• 9.373.064 stemmen

Save the Last Dance 2 (2006)

Geregisseerd door: David Petrarca

Met onder meer: Izabella Miko, Jacqueline Bisset en Columbus Short

Gesproken taal: Engels en Portugees

• NLZIET Bekijk via NLZIET

Plot Save the Last Dance 2

"The best move... is following your heart."

Monique Delacroix wil graag dat haar dansleerlinge Sara een grote ster wordt. Maar wanneer Sara Miles ontmoet, een jongeman die veel invloed op haar krijgt, begint ze zich af te vragen of dit wel is wat ze wil doen en moet ze een keuze maken.

avatar van Justice4All

Justice4All

YESSSSS!!!!

Weer een vervolg

Deel 1 schijnt OK te zijn, nu deel 2. Kijken hoe deze zal zijn

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Hoop dat deze geeneens uit wordt gebracht eigenlijk, haha. Regelrechte ramp wordt het. Compleet verschillende cast enzo. Je zal binnenkort bij Butterfly Effect 2 wel zien hoe dat soort films worden becijferd

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

En ik maar denken dat Step Up het vervolg op Save the Last Dance was

Maar ja , dansfilms zijn in en gaan voorlopig even niet weg

avatar van D-ark

D-ark

Oh hier heb ik helemaal geen zin in. De eerste film was wel redelijk maar hier in

avatar van Hilarious

Hilarious

Maar alléé een vervolg met andere cast. Nee hoor hier heb ik helemaal geen zin in van mijn part mocht er geen deel 2 komen. Ze melken gewoon weer de titel uit.

avatar van Remi

Remi

Hilarious schreef:

Ze melken gewoon weer de titel uit.

What's new..?

avatar van jesje

jesje

ik wil hem wel graag zien

avatar van de seet

de seet

lijkt me een topper kan haast niet wachten

avatar van Mug

Mug

stem en berichten daarover verwijderd... [stuur gewoon een alert in of zo]

avatar van jesje

jesje

De film is niet echt een vervolg en de hints naar 1 komen een beetje raar over. Maar ik vind het wel een mooie film!

Stem verwijderd...

avatar van nummervlinder

nummervlinder

Geen Julia Stiles?... ... Alhoewel de trailer ziet er redelijk uit.

avatar van R9

R9

net gezien, vergeleken step up vind ik het niks..

ook omdat je de cast van deel 1 gewend bent..

julia stiles enz..

avatar van Matthis

Matthis

Net gezien. Snap de hype rond al die fusiondansfilms niet zo goed eigenlijk. Pas ook al die film met Antonio Banderas gezien die HipHop met tango gaat combineren - ben de titel even kwijt.

Ik snap ook niet waarom deze film de naam Save The Last Dance 2 draagt, dit doet echt af aan een eventuele originaliteit, die nu echt al ontzettend ver te zoeken is.

2* voor de (choreografische) moeite.

avatar van Dado

Dado

Leuke film,,

Ik vind het toch jammer dat de nadruk meer op ballet ligt dan op hiphop,, ik zou meer ''hiphopdansen'' willen zien behalve de twee duidelijke dansen...

De mooiste scene was toch wel de ''battle'' in de disco,,

cijfer: 3,5

avatar van matthijs_013

matthijs_013

De film ging tegen al mijn verwachtingen in! Ik vond deze veel beter dan deel 1, hoewel het beter was als Izabella Miko gewoon een heel ander personage speelde dan Sara. Sara was namelijk in deel 1 erg bot, gemeen en arrogant. Hier was Sara eigenlijk een lief meisje met goede bedoelingen . Standaard opbouw, maar er werd wel aardig geacteerd. Mooie rol van onder andere Jaqueline Bissett, Izabella Miko en Aubrey Dollar. Jammer dat ze het niet gewoon een hele andere film noemden en dat het dus weer over Sara ging (hoewel haar karakter niet op die van deel 1 leek en ik dit ook pas na 3 kwartier doorhad!).

*2,5

je kunt de trailer van Save The Last Dance 2 nu bekijken op http://www.izabellamiko.net. De premiere is zaterdag 7 oktober op MTV. Ben benieuwd wat de sceptici er van vinden nadat ze de eerste beelden hebben gezien...

avatar van Marley18

Marley18

Ik vond het een leuke film, niet beter dan 1 maar toch leuk om gezien te hebben. Ik had meer hiphop verwacht maar het was goed geacteerd. Izabella Miko speelde haar rol goed vond het alleen even wennen omdat het toch een andere cast was. Mooie battles. Een 3 voor mij

avatar van Kelliie

Kelliie

heb hem net gezien,

vind het best een goede film..

alleen idd jammer dat er niet veel meer hiphopdans in zit..

maar heb hem toch een 5 gegeven.. ondanks alles een super film..

avatar van angelakian

angelakian

gezien vond het een hele goede film! Maakt mij niet uit dat Julia Stiles er niet in speelt

avatar van tekie

tekie

ik moet hem nog zien, maar als ik eerlijk moet zijn weet ik niet of ik hem wel leuk zal vinden. Met hele andere personen, dat vind ik zelf persoonlijk nog wel zonde. Ik probeer hem te krijgen en als ik hem dan nog leuk vind zal ik mijn mening even veranderen. Op het eerste gezicht lijkt het mij niks..

avatar van nightfly1982

nightfly1982

ik wil hem ook zien maar kan hem nog niet downloaden is die al te koop eigenlijk....

edit: Ja kan hem al krijgen ga hem snel zien...

avatar van nightfly1982

nightfly1982

Ik heb hem gezien En hij is echt wel mooi op zich alleen heel erg jammer dat ze niet dezelfde hoofdrol speler hebben gebruikt. Dan was die perfect geweest...

avatar van patrick17

patrick17

Prima film Een film waarbij je weet hoe het afloopt maar je blijft gewoon kijken.Columbus Short vond ik een prima rol spelen in deze film.Izabella Miko speelt ook goed als Sara(leuke meid ook).

3.5 *

avatar van laine

laine

julia stiles was een ramp op balletgebied!!!

als balletdocent heb ik vreselijk aan haar geergerd.

en aan al die body-doubles die overduidelijk gebruikt werd. van mij mag ze wegblijven uit dansfilms!!!!!

(bij step up hebben ze gelukkig echte dansers gebruikt.)

avatar van Nightwish

Nightwish

dikke teleustelling naast deel 1.

Ik weet niet zo goed wat ik er nou zo slecht aan vond, maar k kon m niet uitzien .. . t was dat me vriendinnen heb uit wouden zien, anders was ie na 5 minuten uit gegaan.

avatar van Ace_

Ace_

Oké Vervolg van Save the Last dance maar waarom dan een andere actrice die een stuk minder goed speelt dan de hoofdrolspeelster uit deel 1 want het hoort hetzelfde meisje voor te stellen en dit gaat eigenlijk alleen maar over ballet en deel 1 meer over streetdance mrgoedd Step Up is Leuker !!

avatar van queenie

queenie

leuke film vreemd dat de spelers anders zijn dan deel 1 maar toch een ooie film mooie muziek 3,5*

avatar van leon1970

leon1970

save the last dance 2

leuke film, ik vond echter wel een stuk minder als de eerste.

Wel een leuk gegeven, dat het toch echt een vervolg is op de eerste.

Hij loopt mooi over in de verhaal lijn.

wel weer te gekke muziek en moves.

De eerste vond ik een topper, dit vervolg niet maar wel leuk om te zien.

waardering ***

avatar van dafoefan

dafoefan

Toen ik deel 1 gezien had, dacht ik: hopelijk maken ze een deel 2.

Gelukkig is die deel 2 er ook gekomen.

Maar wat mij ervan weerhoud om deze te gaan kijken is dat ze totaal andere acteurs hebben, voor precies dezelfde rollen, Jammer!