• 9.374.591 stemmen

Met onder meer: Aaron Eckhart, Elizabeth Banks en Jessica Alba

Releasedatum: 2 juli 2009

• meJane Bekijk via meJane

Plot Bill

"A comedy about someone you know."

Bill (Aaron Eckhart) is een onberispelijke en keurige man die, naast zijn leven prima op orde, een perfecte carrière heeft. Zijn leven komt op z'n kop te staan wanneer hij er achter komt dat zijn vrouw vreemd gaat met een lokale tv-presentator. Ondertussen krijgt Bill ook nog te maken met een jongen waar hij de mentor voor zijn stage moet zijn. En dan moet Bill ook nog eens op zijn gezondheid letten.

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Is dit die film waar Jessica Alba ooit een fotoshoot had met pinguins/dolfijnen (weet niet echt meer wat het waren)?

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1991 berichten

Aaron Eckhart speelde in ieder geval een erg sterke rol in Thank You For Smoking, en het verhaal is ook niet zo onaardig.

avatar van Thanoz

Thanoz

matthijs_013 schreef:

Bedoel je die film "Into the Blue" niet?

avatar van kinjutsu

kinjutsu

Pff, het geniale overhemd/behang trukje genakt van Gardenstate.

avatar van wwelover

wwelover

Thanoz schreef:

Bedoel je die film "Into the Blue" niet?

Good Luck Chuck bedoelt hij

avatar van wwelover

wwelover

Verassend goede film. Verwachte gewoon een komedie met een matig verhaal en wat leuke grapjes. Maar nee het is een erg goede film. Sowieso de cast alleen al. Jessica Alba en Elizabeth Banks zijn twee top dame's en Aaron Eckhart is echt een geweldige gast. WEl opvallend weer een niet zo grote rol voor Timothy Oliphant ( Hitman).

Het verhaal is erg goed en leuk in elkaar gezet. Geen moment saai. Humor is goed, niet flauw ofzo. Drama is goed maar niet op een RTL 4 woensdag film style. (Gelukkig)

Zeker een aanrader

avatar van filmfilmfilm

filmfilmfilm

vond het een erg leuke film. Leuk verhaal en leuke grappen!

Wat een geweldige film!

Heb er echt van genoten! (ookal is het nu wel 5:44!! )

Nonick2007

Alleen die beschrijving klopt niet helemaal, hij moet namelijk niet zijn leven helemaal veranderen door die tiener (die trouwens geen adoptie tiener, maar zijn leerling in een project is.) maar omdat er iets anders gebeurt in zijn omgeving.

Deze film heeft volgens mij ook 7.0/10 op IMDb met 290 votes (of in die richting) dus dat zit wel goed!

Nonick2007

Nu ziet die beschrijving er stukken beter uit!

avatar van EnforceddangerTV

EnforceddangerTV

heb me prima vermaakt!

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Ik heb me hierbij ook prima vermaakt.

Leuke humor.....en Alba.

Prima biosvoer ( Als ie `t haalt ).

avatar van lelici

lelici

Wat een slaapverwekkende film. Hoe kunnen jullie hier nou om lachen. 2 x Grinniken...ok. Ik wilde hem al na 20 min. uitzetten, maar heb hem toch uitgekeken, omdat ik dacht...nu wordt hij misschien leuk. Tevergeefs.

Mijn vrouw vond ook de laatste scene het leukst.

1,5 ster....hooguit!!

avatar van stickie

stickie

Net gekeken en vond het zonde van mijn tijd. geen enkele keer gelachen!!

wel uitgekeken want je verwacht dat het toch een keer leuk wordt maar helaas.................

avatar van rotem

rotem

Echt een leuke film. De humor moet een beetje op gang komen, maar eigenlijk is deze film gortdroog.

Elizabeth Bank is gewoon eye-candy !!

Wel jammer dat "Bill" pas de laatste 5 minuten van de film er een beetje normaal uit gaat zien.

In No reservations speelde hij de hele film een knappe man. Leuk om te zien dat hij deze film een onwijze nerd kan spelen !!

avatar van Richard C

Richard C

Vond de film ook zwaar teleurstellend. Te voorspelbaar en soms chaotisch. Weet nu dat ik niet altijd de scores van moviemeter moet geloven om te bepalen of iets een goeie films is

avatar van nickvanzutphen

nickvanzutphen

Vond hem ook tegenvallen, neigt meer naar drama dan naar komedie want veel te lachen valt er niet.

avatar van Raffael77

Raffael77

Matige film. Er zat geen vaart in en werd zo saai.

Wat ik ook raar vond is dat Jessica Alba zo'n kleine rol heeft gekregen.

Het verhaal liep totaal anders dan je zou verwachten.

De cover laat een foto zien waarin je zou denken dat het om die 2 dames gaat.

avatar van Livefree70

Livefree70

Aardige film die nergens echt leuk is, en iets meer neigt naar drama dan komedie. Desondanks wordt er redelijk goed geacteerd, en is het einde van de film uiterst origineel en geslaagd. Wellicht iets voor de zondagmiddag.

avatar van Skrean

Skrean

In principe is dit american bueaty 2 zonder al te veel diepgang. Wel vermakelijk maar mist voor mijn gevoel net even het fenijn. De hele film is ondergedompeld in een gevoel dat niemand het wat uit maakt wat er gebeurt en niemand menselijke gevoelens serieus neemt totdat aaron's karakter daar in één keer achterkomt in een gevoel van mid-life crisis. Er is daarbovenop geprobeerd om alle cliché's te voorkomen. Dat is wat mij betreft wel gelukt.Toch had er btreft de cameravoering wat meer pit in gemogen.

avatar van Betamax

Betamax

Vond hem leuk.

Moest inderdaad erg aan American Beauty denken.

Droge kop heeft die Bernie Goldmann.

avatar van Waku

Waku

Redelijke komedie maar een beetje rommelig in zijn geheel.

Blijft allemaal beetje onsamenhangend.

Aaron Eckhart redt de komedie door innemend de rol van Bill neer te zetten maar echt overtuigend wordt de film nergens.

kleine 3*

avatar van GGG

GGG

Erg genoten van deze film. De moeite waard om te zien.

avatar van DiKKe_OsCaR

DiKKe_OsCaR

• 2034 stemmen

Vond de film op zich niet heel speciaal, maar dat menneke samen met Bill maakten een hoop goed!

avatar van bassie200

bassie200

Wat een ongeloofelijke but film! Zit totaal geen verhaal in en ook totaal geen humor! De film eindigt precies zoals hij begon....

Toch nog 1*, omdat Jessica Alba zo ongelofelijk lekker is!!!

avatar van skipy05

skipy05

toffe film. niets speciaal maar leuk om te zien. maar een kleine rol voor Jessica Alba maar wel een hele leuke. Aaron Eckhart, en Logan Lerman was wel goed samen. een drama film zou ik zo wel niet zegen.

avatar van matthiaz

matthiaz

Kan iemand mij misschien helpen ik zoek deze film namelijk maar in Belgie is hij in Fnac en Free Record Shop niet beschikbaar? Is hij Nederland wel te koop?

avatar van 2Beren

2Beren

weet je wat 'but' is?! mensen die niets, maar dan ook niets zinnigs over een film te melden hebben behalve hun passie voor de

'but'-actrice Alba! Wat is die meid een aanfluiting zeg!?!

avatar van PatSavage

PatSavage

ondermaats...

avatar van alec

alec

Waku schreef:

Redelijke komedie maar een beetje rommelig in zijn geheel. Gaat een beetje over een ontevreden 40er die zich laat leven door zijn schoonvader. Die ook nog eens een vrouw heeft die vreemdgaat. een bijdehand jochie brengt hem op het juiste pad met behulp van verkoopstertje.

Aldus een samenvatting van deze film. Inderdaad een beetje rommelig en onsamenhangend. De grappen zijn leuk en niet overdreven. Eigenlijk is het de aloude cliché dat de goedzak door de film heen er sterker uitkomt. Niet meer en niet minder.

Een *3.0