms goor en er zitten mooie vrouwen in! Zijn er dan echt mensen die een geweldig verhaal verwachten??

avatar van 606

Aardige zombie slasher.

Verhaal zit er niet in en acteren kon ook wat beter.

avatar van Valura

Valura

Ik verwachtte voor deze film een beetje te veel het Romero-niveau. De acteerprestaties waren imho ondermaats en het was me allemaal een beetje te cliché. Ook de zombies op zich konden me niet bekoren (en ik ben een heuse zombiefanaat).

Deze film was een teleurstelling voor me en ik rate hem dan ook maar 1,5.

Niet al te best.

Enorm lange intro, duurt echt erg lang alvorens er wat zombies te zien zijn. Slecht acteerwerk en belabberde personages maken het eerste gedeelte dan ook supersaai.

Wordt iets leuker wanneer er effectief zombies zijn, al zijn deze ook niet al te boeiend, is de gore erg beperkt en redelijk muf en is de film ook allesbehalve spannend. Scoort dus redelijk slecht op het hele horrorgebeuren.

Enkel de humor was nog redelijk te pruimen, met de running gag van de Chinese vent en dat oude omatje. Spaars grappige momenten in een verder redelijk saai filmpje. Alles is gewoon te goedkoop en véél te braaf om indruk te kunnen maken.

avatar van Struyk

Struyk

Inderdaad, wat een vreselijke slechte film met een overdreven lange intro. Als je al niet in slaap valt tot er eindelijk ''''''''actie'''''''' komt, dan ren je tegen een muur van slechte acteerwerk aan. Ik heb het toch een 0,5 gegeven om te kunnen stemmen want eigelijk is het een dikke 0 waard!

Ik zou me schamen als ik de regisseur was van deze vreselijke slechte film.

avatar van Lau1986

Lau1986

Wel een aardige film. De film komt helaas wat traag op gang, maar als die op gang is gekomen gaat het wel lekker door. Helaas is er niet veel gore en zijn er ook niet veel echt boeiende kills. Maar verder wel aardig vermaakt met deze film. Er had wat mij betreft wel wat meer humor in gemogen.

avatar van dominion

dominion

2,5 omdat er veel goeie gore in zat en het is wel een leuke rip-off van snakes on a plane

avatar van PEN15

PEN15

Ik vrees dat de gouden tijden van films over levende doden voorgoed voorbij zijn en nooit meer terug komt, ook niet als zombie! Als ik dit zo zie wordt het zombie genre een karikatuur van zichzelf. Moet je hier eigenlijk nog om griezelen?? Ik heb alleen maar gelachen, tenzij dat ook de bedoeling is van slapstick en komedie want het was allemaal te gek om los te lopen.

Die vele fouten en onmogelijkheden zijn deels genoemd. Dat vliegtuig zag er van binnen af en toe zo groot uit als een huis (vooral dat toilet). Iedereen draagt vuurwapens bij zich, dat moet blijkbaar normaal zijn op een vlucht en huppakee trigger happy met vol automatische geweren losgaan in een vliegtuig. Hoe kan ik daar nou NIET om lachen?

Die rondvliegende zombies in de lucht.. ik kwam niet meer bij!!!!

Maar goed het was vermakelijk...

avatar van moviemafketel

moviemafketel

• 19752 berichten

Ik heb best wel moeten lachen zo nu en dan. Het is ook leuk bedacht, een stel van die zombies in een vliegtuig. Dat iedereen maar lukraak zijn pistool heeft meegenomen was idd te gek om los te lopen haha. Ook die ontploffing door die zelfgemaakte bom was kennelijk niet erg genoeg om het vliegtuig uit elkaar te laten knallen. Verder is dit natuurlijk geen Horror, maar een Komedie. Er zitten uiteraard van die Horrorzaken in zoals zombies, maar je zult vooral heel veel moeten lachen. Een rondvliegende zombie die er voor zorgt dat een straaljager ontploft

Het einde dat ze met het vliegtuig bijna tegen de berg op botsen zag er wel zo vreselijk nep uit. Echt zo'n flightsimulator. Ach ja, als je het allemaal niet serieus neemt valt er genoeg te genieten en vooral te lachen. Gewoon een keer meepakken als je hem ziet liggen, want het is geen ergerlijk wanproduct, maar een vermakelijk wanproduct.

avatar van newG

newG

Het hele gedoe duurt toch wel erg lang, en zoveel shots van het vliegtuig... kom op zeg, zo krijg je natuurlijk een film van 100minuten. Eigelijk was het acteren slecht, het camerawerk erg zwak (schuddend beeld,irritant,teveel close ups...) en de special effects trokken op niks. Qua gore en make up was het nog redelijk, hoewel de plassen bloed meestal te nep leken. De finale van de film was wel een adrenaline ritje, hoewel teveel herhaling wel wat begon te vervelen... Eigelijk zijn de 3* die ik geef teveel... maar hier en daar zaten wel leuke grapjes en ach...I love zombies!!!!

2.55* naar boven afgerond dan maar...

avatar van eavymetal

eavymetal

Verrassend goede low-budget Horrorfilm!

Vascago

Vermakelijke onzin. Er gebeuren de meest belachelijke dingen aan boord, maar vaak is het zo slecht dat het weer leuk wordt en de zombies konden er ook best mee door. Heb me wel vermaakt iig.

Vascago schreef:

Ipv Snakes on A Plane nu Zombies On A Plane ?

Dit moet ik gaan zien

En het heeft zelfs geen 3 jaar geduurd om hem dan uiteindelijk te zien!

Sorry, moest gewoon

avatar van weerwolf79

weerwolf79

Ik ben er nog niet uit wat slechter is het commentaar van de meeste hier of de film.

Redelijke film waar je niet teveel van moet verwachten, redelijk wat gore en iets te veel erg onzinnige scenes.

avatar van weerwolf79

weerwolf79

moviemafketel schreef:

Je moet wel opletten, niet iedereen heeft een pistool meegenomen, 2 waren agenten een gewoon voor transport crimineel en de ander was airmarshal die hebben altijd een wapen mee en het 3e pistool kwam bij de piloten vandaan en de geweer bij de soldaat uit de cargoruimte.

Boeikens schreef:

En het heeft zelfs geen 3 jaar geduurd om hem dan uiteindelijk te zien!

Sorry, moest gewoon

Hehe, tsja ik was hem compleet uit het oog verloren. Ben wel blij dat ik hem nu toch eindelijk gezien heb

Vascago schreef:

Moet je Bong of the Dead eens proberen.

avatar van Sanderdewilde

Sanderdewilde

Best nog wel een leuke film. Ik had er lage verwachtingen bij, maar al bij al ben ik nog positief verrast.

Wat ik al heb gelezen hier en wat mezelf ook het meest irriteerde, was de ontzettend lange into, anders had ik nog wel een halve ster meer gegeven.