Genre: Misdaad / Thriller
Geregisseerd door: Mario Van Peebles
Met onder meer: Wesley Snipes, Cybill Shepherd en Mario Van Peebles
Gesproken taal: Russisch en Engels
Plot Hard Luck
Drie parallelle verhalen over enkele criminele figuren. Een voormalig drugdealer (Snipes) probeert op het rechte pad te blijven, totdat hij de kans krijgt 2 koffers met geld te stelen. Ondertussen probeert een huisvrouw van middelbare leeftijd (Shepherd) haar sadistische acties te verbergen.
Lucky
Angela (as Jacquelyn Quinones)
Cass
Cobb
Franklin
Gino Gambetta
dzeaz
ik ga hem zo kijken dus ik laat nog wel wat weten...
edit: heb em gekeken en t ging wel
beetje wazig allemaal met die 2 lunatics
beetje rommelig...
leuk voor n verveelavondje
2,5 *
mafiaferzeti
Wat een slechte film zeg, ik ben wel beter gewend van Wesley Snipes, normaal vind ik zijn films altijd hartstikke goed. Maar eeh er komt helemaal geen drugs in de film voor? dus kan iemand niet die info aanpassen??
dzeaz
Dat was ik nog vergeten ja
thanks mafia
there were no drugs
just 2 killing morons
De film had twee goede eigenschappen, de billen van Angela (as Jacquelyn Quinones) en het einde van deze film.....
fritsy
Film gaat niet over drugs, als je goed leest gaat het over een (voormalig drugdealer Snipes) die op het rechte pad probeert te blijven,. maar ongewild in een deal van een vriend beland. met alle gevolgen van dien.
geen top film maar goed genoeg voor een anderhalf uurtje vermaak op een vervelend zondag avond.
R9
zo heel vervelend vond ik hem helemaal niet..
ik vind wesley snipes juist wel een aardige acteur, dit heeft hij ook bewezen bij de blade serie.
in chaos vond ik 'm ook aardig.
en hier doet die het ook gewoon meer dan gemiddeld..
de film verveelt niet. en kijkt toch wel lekker weg.
het is geen super film, maar dat hoeft ook niet altijd
De_Hollander
Ik heb hem halverwege afgezet, deze film valt me tegen.
Meestal speelt Wesley Snipes in betere films, maar deze keer niet.
Jammer
cabello
opzich wel een leuke film
zitten wel leuke stukjes in
vond het begin wel vaag
maar wel de moeite
patrick17
Een redelijke film,Wesley Snipes speelt een prima rol in deze film als de ''Badguy'' die wilt stoppen maar toch weer aan begint!!Vond dat van die Sadistische vrouw en man echt ziekelijk.Zeker de moeite waard.
3 *
Spil
wat een bagger zeg.. :S wel afgekeken omdat ik niets beters te doen had maar niet meer dan 1*..
passiebloem
Van meneeer Snipes zijn we wel beter gewend. Konden het niet opbrengen om de film af te kijken. Er zit nauwelijks verhaal in en het boeit gewoon helemaal niet.
Stemmertje
Voor de Snipes-fans is dit een absolute tegenvaller. In het begin is er geen touw aan vast te knopen, aktie is er gewoonweg niet. Krijgt van mij 2* omdat ik wel verrast bent, maar waty mij betreft geen aanrader!!
Ché Cliché
Echte B-film. Het verhaal rammelt aan alle kanten. Tevens gaan de verschillende verhaallijnen niet goed door elkaar heen en is het einde meer dan voorspelbaar. De karakters worden onvoldoende uitgediept en voor niemand valt compassie op te brengen. Slechte film, 1 voor de moeite.
ainogard
snipes stop met acteren of ga op zoek naar iemand die wel een script kan schrijven
seanpuffy
in het begin dacht ik naar wat voor een film kijk ik nu, maar ik bleef kijken omdat ik dacht van dit moet toch nog goe zijn en mijn kijken is toch nog beloond geweest met een pracht van een einde. en weer pracht acteerwerk van snipes.
ik ben al een tijdje fan van wesley snipes en ik elke film dat hij speelt bewijst hij toch dat hij bij de top van de acteurs hoort. hij speelt echt super (serieus, grappige comentaar, goeie actie, enz..) echt snipes style:)
**3.5**
MrAmsterdam
Vermakelijk... 3*
Inderdaad een beetje wazig, maar de omgeving en de sfeer zijn wel cool
Een van de betere films van snipes.. de laatste paar waren zware B films..
Voor als je niets te doen hebt, kun je deze best zien.
Gehenna
Wat een vreemde film, heb in m'n leven best wel wat vreemde films gezien maar dit staat toch wel op eenzaam niveau.
Onsamenhangend en niet leuk om naar te kijken. Wesley Snipes is nu écht afgegleden naar het B-circuit helaas, aan hem ligt het overigens niet maar Mario van Peebles de regisseur maakt er een zootje van. 1.5*
JaJos
Zeer zelden dat ik een film halverwege afzet (hoop altijd op een beter einde) echter deze film heb ik na 3 kwartier beeindigd, allemaal een beetje rommelig en kon me totaal niet boeien.
2 punten geef ik, 1 voor Wesley Snipes en 1 voor de lekkere billen, een dikke 0 voor de film.
XZtephan
Wij zijn idd wel beter van Snipes gewend, ik heb de film wel uitgekeken, maar deed dat met grote moeite.
2,5 *
Dankzij Carmen ''Thank Fidel Castro for this'' de stripper.
pylger
slecht, slecht
het komt niet vaak voor dattik een film d'r half uitgooi
maar met deze "HardLuck" kon ik het niet meer aanzien.
swankel
Geen leuke film,de ene keer wel grappig en dan zet de film weer over naar zieke dingen en dan weer beetje ramantisch.En die afwisseling beviel mij helemaal niet.
Touro73
Ik vond de film zeker niet slecht. Wesley Snipes komt eindelijk weer eens in de buurt van wat hij eigenlijk qua acteren kan. Al met al een film die zeker de moeite waard is. 3*.
vph1272qm
ik vond hem beter dan ik verwacht had. mooie shots. goed gemonteerd. "actuele" gebeurtenissen erin, in het begin, de overstoming van een ziekenhuis in louisiana. verder leuke montage grapjes. (bv de belscene, loopt de agent vanuit zijn kantoor voor de scene van die hoofdagent heen, heel goed gedaan) af en toe een beetje tarantino achtige dingetjes. goede soundtrack. ik vond em goed. een 5 om het gemiddelde omgoog te trekken.
Tunnis
de film was niet slecht. Het was ook zeker niet top! het leuke aan de film is dat er 2 verhaallijnen zijn die bij elkaar komen. verder heeft wesley snipes betere tijden gekent. Er had meer van gemaakt kunnen worden! 2.5*
Thomassio
Ik vond de film juist ongelofelijk irritant gemonteerd. Ze probeerden leuke dingetjes te doen, maar het kon me helemaal niet bekoren. Ik vind dat je Tarantino niet eens mag noemen, veel te groot compliment voor deze ruk film. Echt een van de slechtste films die ik in tijden gezien heb.
JeffreyV
Bahbah en nog es bah. Vond het helemaal niks. Rare film, die aan de ene kant een gewoon normaal verhaal bevat, maar dan opeens komt dat gestoorde stel er in voor. Gaat echt nergens over!
Normaal als ik films niet goed vind, geef ik ze 1* voor de moeite. Deze film verdient dat niet, vind ik. Daarom 0,5* omdat het niet lager kan.

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song

The Contractor