• 9.378.179 stemmen

The Prince & Me II: The Royal Wedding (2006)

Komedie / Romantiek | 97 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Alternatieve titel: The Prince & Me 2

Geregisseerd door: Catherine Cyran

Met onder meer: Luke Mably, Kam Heskin en Clemency Burton-Hill

Plot The Prince & Me II: The Royal Wedding

Een jonge, knappe prins van een klein land in Europa en een intelligent en avontuurlijk burgermeisje komen elkaar tegen op een universiteit in Amerika en worden verliefd op elkaar. Wat gebeurt er als dit burgermeisje, Paige, met haar prins Edvard mee gaat naar Europa om daar zijn prinses te worden? Een koningshuis op z'n kop? Een land dat binnen no time dol op haar is? En wat doe je als er dan opeens kapers op de kust liggen, die jouw droomprins van je af willen pakken?

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van RoOsJ_LoVe

RoOsJ_LoVe

kijk er naar uit

de 1ste film was ook wel leuk

ben benieuwd misschien gaat deze tegenvallen maar ja dat zie ik dan wel weer

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Ik kan je wel verzekeren dat deze gaat tegenvallen. Net zoals ik al bij The Butterfly Effect 2 zei, dit soort films floppen altijd. Net zoals dat er nu ook een Saving the Last Dance 2 komt (zelf al toegevoegd; heb ik ook eens een flop 100 film toegevoegd )

avatar van Diaantje_1

Diaantje_1

Ik ben erg benieuwd naar deel 2. Deel 1 vond ik ook erg leuk en kijk toch wel uit naar deel 2. Gelukkig floppen niet alle 2de delen dus ik hoop dat dat met deze ook het geval is. Ik heb gister toevallig save the last dance 2 gezien en die vond ik zelf leuker dan deel 1.

avatar van nummervlinder

nummervlinder

Oh, ik weet niet meer wat ik er van moet vinden, dit is nu al een tweede vervolg-film waarin Julia Stiles niet meespeelt. Klinkt ingewikkeld, maar wat ik dus wil zeggen:

Save the Last Dance = Julia

Save the Last Dance 2 = No Julia

The Prince & Me = Julia

The Prince & Me 2 = No Julia

En wat is haar excuus er eigenlijk voor? Geen tijd? Nu zoveel films heeft ze toch ook weer niet op haar programma staan of wel?

avatar van j_u_u_l

j_u_u_l

Nee, het enige wat ik me kan bedenken is een nieuwe film in 2007, maar 2006 heeft ze niet zoveel gedaan...

avatar van marco1985

marco1985

Heb hem vandaag gezien, m'n vriendin wou hem zo graag zien dus keek ik maar mee .. vond deel 1 persoonlijk leuker dan dit deel.. is een leuke film als je samen met je meisje bent.. of als je niks te doen hebt verder.

avatar van nightfly1982

nightfly1982

Heb hem al een tijdje in de collectie en het is jammer dat er niet dezelfde spelers zijn flop dus....

avatar van korn.nl

korn.nl

Deel 1 vond ik echt heel leuk! Deel 2 daarintegen vond ik helemaal niks wel duidelijk een vervolg dus ik dacht de moeite waard, the story continues... Allen wel met andere acteurs en dat vond ik erg beun! Nummervlinder ik sluit me volledig aan bij je denkwijze als het gaat om het ontbreken van Julia, echt jammer. Misschien vraagt ze voor deel 2 elke keer wel belachelijk veel geld, deel 1 is een hit ze willen mij vraagprijs x 2? 2 sterren voor Edvart

avatar van williejjj

williejjj

ik raak echt geirriteerd aan al die sequels wara ze de orginele hoofdrolspelers niet in gebruiken he......maak dan een geheel nieuwe film i.p.v een sequel...

avatar van smiley3

smiley3

deze film lijkt me niet echt super...waarom een 2e film en niet gwoon een nieuwe? volgens mij is deze film gemaakt voor de paar fans van the prince & me, die smeekten om een vervolg..nou..ik denk dat t zal tegenvallen.

soom

Jeetje, vervolg na vervolg... Wanneer gaat iemand iets leren van vervolgfilms die floppen?

Ik ken Kam Heskin van haar rol als Elizabeth Bennet in Pride and Prejudice van 2003.. Dus eerlijk gezegd ben ik wel benieuwd wat dit is (geworden). Of het een beetje goed is, ja of nee. Ik vond haar eerlijk gezegd al op Julia Stiles lijken, en haar acteerprestaties zijn ook wel in orde.

Is deze in de videotheek te krijgen of via het internet..?

avatar van arlas

arlas

persoonlijk vond ik 1 leuker.

maar het was wel een aangename film om te kijken.

vind het wel jammer dat de princes toch weer het meisje met blonde lange haren moet zijn.

de paige in deel 1 had kort donker haar.

avatar van michelmoviefan

michelmoviefan

Allemensen wat een bagger vervolg op deel 1. Dat eerste deel was dan wel voorspelbaar maar het was toch leuk en sprankelend. In dit deel hebben ze de hele cast vervangen behalve de knappe prins. Die mist de vorige cast duidelijk, want hij maakt nu een verveelde indruk. De nieuwe Paige is gewoon niet leuk en ook de nieuwe butler kan niet tippen aan de eerste. Om nog maar niet te spreken van het flinterdunne verhaaltje. Een echte afrader 0.5 ster.

avatar van deStef

deStef

wat ik me het meest heb afgevraagd bij deze film is, waarom ze Praag gebruiken als setting. Tenminste de eerste paar minuten waren toch echt in Tjechie geschoten.

soom

Lieve film, weer. Natuurlijk is het jammer dat Julia Stiles niet meedeed, maar Kam Heskin doet het ook niet slecht. Ik vond deze film wel iets sentimenteler dan het eerste deel. Luke Mably is een schatje, hij ziet er knap uit en speelt nog eens echt goed. Maar volgens mij is deze film inderdaad niet in Denemarken opgenomen... Ik herken niks terug van wat ik in Denemarken ooit heb gezien, en ook de typisch Deense kenmerken herken ik niet.. Heerlijk wegdromen over de gebeurtenissen van Paige. Want tja, diep in haar hart wil ieder meisje, hoe oud ze ook is, wel prinses of koningin worden. Paige ziet er in bepaalde scenes schitterend uit.

avatar van nele

nele

nou, ik heb m net gekocht, omdat ik het 1e deel heel leuk vond & het vervolg er leuk uitzag. Maar als ik de reacties lees, heb ik al een beetje spijt van mn aankoop...

avatar van nothingness

nothingness

Deel 1 vond ik wel iets hebben, deze film is een regelrechte flop.

avatar van missy85

missy85

deel 1 heb ik vandaag gezien, die vond ik erg goed.

deel 2 lijkt me het kijken niet waard, aangezien julia er niet in meespeelt, dan vind ik het persoonlijk toch minder.

soom

Misschien moet je deel 2 gaan kijken en daarna pas oordelen .

avatar van skipy05

skipy05

goede film, het is een goed vervolg op deel 1. deel 1 was wel beter. ik vint hem ook niets zo goed omdat Julia Stiles niet meer mee speelde. Zou zelfde acteurs moeten zijn. 3*

avatar van mil.

mil.

ze hadden temiste Paige personage hetzelfde mogen laten... Het is niet omdat de actrice veranderd dat het personage ook ineens zich anders mag gedragen...

avatar van notorious_kim

notorious_kim

waar is julia stiles?

Deze meid kan niet acteren!

Het verhaal trekt op niets, de shots ook niet.

avatar van Mr. Cullen

Mr. Cullen

leuk filmpje maar het heeft niet de charme van deel 1, wat daar zo romantisch was wordt hier gewoon om zeep geholpen. Totaal onrealistisch verhaaltje, iets wat in deel 1 nog meeviel en dan nog met andere acteurs, leuk als je niet veel meer te doen hebt maar geen topper.

De acteerprestaties waren wel in orde maar het irriteerde me dat Paige door een andere actrice werd vertolt, maarja who am I...

avatar van labradorsanne

labradorsanne

notorious_kim schreef:

waar is julia stiles?

Deze meid kan niet acteren!

Het verhaal trekt op niets, de shots ook niet.

jaah idd

avatar van Madara_

Madara_

Deze film was vandaag op de tv, maar was niet te zien bij de films op de televisielijst :S

Ik geef deze film een 2,5 omdat ik vrijwel alles in deze film voorspelbaar vond, en dus 'het verhaal zou kon invullen'. Waarom deze film niet lager scoort is om het feit dat hij toch lekker weg keek, en de humor ervan op sommige momenten er toch wel van inzag.

avatar van Lilly_co

Lilly_co

Wat een onnozele film! Na een half uur was ik het al zo beu dat ik gestopt ben met kijken. Die actrice kan wel niet acteren en het verhaal trekt op niets!

Echt een afrader!

avatar van m1701

m1701

Jammer dat ze Julia Stiles vervangen hebben

ik vond dat Kam Keskin absoluut geen emoties had waardoor

ik ook helemaal niet met haar meeleefde.

Ook irriteerde ik me aan haar kapsel (haar los)

vond het verschrikkelijk

Verhaal op zich was wel aardig

avatar van narniafan

narniafan

ik vond de inhoud wel goed maar ik vond het stom dat ze iemand die een hoofdrol speeld vervangen wordt !!!

als ik kijk naar alle films met een tweede deel zij de films die het best scoren degene waarvan de spelers dezelfde blijven.

maar voor de rest vond ik hem wel goed.

avatar van Dk2008

Dk2008

Deze film ook alleen maar gekeken vanwege Kam Heskin, die net als in Pride and Prejudice (2003) best heel aardig kan acteren. Als ze d'r kapsel naar achteren heeft ziet ze er ook veel beter uit dan als ze d'r haren zo los heeft. Wat acteren betreft heb ik haar toch liever dan Julia Stilles (zoals in Carolina en Down to you) met d'r suikerzoete barbiegezichtje. Dus deel 1 laat ik voor wat het is.

Erg zoetsappig filmpje, die halverwege wat beter wordt door de dramagedeelten waardoor het spel van o.a. Kam Heskin ook veel beter wordt . Begrijp ook niet waarom ze er een komedie van maken, doe dan zo'n drama a la Sissi. De meeste acteurs zitten niet goed in hun rol alleen de dienstbode was eigenlijk goed.

avatar van LotusBlossom

LotusBlossom

pff wat een voorspelbare romantische komedie en als ze die actrice uit deel 1 erin hadden gelaten, had ik iig nog een sterretje hoger gegeven! xD