• 9.377.386 stemmen

Genre: Komedie / Familie

Geregisseerd door: John Whitesell

Met onder meer: Danny DeVito, Matthew Broderick en Kristin Davis

Plot Deck the Halls

"There glows the neighborhood."

Steve (Matthew Broderick) is een vader, die aan de stadsrand woont en hij is een fervent aanhanger van Kerstmis. Hij leidt een goed georganiseerd en volledig uitgestippeld leven. Zijn nieuwe buurman, Buddy (Danny DeVito), is totaal het tegenovergestelde van Steve: hij heeft een grote persoonlijkheid en ook grote dromen, die hij telkens tot werkelijkheid tracht om te zetten. Buddy zijn laatste droom is om een grootse tentoonstelling te houden van lichtgevende kerstversiering, die zelfs tot in de ruimte zichtbaar is. Deze wens zet Steve z'n goed geordende en gedisciplineerde leventje om in een chaotische nachtmerrie. Het huis van Buddy puilt uit van de feestlichtjes in de meest rare designs, complexe patronen en gewatteerde versiering die steeds maar blijft toenemen. Hierdoor krijgt Steve een ingeving: hij wil tegen elke prijs het plan van Buddy te dwarsbomen, of hem zelfs overtreffen.

avatar van Betamax

Betamax

Zeer matige komedie.

Ondanks de kerstsfeer vind ik het helemaalniks.

De dames die er in speelden waren net de 2* waard.

avatar van notorious_kim

notorious_kim

Ondermaats en vaak niet grappig

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

niet echt heel bijzonder om te zien

mis je niks aan

avatar van nickje76

nickje76

Slecht film

slecht geacteerd en erg doorsnee verhaal.

Vooral het eind vond ik om te rillen, zo slecht.

Jammer van je tijd om deze film te kijken.

avatar van seth gecko

seth gecko

formulefilm dat hetzelfde soort clichématige verhaal verteld dat al tientallen keren is gebracht bevolkt met een Broderick en Devito die hetzelfde soort personage dat ze al tientallen keren hebben...ah je snapt het wel.

2**

avatar van riczz

riczz

Deze film is wel leuk om te zien.

De spelers doen het goed.

Alleen zijn er veel momenten waarop ze het grappig willen brengen terwijl dat het inderdaad nou net niet is.

Verder wel een film die je graag uit wilt zien.

avatar van Bart Simpson

Bart Simpson

Heel erg goede film, ik snap niet waarom hij zo laag scoort. De humor zit er wel in, de sfeer is goed en het onderwerp ook. De acteurs acteren en het camerawerk is niet slecht. Heel erg leuk filmpje, vooral voor in de kerstvakantie, ik heb deze film dan ook in de kerstvakantie gezien.

avatar van devilkem001

devilkem001

leuke film voor de kinderen tijdens de kerst..

avatar van dolby digital

dolby digital

heb deze film in bioscoop gezien en vond hem goed met de kerstsfeer enzovoort. heb hem dan gekocht maar toen we er een 2 de keer naar keken was het speciale ervanaf, hij kost mij niet meer bekoren , met een zagende matthew broderick.

mss later nog eens proberen

alhoewel danny devito nog goed speelt en er nog grappige scenes inzitten en snelle meisjes

avatar van HeatWave

HeatWave

Ik heb toch smakelijk om deze film moeten lachen en ik vind de gemiddelde score hier dan ook wel een beetje laag.

De laatste 10 minuten vind ik helaas een beetje gezapig dat is dan net jammer maar de gehele indruk die ik van 'Deck the Halls' heb is toch wel goed.

avatar van Jack Sparrow

Jack Sparrow

Matige kerstfilm en een onnozel script. Her en der een grap maar veel te weinig om de film 90 min boeiend te houden. Ook het acteerwerk is niet al te best. Wel fijne kerstsfeer.

avatar van klapgeest

klapgeest

echt een kerstfilm, weinig humor veel good feeling - saai!

avatar van IcU

IcU

Met een dik pas sneeuw in de tuin en de kerstverlichting aan is deze film prima te doen. De kerstsfeer is in deze film zeker aanwezig, en dan maakt het voor zo'n film eigenlijk niet meer uit wat er nu precies gebeurt. Het verhaal is bagger en de grapdichtheid was minimaal te noemen, maar het is prima vermaak op een sneeuwerige avond vlak voor kerst.

avatar van pierrrke

pierrrke

hoe dom ben je als je denkt je huis te kunne zien vanuit de ruimte

maar ja weer zo een flauwe amerikaanse film, maar zou hem enkel met kerst kijke.

avatar van rotjuh

rotjuh

Leuke feel good movie voor een leuke avond.

Heb de Vito leuker gezien maar heerlijk over the top amerikaans, miste alleen de coca cola reclame nog LOL

Kijken hoor, zeker de moeite waard

avatar van brabusRUS

brabusRUS

faun schreef:

Er staat nergens in de bijbel iets over kerst.

Daarom vieren jehova's ook geen kerst.

Ben je de slimste thuis? Met kerst wordt bedoelt de geboorte van Jezus. En de geboorte van Jezus staat gewoon in de bijbel...

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Heb me prima met deze film vermaakt. Leuk verhaal, behoorlijk wat geslaagde grappen, goede kerstsfeer. Prima film! *3,5

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Mijn eerste kerstfilm van dit jaar is een feit. " Deck The Halls" geeft aan dat er toch nog het voorbije decennia goede kerstfilms zijn gemaakt.

Wat ik aan deze film waardeer is dat de kerstsfeer uitgebreid aanwezig is. Al die versiering, de lichtjes aan het huis, de activiteiten.....het zijn die dingen die een kerstfilm maken of kraken. Ik werd er allesinds zeer vrolijk van. Het plot is cliché, maar leent zich uitermate voor een kerstfilm waar altijd de werkelijke waarden van het leven naar boven komen. De grappen waren geslaagd. Niet om te bulderlachen, maar toch hier en daar leuke vondsten en de vele tongue in cheek grappen.

Een leuke over the top familiefilm dus en een perfecte opener voor het kerstseizoen.

avatar van Theunissen

Geen hoogvlieger en ook behoorlijk cliché maar al met al keek hij zich wel nog lekker weg (mede ook dankzij de dames). De rol van Danny DeVito was best leuk en hij was soms ook best grappig maar ook geregeld irritant. De rol van Matthew Broderick was waardeloos en hij speelde als een hork. Leuk om eens gezien te hebben maar meer ook niet. Deze film moet je overigens alleen rond de kerstdagen kijken want anders vind je hem al snel waardeloos.

avatar van Dk2008

Dk2008

Net als in Will you merry me (2008) die ik gisteren zag stoorde ik me in deze film er ook al aan hoe overdreven sommige vrouwen praten. Kunnen ze er wel knap uitzien maar dat schiet ook niet echt op. DeVito is zoals vaker weer irritant en Broderick heeft ook wel betere rollen gespeeld. Erg slecht gemaakte film verder. Hartstikke over the top allemaal, maar te leuk vind ik nooit leuk. Overdreven lollig gedoe en sommige gedeelten zitten werkelijk heel slecht in elkaar. Van die actiescènes zoals met die paarden die op hol slaan... Als het nou een oude film was maar voor een film uit 2006 en dan nog zulke beelden. Ziet er allemaal goedkoop uit en met uitzondering van een sporadisch moment verder helemaal niet leuk. 1.0.

avatar van akira124

akira124

Dez film kent zijn momenten, goed gevonden grappen afgewisseld met flauwe en soms erg sentimenteel. Maar ja dat hoort erbij

avatar van complicity

complicity

Leuke film, niet echt een sterke verhaallijn en hoog nadenk gehalte maar gewoon een simpele vermakende familie film. Het geeft wel een goede kerstsfeer!

avatar van 606

complicity schreef:

Inderdaad, fijne sfeer vooral aan het einde.

avatar van Leno

Leno

Brave kerstflm die geheel volgens het boekje is. De cast is best aardig, zeker DeVito is altijd wel leuk, maar het verhaal is te voorspelbaar en braaf om een beetje te kunnen boeien. Het voorspelbare einde past ook dan ook goed bij.

avatar van Noodless

Noodless

Onderhoudende, verlichtende kerstfilm die alleen naar het einde toe wat flauw en melig wordt.

6/10

avatar van 606

Een kerstfilm in maart pfff hebben ze echt niks anders.

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Die zijn gek. Al helemaal op zo'n zonnige dag.

avatar van SSeagal

SSeagal

brabusRUS schreef:

Het is maar wat je gelooft. De christenen hebben kerst als zijnde feest gejat en de geboorte van jezus als excuus gebruikt. Kerst stamt af van de germanen die de terugkeer van het licht vierden. Officieel is kerst ook maar op 1 dag en zeker niet op 25/26 december. Zie wikipedia voor meer info.

avatar van Phantasm

Phantasm

Mooie kerstfilm met genoeg humor, leuk bedacht de verlichting op dat huis.

avatar van jippie2010

jippie2010

riczz schreef:

Deze film is wel leuk om te zien.

De spelers doen het goed.

Verder wel een film die je graag uit wilt zien.

Mee eens