• 9.369.485 stemmen

Grindhouse (2007)

Horror / Actie | 191 minuten

Genre: Horror / Actie

Geregisseerd door: Robert Rodriguez, Quentin Tarantino, Eli Roth, Edgar Wright en Rob Zombie

Met onder meer: Kurt Russell, Rose McGowan en Freddy Rodríguez

Gesproken taal: Spaans en Engels

Plot Grindhouse

"A double feature that'll tear you in two!"

De film bestaat uit twee delen. De eerste film, Planet Terror, is een horrorfilm van Robert Rodriguez. Dit gaat over Cherry (Rose McGowan) die de wereld van de zombies probeert te verlossen samen met de martialarts-specialist Wray (Freddy Rodríguez). Samen vermoorden ze elke zombie die hun pad kruist. De tweede film, Death Proof, is een thriller van Quentin Tarantino. Een moordende auto die bestuurd wordt door een geschifte psychopathische stuntman (Kurt Russell). Tussen de twee films in worden neptrailers gedraaid.

Stuntman Mike (segment "Death Proof")

Pam (segment "Death Proof") / Cherry (segment "Planet Terror")

Zichzelf (segment "Death Proof")

Wray (segment "Planet Terror")

Abernathy (segment "Death Proof")

Dr. Dakota Block (McGraw) (segment "Death Proof") / Dakota (segment "Planet Terror")

Butterfly (segment "Death Proof")

Block (segment "Planet Terror")

Jungle Julia (segment "Death Proof")

JT (segment "Planet Terror")

avatar van Latesta

Latesta

Hun zitten tegenwoordig in een rebellenleger in Venezuela, wist je dat niet?

avatar van sju

sju

Hehe eindelijk staat die er bij...! Die eerder geposte posters waren al eerder op internet te vinden, en ze zien er heerlijk uit! Ben benieuwd of Tarantino een spannende horror kan maken mét zijn kenmerkende humor er in.... Verreweg het project (misschien Sin City 2 ) met mijn hoogste verwachtingen!

matthijs_013

Dit is geen filmposter, maar een boekcover!

Ik verheug me op Rose McGowan

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Een boekcover met Tarantino en Rodriguez op?

matthijs_013

jaa, heb ik op eeen site gelezen; toen stond die "poster" daar en stond erbij; book is now available

Hij is geplaatst..

"COMING SUMMER 2006...

GRIND HOUSE: THE SLEAZE-FILLED SAGA OF AN EXPLOITATION DOUBLE FEATURE

by Quentin Tarantino and Robert Rodriguez

This 250 page hardcover companion book to GRIND HOUSE offers fans an insider’s look into the making of the hotly anticipated double feature by Quentin Tarantino and Robert Rodriguez. Filled with cast and crew interviews, hundreds of full-color photographs, never-before-seen conceptual art and an in-depth history of the grindhouse genre by the directors themselves, GRIND HOUSE: THE SLEAZE FILLED SAGA OF AN EXPLOITATION DOUBLE FEATURE is the essential fan’s guide to the two-fisted bloodbath of the year."

Boekcover dus

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Dat is best wel vet, wordt wel erg uitgediept deze film dus.

avatar van Hi-Tek

Hi-Tek

sonyjh schreef:

mssn gaan ze hier wel allebei op hun bek.

De 2 rebelse directors. Dat zou nog iets zijn

Maarja, hopelijk niet natuurlijk, valt te hopen dat ze het project redelijk serieus nemen..

BTW over rodriguez, ik vind dat hij maar 1 goede film gemaakt heeft: sin city

tarentino heeft er iets meer:

pulp fiction

reservoir dogs

en kill bill 1 mocht ook wel eens voor een keer.

Nou ja Kill Bill 2 en Jackie Brown mochten er ook zeker wel wezen en Desperado en FDTD waren ook niet slecht.

Vanwaar al die samenwerkingen tussen Tarantino en Rodriguez volgens mij wel een stuk of 5 namelijk; Deperado, Four Rooms, From Dusk Till Dawn, Sin City en nu weer deze film dan ...

matthijs_013

Weet iemand eigenlijk wanneer in 2007 hij uit wordt gebracht (eind, begin; hoeft niet specifiek ofzo)

avatar van stan

stan

In Amerika op 6 April

avatar van nummervlinder

nummervlinder

Deze wil ik zeer graag zien, alleen al omdat Rose McGowan er in meespeelt (Charmed!). En natuurlijk ook Robert Rodriguez als regisseur (Sin City!).

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

• 2099 stemmen

Ik heb het idee dat dit een hommage wordt aan de horror-b film, zoals Kill Bill dat was aan de Hong Kong knokfilm.

avatar van kiriyama

kiriyama

Lijkt me best leuk, maar een topper zie ik vooralsnog niet in. En horror van de hand van QT en RR?, FDTD was wel aardig maar nou ook niet bepaald een hoogvlieger. Nou ja ik zie wel, wie weet wordt het wel erg goed.

avatar van WB

WB

Dit zal mij benieuwen zeg... 2 goeie regisseurs, 2 films, 1 bioscoopbezoek

avatar van us_raider

us_raider

• 2034 berichten

Ben benieuwd naar de speelduur...

matthijs_013

ze zeiden 2 x 75 minuten... maar dat zeiden ze al voor het filmen dus dat verandert waarschijnlijk wel

avatar van Werwolf

Werwolf

Ben erg benieuwd! 2 klasse regisseurs. Hopelijk voor Tarantino dat deze film wel weer te pruimen is, want na Reservoir Dogs en Pulp heeft hij wat mij betreft alleen nog maar bagger geproduceerd.. Rodriguez daarentegen in 2005 nog het erg sterke Sin City. Verder vind ik Kurt Russell een klasse acteur. Verwachtingen hoog gespannen!

avatar van Hi-Tek

Hi-Tek

even een vraag voor de Game freaks hier is dat deel van Tarantino niet gebaseerd op het spel Carmageddon ?

feanaro surion

Dit is de film waar ik het meeste van verwacht. 2 van de coolste films in jaren van mijn favo regisseur en favoriete actieregisseur. En dan ook nog allemaal coole trailers er tussenin. Over de speelduur. Er is gezegd dat die inmiddels tot 90 minuten per film is veranderd.

Leno schreef:

Je kunt het er niet mee eens zijn maar hij staat er wel bekend om. Een ander voorbeeld is David Carradine bij Kill Bill. Hij heeft trouwens ook weleens zoiets gezegd in een interview geloof ik, dat hij het leuk vindt om 'vergaande glorie' in zijn films te hebben.

Op de dvd van Jackie Brown zegt Tarantino dat hij 'aan het eind van de dag gewoon de beste acteur voor de beste rol wil hebben' maar dat hij verder kijkt dan het standaard a-lijstje en top-b lijstje van de studios.

avatar van Gorro

Gorro

feanaro surion schreef:

In de Empire van deze maand staat een interviewtje met Rodriguez en die heeft het er over dat ze samen meer dan 4 uur gaan duren. Beide scripts zijn bijna 2 keer zo lang geworden.

Alleen maar beter

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1991 berichten

Nou..

avatar van sju

sju

mja ziet er zo niet bijzonder uit, maar daar zal in de film weinig sprake van zijn...

avatar van -{film-freak}-

-{film-freak}-

WAt bedoelen ze met faketrailers?

feanaro surion

Trailers over films die niet bestaan.

avatar van Mc

Mc

• 2092 stemmen

Moet nou niet een van de twee filmposters hier staan i.p.v. de poster van het boek dat bij de film hoort?

feanaro surion

Ja lijkt me ook logischer. En die van Death Proof is geweldig evenals die van Planet Terror met het geweer als been.