• 9.372.315 stemmen

Geregisseerd door: Benny Chan

Met onder meer: Jackie Chan, Charlene Choi en Michael Hui

Gesproken taal: Kantonees en Mandarijn

Plot Bo Bui Gai Wak

"This September! Crawl Baby crawl!"

De kameraden van Slipper (Jackie Chan) hebben een baby gekidnapt en hopen een fortuin aan losgeld te kunnen innen. De overhandiging van baby en geld verloopt echter niet als gepland. Terwijl de anderen alles in orde moeten brengen, zit Slipper daarom tijdelijk met de ontvoerde baby opgescheept, wat uiteraard niet zonder problemen gaat.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Thongs / Slipper (Fong Ka-Ho)

Inspector Steve Mok

avatar van The Lexx

The Lexx

Een leuke vermakelijke film weer met Chan, dus veel slapstick en weer mooi stuntwerk.

Het doet me denken aan zijn oudere werken.

ik ben blij dat hij weer in Hong Kong werkt 4*

Redelijk geinig filmpje.

Humor is bij momenten lekker flauw (die ene geldtransporteur ), vlot verteld, typische Chan actie (veel gebruik van wat er rond hem staat en hangt - altijd leuk om zien).

Film duurt wel erg lang, zeker voor dit type film. Had wel een goed kwartier afgekund, zeker in het begin dan. Geen originele film, bijelkaar geraapt zooitje van een hoop andere films, maar wel met een aangenaam zondagavond laklaagje.

Binnenkort nog wel eens Who Am I? kijken (blijkbaar dezelfde regisseur). Ben er niet laaiend over, maar lekker kijkvoer was het zeker wel.

Kleine 3*

avatar van Linn

Linn

Grappige film die nogal rommelig begint, maar uiteindelijk toch wat meer lijkt op een echte Chan film. Er zitten wel wat aardige momenten in. En de bloopers op het einde zijn natuurlijk zoals altijd weer erg grappig. Aardig filmpje maar niet echt iets hoogstaands. Wel goed dat het in de oorspronkelijke Chinese taal is. 3*

J.T.O

Verrassende film, de laatste tijd vind ik de films van Jackie Chan maar een beetje tegenvallen. En bij deze had ik dan ook niet zoveel verwachtingen van, maar integendeel bleek het toch heel erg grappig te zijn.

- Scene met de auto's, erg leuk bedacht...
- Dialoog met vader kon niet beter, "You can throw this too"
- Dat stukje bij het kopen van baby meuk, "ahh you must be that of a kind...."

Toch maar een 4

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

deze moet ik zien! lijkt weer op een goeie Jackie Chan film!

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Ja, je moet er van houden en ik vond em aardig goed.

Leuk, geinig filmpje ....had iets korter gekund.

2.5**

Ah staat deze al op mm..

Ik ben erg benieuwd naar deze film. wat olega fans zeggen dat hij erg op wheels on meals lijkt. dus komt goed

jackie chan schreef:

Ah staat deze al op mm..

Veel van de humor is alleen grappig als je het kan verstaan

J.T.O schreef:

Veel van de humor is alleen grappig als je het kan verstaan

Dat versta ik:D ik mis alleen "the protector" (daar zit toruwens geen humor in zegt eidereen) en wat film van jc waar hij een bij-mini rol heeft nog niet gezien. dus ik t komt wel goed:D

(Oja als iemand the protector met NL subtitle heeft op vhs of dvd stuur dan maar even een bericthje:P)

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Hele leuke ( tamelijk lange ) actie-comedy alweer van chan en consorten.
Heb me hierbij prima vermaakt.
Let op ...hoe de baby steeds heen en weer word gegooid....soms bij `t erge af...maar alles komt precies weer op z`n pootjes terecht.
Gewoon even zien....en hoe oud ie ook is, z`n stunts doet ie nog steeds met precisie.
Goeie film.

jackie chan

mag ik vragen hoe jullie aan deze films komen?

want hij is in china nog geen eens op dvd volgens mij.

en elke Jackie fan weet dat Jackie Chan niet tegen piraterijk kan.

avatar van Alwin_

Alwin_

jackie chan schreef:

mag ik vragen hoe jullie aan deze films komen?

want hij is in china nog geen eens op dvd volgens mij.

en elke Jackie fan weet dat Jackie Chan niet tegen piraterijk kan.

Nog niet in China op dvd te verkrijgen?

Hij staat toch al zo'n twee maanden verkrijgbaar op yesasia.com

Deze film is ook alleen maar aan te raden voor de echte Jackie Chan fans denk ik. Buiten een paar leuke actiescenes/stunts, is er namelijk maar weinig aan.

avatar van Ronnuz

Ronnuz

Beetje te langdradig, en je moet er van houden.. maar toch wel een leuke film.

avatar van The Oceanic Six

Leuke film

Typische Chan film vol humor en stunts. Ik vond hem alleen een half uur te lang duren. Dit kan ook in een anderhalf uur wel.

avatar van vwtune

vwtune

Grappig maar duurt wel iets te lang

jackie chan

Wanneer is deze film op DVD verkrijgbaar?

J.T.O

volgens mij allang, zeker voor zo'n oude film?

avatar van martien76

martien76

J.T.O schreef:

volgens mij allang, zeker voor zo'n oude film?

Release Nl 2009,

check het maar.>>IMBD

Over de film zeker weer een leuke,

zeker als ie engels gesproken is.

Ik vond deze weer een echte jacki chan,

volg hem al van zijn eerste films in de jaren 70,

en kan er geen genoeg van krijgen,

Topper.

avatar van poppie

poppie

prachtige film niks aan toe te voegen.

avatar van Raffael77

Raffael77

Sommige dingen hadden ze wel weg mogen laten in de film maar hij is wel super grappig.

Dit is weer een prachtige aziatische film met Chan. De vorige was ook geweldig.

Veel grappige stukjes en leuke vecht kunsten te zien.

Geen gebrek aan humor

Verhaal is ook prima te doen.

Effecten niet veel en hij doet alle stunts zelf maar dat zijn we gewent van hem.

Trouwens ook goed acteer werk van Louis Koo die ook al wat goede credits heeft opgebouwd met diverse goede films waar hij in speelt.

avatar van Spetie

Vermakelijke film. De film heeft wat moeite om op gang te komen, mede ook doordat het eerste half uur nogal rommelig oogt, maar komt daarna lekker los. Zowel qua actie en humor is de film goed in balans en hoewel de film nergens echt bijzonder wordt is het allemaal wel behoorlijk vermakelijk om te zien. Misschien een tikkeltje te lang, voor dit simpele vermaak, maar juist het einde is erg leuk, dus echt storend is dit ook weer niet.

avatar van Goodfella1812

Goodfella1812

Vermakelijke film, zoals al vaker gezegd had ie wel wat korter gemogen. Leuke stunts, leuke acteurs, leuk verhaaltje. Enige minpunt is dat ik deze film met Engelse audio gezien heb wat er dus ten eerste niet uitziet en ten tweede totaal niet klinkt. Als ik hem met orginele Cantonese audio gezien had dan had ik deze film waarschijnlijk een puntje hoger gerate. Nu een kleine 3*

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

damn ik keek hem met engelse audio wat dus al niet leuk uitpakte..

misschien lag het aan het feit dat ik stoned was, maar heb hem 2 keer moeten kijken en begreep nog steeds niet waar hij over ging, terwijl ik daarvoor Vinyan had gekeken en die kon ik wel volgen.. dus weet niet precies waar het aan lag..

de film wist uberhaupt niet helemaal wat het wilde zijn..

maarja dusdanig vond ik hem niet goed..

avatar van tonycabanna

tonycabanna

lol ja dat krijg je , monden die bewegen wanneer ze niet horen te bewegen leid af

heb hem wel met orginele audio bekeken

leuke storyline actie en humor

als het stukje van zijn vader, kort , maar erg sterk

anywayz dik 4 sterre

Jackie Chan...

Dan weet je al bij voorbaat dat er geen reet aan is...

avatar van RickZ

RickZ

Actiekomedie Jackie Chan en zijn opvolger. Er zitten natuurlijk weer een paar mooie (en langdurige) stuntscenes in (zoals de airco's en de kinderwagen die gehaakt achter het busje zit). MAAR de film duurt lang, is niet interessant en heeft irritant overdreven acteerwerk (van die vrouw met pop bijvoorbeeld)

avatar van EflYn

EflYn

Deze viel me echt zwaar tegen. Had een leuke actie/komedie verwacht met Jackie Chan, maar vond er, op een paar grappige stukjes na, geen reet aan.

avatar van film_kaza

film_kaza

Tegenvallende Chan film.

De actiescenes waren echt super. Hier slaat Chan toe in waar hij altijd goed in is geweest. De actiescenes waren grappig, origineel en cool. Leuk om te zien.

De rest van de film had een paar grappige stukjes, maar daar is al het goeie mee gezecht. Het was namelijk erg langdradig en saai. Het had gerust een half uur korter gemogen. Daarnaast zag je alles wel aankomen en het is te sentimenteel.

In overal een paar goeie en paar slechte dingen.

avatar van Jiv

Jiv

Echt een lache film weer... Chan is altijd vermakelijk.

avatar van The Goss

The Goss

Ik heb de versie met Engelse spraak gezien. In begin krijg je dan de neiging om hem af te zetten, want het leidt nogal af van de film.

Verhaal is zeer mager, maar daarentegen zijn de stunts veelal geweldig, zonder enig CGI en Jackie doet alles zelf. (Vooral de stunt met de auto's op de kruising geweldig). Heb de film daarvoor 2 x teruggespoeld om te kijken hoe dat allemaal is gegaan.