Genre: Drama / Western
Gesproken taal: Engels, Italiaans en Turks
Bekijk via Videoland
Maandag om 22:35 uur op RTL 7
Plot Seraphim Falls
"Never Turn Your Back on the Past"
Het is vijf jaar na het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog. Kolonel Morsman Carver is op een verbeten jacht naar Gideon, een man die hem tijdens de oorlog heeft verraden. De strijd tussen de twee brengt hen op een reis dwars door de Amerikaanse wildernis, ver weg van geciviliseerde gebieden.
Carver
Madame Louise
Rose
Minister Abraham
donnie darko
Kan nog wel iets worden. Dit lijkt mij misschien ook een film die aanspraak maakt op wat oscars. Zo denken ze er op imdb alleszins over. Ik ben ook benieuwd.
donnie darko
Ik vond de vorige poster wel mooier. Deze is te cliché voor woorden.
streeter
Ik kan niet wachten om deze te zien - de trailer lijkt uitstekend.
Maar die nieuwe poster - oef!
Dogie Hogan
streeter
Leuke moderne western. Helaas niet op de hoogte van Unforgiven, Open Range of The Proposition, maar heeft genoeg te offeren. ***
MrFunky
een bijzonder geslaagde film, acteerprestaties van een hoog niveau, camera-werk was goed. al met al een aanrader..ook voor de niet-western liefhebbers. de film heeft zeker indruk op me gemaakt.
4,5 sterren
Dogie Hogan
4,5 sterren
ryanmakhanlal
Geweldige film...echt een aanrader..goed acteer werk van beide acteurs!!! Deze film moet je gewoon kijken....
En Dogie Hogan...
ik denk dat hij het heeft gedownload van internet..er is al een dvdrip uit in amerika
Wolff
Echt een aanrader ik vind normaal westerns niet veel aan,
maar deze is goed geacteerd en een mooi verhaal krijgt van
mij een 4*
balosa
geen standaard verhaal, je moet ervan houden, wel mooi gefilmd verder en de film blijft boeien tot het eind
raregek
Mooie plaatjes en erg sfeervol, maar een iets te simpel verhaaltje naar mijn smaak. Wel goed geacteerd door Brosnan en Neeson, weinig op aan te merken. 3*
erikje1
inderdaad een simpel verhaaltje met mooie plaatjes, de achtervolging te voet en te paard van het koude noorden naar het warme zuiden van Amerika ,duurt mij iets te lang ,zonder dat het -op een paar scenes na- echt spannend wordt. 3*
martenaria
erg langdradig en sommige dingen kloppen echt niet. 2,5 voor brosnan
bugno
Aardige western.................die niet een echt een sterk verhaal kent........................ondanks dat,een erg boeiend eerste uur.................maar het einde is wel erg ver gezocht.................. een 3.5
Grample
Wat een waardeloze film. Mooie beelden en goed acteer werk zijn de redenen dat ik de film afgekeken heb. Totaal geen verhaal en erg langdradig.
2 *
2 *
Vond het verhaal prachtig en helemaal niet langdradig , soms deed de film me kwa rust denken aan Open Range.
masterview
deze film op zich niet onaardig maar had inderdaad wel wat korter gekunt en het einde is idd vrij zoetsappig ........
Leuk voor een avondje maar zeker geen topper
animalkrullie
Heb me zeer vermaakt met deze film.
De akteerprestaties is van een goed niveau.
Alleen de momenten met Angelica Houston en Wes Studie vond ik heel erg vaag.
Mocht de pret echter niet drukken.
Mooie beelden van het ruwe landschap.
iGeO
Aardige western met goed acteerwerk (vooral van Pierce).
Verhaal is goed, maar niet origineel.
Soms wat momenten die wat twijfelachtig zijn, maar des al niet te min, goed te nassen.
3***
Baggerfilm zonde van je tijd 0,5 *
phfffff......
KoosLoos
Matige western, Of voor wat het door moet gaan. Slecht uitgewerkt
en niet erg origineel.

Vijf goed beoordeelde films gesitueerd in de Amerikaanse Burgeroorlog