• 9.379.780 stemmen

Geregisseerd door: Edgar Wright

Met onder meer: Simon Pegg, Nick Frost en Timothy Dalton

Releasedatum: 5 april 2007

Plot Hot Fuzz

"Big cops. Small town. Moderate violence."

De Londense top-agent Nicholas Angel wordt door omstandigheden overgeplaatst naar het slaperige plaatsje Sandford. Er valt helemaal niets te beleven in tegenstelling tot de actie in Londen en Angel vindt het moeilijk zich aan te passen. Dan wordt hij ook nog gekoppeld aan de jonge en nogal onhandige agent Danny Butterman. Net als hij er de brui aan wil geven, zorgen een aantal mysterieuze voorvallen dat Angel opeens in actie moet komen en hij ontdekt al snel dat Sandford helemaal niet zo'n slaperig stadje is als hij dacht...

Nicholas Angel

PC Bob Walker

Simon Skinner

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Visueel en qua montage een pareltje. Doet denken aan Guy Ritchie maar dan nog sneller. Inhoudelijk nauwelijks meer dan een gemiddelde aflevering van Scooby Doo maar desondanks wel erg vermakelijk.

Sommige dingen lagen er wat dik bovenop, waardoor het een beetje aanvoelt als een filmacademie-studentenfilm, maar dan visueel wèl erg sterk. Vooral sommige totaal onverwacht absurd bloederige scènes waren geweldig.

3.5 sterren

avatar van Vinokourov

Vinokourov

Nah, het lachfestijn zag ik er niet in; sowieso Engelse humor: . Daar vind ik sowieso niks aan en dat zal altijd wel zo blijven. Afijn, het keek wel lekker weg en zo ernstig vervelend was het ook weer niet, dus laat ik niet teveel klagen. Een ruime voldoende is op zijn plaats.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Ik had hoge verwachtingen van Hot Fuzz. En aan de ene kant was hij inderdaad erg leuk, maar soms ook wat minder. In ieder geval geweldig acteerwerk en ook de humor kon ik best wel waarderen. Het minpuntje vind ik dat opeens de hele buurt pistolen heeft en het was een beetje té overdreven dat bijvoorbeeld een oma begint te schieten als een gek (al was het ook niet echt storend, want het zag er toch nog een beetje grappig uit). Beetje overdreven dus, maar dat had ik kunnen verwachten en gelukkig mocht het de pret niet drukken. Genoeg vermakelijke en grappige scenes hebben voor een leuke film gezorgd.

avatar van Q Jones

Q Jones

Heerlijke film. Ik heb in een deuk gelegen om het spectaculaire einde.

De film bouwt het goed op eerst denk je dat het gewoon een aardige comedie is, maar hoe veder je in het verhaal gaat hoe meer ik van deze film ben gaan houden. Als je een realistische film wil zien zou ik hem niet kijken. Maar ondanks de grote onzin factor is dit op en top vermaak. Met een heel goede cast al vond ik Pegg net iets beter dan de rest, maar ja hij is ook de held van de film

Zeker kijken

avatar van kaholiic

kaholiic

Grappig.

Het duo pegg en Frost is eigenlijk al niet stuk meer te maken. Wat een chemie. Geweldig geacteerd en goed geplaatste humor. Naast dat zijn er ook wat serieuze scenes die erg goed werken.

Zeer goed.

avatar van Bottleneck

Bottleneck

Heerlijk, vooral als je van de serie Midsomer Murders houdt want daar is het één grote parodie op: een truttig dorpje, truttige inwoners en truttige festijnen. Een agent vanuit de grote stad komt er ook letterlijk in voor.

Geweldig ook hoe complex de motieven zijn in de serie, zo eenvoudig zijn ze in Hot Fuzz: alles om de boel maar zo truttig te mogelijk houden en iedereen weg te snijden die daaraan niet voldoet. En dan dacht je dat het redelijk ingewikkeld zou worden

Het leukste gedeelte vind ik dus tot aan de ontmaskering, daarna schakelt het over op vlotte actiekomedie met tal van filmverwijzingen en over the top scenes. Ook best geinig maar de climax duurde me veel te lang. Wel nog een superdroge uitspraak van Skinner die op het torentje valt: Ohw this reallly hurts..

avatar van rambam3

rambam3

erg leuke film! zelfs als je hem voor de tweede keer ziet (en dus de verassingen van de film al kent) heb ik er nog erg van genoten. Met name de vele Engelse humor sprak mij erg aan. Dat einde maakt het natuurlijk helemaal af.

4,5 sterren

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Ook een film waarvan ik eerst dacht dat het een flauwe komedie was (net zoals bij Shaun of the Dead) Maar nee hoor! Shaun of the Dead was al schitterend, maar nu komen we bij Wrights Hot Fuzz. Die werkelijk HE-LE-MAAL te gek is. Godogod, waar hij met Shaun of the Dead al een uitschieter maakte doet hij hetzelfte met Hot Fuzz, die ook gewoon bol staat van de heerlijke momenten, scherpe humor en prachtige onzin en natuurlijk zit het verhaaltje ook goed en geheimzinnig in elkaar. We krijgen hier te maken met Londense agent Angel (prachtig neergezet door Simon Pegg) die met tegenzin naar een een of andere Engels gat word gestuurd om daar orde op zaken te stellen. En ja, in het dorpje Stanford word nooit (?) een misdaad gepleegt en word alles door de vingers gezien. Brutale moorden worden maar als "een ongelukje beschouwt" en overtredingen worden door de vingers gezien (het is de jeugd maar) En Angel is maar een roekeloos agentje omdat hij zich aan de wet houd. En het volk is maar eigenwijs en lomp, en het dorpje is dan wel sfeervol...als een een of ander achterlijk gat . Dan krijgen we te maken met Danny Butterman (ook een prachtgast is dat) en uiteindelijk ook een serie gruwelijke moorden, die ook op zo'n prachtige manier zijn neergezet waarbij de onbekende massamoordenaar na de moord de moordlocatie zo maakt dat de mensen denken dat het een ongeluk was. Vooral die ene met dat Engelse ontbijt En de moordonderzoek is ook een aaneenschakeling aan heerlijke, lachverwekkende momenten. Lach ook helemaal dubbel bij die hele scene met die boer die ondervraagt word, maar een onverstaanbaar provinciaal taaltje spreekt en ondertussen een hele wapenvooraad in zijn schuur heeft.

En het is ook vooral leuk als we erachter komen wat de inwoners van Standford allemaal verborgen houden en dat elke inwoner wel een wapen heeft en eigenlijk dat gewoon alle inwoners van Stanford misdadigers zijn. En zo veranders Standford in een slagveld en krijgen we een lange, vette, stijlvolle actiescene voorgeschoteld waar de kogels je om de oren vliegen en de actie zowel spectaculair als grappig is. Ook de John Woo moves worden niet vergeten en de komische schietpartij in de supermarkt is ook geweldig. Ja, voor over de toppe actie ben je hier ook bij het goede adres.

Ook leuk dat de films Point Break en Bad Boys 2 hierin nog een beetje geparodieeerd worden.

Maar ik heb gewoon van begin tot eind genoten van Hot Fuzz. Wright heeft het na het schitterende Shaun of the Dead weer voormekaar. Eigenlijk gewoon een ultieme feel good-aanrader voor iedere filmliefhebber. Ik ben benieuwt naar Scott Pilgrim vs The World

avatar van TMP

TMP

Leuke comedyfilm, maar hij duurt wel wat te lang. Het wordt er niet leuker op, dus ze hadden het na anderhalf uur wel mogen afronden. Desondanks aardig om een keertje gezien te hebben.

avatar van dave

dave

Vrij mysterieuze film die zichzelf echter niet serieus neemt en eerder als parodie ten tonele wil verschijnen. Het duo Frost en Pegg komt af en toe grappig uit de hoek en is geschikt om gedurende lange tijd naar te kijken. De gebeurtenissen daarentegen waren zeer slaapverwekkend, hetgeen niets te maken had met het 'slaperige plaatsje Sandford'. Tijdens de afwezigheid van humor valt op hoe saai de film in werkelijkheid is. Als je de flitsende ontknoping niet meerekent weliswaar. Zowel mensen die de ene grap na de andere verwachten als anderen die een min of meer interessant plot op prijs stellen, zullen teleurgesteld achterblijven. Er valt wel wat van te maken, maar in deze staat komt het stuurloos en weinig overtuigend over.

3,00 (2,75)

avatar van gizmo_o

gizmo_o

Erg stoere, gave & bovenal absurde actiekomedie met fantastische rollen van Pegg & Frost.
Na Shaun of the dead laat Wright zien dat hij zijn gave niet verloren is.

Vanaf minuut 1 tot aan de allerlaatste seconde toe was het genieten geblazen. Alles is geheel over de top, maar het wordt nergens vervelend. Gortdroge dialogen, tof camerawerk / montage en stoere actie met als hoogtepunt de shoot-out in het stadje zelf, waarbij hij binnen komt op zijn paard , en iedereen overal wapens blijkt te hebben!. Overigens de score paste er perfect bij.

Deze ga ik zeker kopen.

avatar van wwelover

wwelover

Erg geinige film, waarom ik deze nooit eerder heb gekeken snap ik eigenlijk niet. Vind Simon Pegg sowieso erg leuk altijd. En deze regisseur heb ik ook wel vrij hoog zitten. Het is lekker absurd en over the top allemaal, en kijkt zeer goed weg. De humor is ook fantastisch, en het is ook vaak erg fout. Dat in combinatie met de karakters van Simon en Nick is het natuurlijk toppie. Ook de rest van de cast zoals Broadbent en Dalton waren erg leuk, al was het misschien ook leuk geweest als Bill Nighy er wat meer inzat.

avatar van YoG

YoG

Stoere film! Strak geregisseerd en goeie performances van alle acteurs.

De film duurt lang (meestal een afknapper voor mij) maar weet me toch tot "het naadje" te boeien.

Pegg speelt wat minder een sulletje dan in bijv. Shaun of the Dead en How to Lose... maar blijft toch heel grappig. Dito voor Nick Frost...

Yahrp!

avatar van namingway24

namingway24

"Here come the fuzz."

Deze film heeft absoluut het beste van alles. Hot Fuzz is hoofdzakelijk een politie-komedie, maar weet daar feilloos aktie- mystery en zelfs slasher elementen doorheen te gooien.

Wat meteen al opvalt is de geniale draai die aan Simon Pegg's personage wordt gegeven. Was hij in Shaun nog de stuntelige loser, hier is hij een ware supercop, en zo weten de makers geweldig op je verwachtingen in te spelen, zoals bij de geweldige tuinhek-scène. Je gelooft ook echt dat Nicholas Angel een badass is; een sterke prestatie van Simon Pegg. En wederom werkt het duo Pegg/Frost als een trein. Ze weten prachtig op elkaar in te spelen, en Frost steelt voor de rest de show met zijn geweldige uitspraken op die vreemde toon. Hun relatie wordt naarmate de film vordert stevig op de proef gesteld, en het is allemaal perfect geloofwaardig.

De rest van de cast is ook erg sterk. Timothy Dalton schmiert zich door de film heen met die perfecte gladgestreken kop en die arrogante houding. De plattelandsagenten zijn echt een stelletje mafkezen die af en toe voor hilarische taferelen zorgen, vooral de vrouwelijke agente met haar sexuele toespelingen en de twee Dave's met hun noncghalante houding. de ondersteunende personages zijn perfect gecast, tot het kleinste rolletje aan toe.

Het verhaal is hartstikke goed, en wordt geleidelijk aan steeds spannender, zonder ook maar een minuut zijn gevoel voor humor te verliezen. De grote twist in het verhaal is erg goed, en hoewel het vrij serieus wordt is de absurditeit van het plot zal zeker niemand ontgaan. Alle plotelementen die in het begin op niets uit lijken te draaien worden ten volle benut. Het fraaie aktieballet aan het einde is geniaal over de top en absurd, maar past perfect binnen de sfeer van de film. De film is af en toe verrassend bloederig tijdens de slasher-geïnspireerde scènes, iets wat ik bij de eerste kijkbeurt nooit had verwacht. Gewoon een perfecte mix van alle elementen die ik graag zie in een film!

Voor de rest is alles perfect aan deze film, van de briljante muziekkeuze tot de supersnelle editing; Wright, Pegg en consorten weten weer een perfecte score te bemachtigen.

avatar van wendyvortex

wendyvortex

Met name in het begin vaak een beetje de voorspelbare grappen over overijverige agent in duf dorpje waar nooit wat gebeurt, maar naarmate de film vordert gaat het niveau toch wel wat omhoog.

Door aantal vrienden van me hoog gewaardeerd, maar dat kan het niet helemaal waarmaken, tenzij je Lock, Stock... en aanverwanten helemaal top vindt.

Matige eerste helft, leuke tweede helft.

avatar van Number23

Number23

Na deze 2e herziening kan ik niet anders dan mijn score te verhogen naar 4*. Als ik nu nog steeds moet lachen om de hilarische montage, droge humor, oversentimenteel drama en aangezette cliches dan is dat gewoon een teken. Na Shaun en Scott Pilgrim dus 3e film van Edgar Wright(en natuurlijk 2e van Pegg en Frost ) die 4* krijgt. Superfilmpje

avatar van ibendb

ibendb

Hot Fuzz,...

Alweer een hilarische film van Edgar Wright en Simon Pegg. Hot Fuzz parodieert de oude politie/mystery films. Al is dit niet echt een parodie. Er worden zeer veel verwijzingen gemaakt naar andere films, maar deze film heeft alles: Actie, Engelse humor, gore en absurdisme. Dit laatste heeft solms echt wel de bovenhand. Denk maar aan: de bestuursleden van de gemeente vermoorden allemaal mensen omdat ze bv. een vreemde lach hebben, omdat ze willen verhuizen of omdat ze een wanstalig huis hebben. Soms om je echt ziek bij te lachen.

Het acteerwerk is ook weer van de bovenste plank. Simon Pegg's gezichten zijn soms echt subliem. Zijn serieusheid, verbaasdheid, of gewoon dat je ziet dat hij zijn lach moet inhouden. Maar ook Nick Frost en Timothy Dalton zijn lekker op dreef.

Dit is alweer een plaatje van het duo Pegg en Frost (en Wright). 4.5*

avatar van zxstyle

zxstyle

Ik weet nu in elk geval waar new kids turbo haar inspiratie vandaan heeft.

De scenes met de boer die een heel wapenarsenaal in de schuur heeft is rechtstreeks uit deze film gekopieerd. En ook de gevechten met de dorpelingen leken uit deze film te komen en zo nog wat andere scenes. Het kon mij niet tot het einde geboeid houden.

avatar van Ajacied16

Ajacied16

Heerlijke absurde actiefilm vol humor. Soms is het een vreemde combinatie, maar wel eentje die heel de tijd leuk is. Pegg en Frost zijn net als in Shaun of the Dead een goed duo en acteren allebei prima. Sommige grappen zijn echt hilarisch, maar ook de 'verwachte' en flauwe doen het gewoon goed. Het enige minpunt is misschien de lengte, het had iets korter gekund. Wat mij betreft een 3.5*

avatar van K. V.

K. V.

Deze ook eens meegepikt. Het merendeel van de film vond 'k wel goed, alleen dat ze het laatste half uur zo over the top zijn gegaan, het was precies dan een totaal andere film. Daarom dat 'k het dan ook geen zo'n topper vind. Leuk om eens mee te pikken via tv, maar door het laatste half uur zou 'k hem niet kopen.

Het was tof om ook eens Timothy Dalton aan het werk te zien. 'k zat nog te twijfelen dat het hem was.

avatar van flaphead

flaphead

typisch zo'n film waarvan de makers eigenlijk niet precies weten wat ze ermee willen. alleen in het laatste kwartier is het een echte actie-komedie te noemen, goed over de top en met een balans tussen de actie en de humor.
daarvoor is het een veel te bij elkaar geraapte bedoeling. er wordt geprobeerd humoristisch te zijn, maar verder dan 2x hardop lachen en wat grijnzen kwam ik niet. ik ben dol op Britse humor, dat had veel meer mogen worden gebruikt. in plaats van dat de karakters sympathie opwekken, irriteerde ze me, omdat gewoon niet duidelijk was wat de film nou wilde. er druipt een behoorlijk deel drama door, wat zeker niet als absurdisch wordt neergezet, maar als serieus. de moorden worden behoorlijk expliciet in beeld gebracht, met veel bloed, en later nog enkele onsmakelijke lijken die in een horrorfilm niet zouden misstaan. daarnaast krijgen we in een bepaalde fase ook nog een duister sfeertje met achtervolging, zoals we in thrillers zien. een optimist zou zeggen dat de film lekker divers is, maar het zorgt ervoor dat je er nergens goed inkomt en eigenlijk geen idee hebt waar je naar zit te kijken.

bij de grote ontploffing in het einde had ik het echt hilarisch gevonden, en eigenlijk ook passend bij het kwartier ervoor, als iedereen omgekomen was en daarmee het dorpje dus ineens een populatie van 0 had. helaas werd er gekozen voor een stukje drama tussen de hoofdrolspelers en een standaard feelgood-einde, waarmee je weer herinnert wordt aan het onsamenhangende van de rest van de film.

als de hele film in de trant van het laatste kwartier was geweest, was het zeker een van de betere actie-komedie en de hoge waardering waard geweest. jammerrr.

avatar van Sergio Leone

Sergio Leone

Pijnlijk ongrappig.

Shaun Of The Dead is me een poos geleden al wreed tegengevallen en ook deze Hot Fuzz valt niet mee. Nochtans is het allemaal iets interessanter; niet alleen het plotje, maar vooral de vele verwijzingen.

En toch is dit bijna twee uur lang tandenbijten. Op een uitzondering hier en daar na is enige verfijnde humor (zeg maar de Britse) totaal afwezig en alles is ontzettend druk.

De cast biedt ook al geen soelaas. Zowel Simon Pegg als Nick Frost doen erg hard hun best, maar daar wringt ook het schoentje: wel willen, maar niet kunnen. Vooral Frost is een ramp.

De bijrolletjes en cameo's zijn dan ook veel leuker. Timothy Dalton is sowieso een schot in de roos en ook de kleine bijdrage van Martin Freeman ("Nooo!") is zeer de moeite waard.

Voorts is de regie vrij rommelig. Het tempo mag dan wel hoog liggen, enige actie is amper navolgbaar, de muziekkeuze is een ramp en de speelduur is nagenoeg moordend.

1,5

avatar van thunderball

thunderball

Deze net nog eens geprobeerd, nadat ik een half jaar geleden al eens een poging had gedaan, maar hem na een kwartiertje had af gezet.

Blijkbaar had ik toen kennelijk mijn dag niet, want dit maal bleek het een hele geinige film te zijn. Ik heb me echt rot zitten lachen.

Eerste helf van de film is ontzettend melig en wel grappig, maar de tweede helft slaat echt alles: compleet van de pot gerukt, absurd en nog razend spannend en spektaculair ook!

De kogels vliegen om je oren in de ene na de andere hilarische en absurde actiescene.

Leuke, maffe rol ook van Dalton, die er duidelijk zin in heeft.

Heel apparte en grappige Engelse film. Zeker een aanrader!

Een dikke acht, ofwel vier sterren.

avatar van rep_robert

Hot Fuzz is zeker een grappige film die het best tot z'n recht komt in het eerste uur. Pegg zit goed in zijn rol en hetzelfde geldt voor Frost. Als duo vullen zij elkaar goed aan en hebben ze vaak de lachers op de hand. Het is allemaal erg grappig geschreven, de film is erg vlot en de moorden worden ook lekker expliciet in beeld gebracht.

Toch krijg je weer te maken met zo'n regisseur die de boel niet kort kan houden. Het laatste half uur is haast een kwelling om naar te kijken en ondanks dat het concept leuk is kan je niet echt lachen om en veel te lang uitgesponnen vuurgevecht tussen Pegg&Frost en de bejaarden van Sandford.

Komedies moeten over het algemeen niet te lang duren, want het gaat altijd ten koste van de humor. Zo ook weer in Hot Fuzz.

avatar van Montorsi

Montorsi

Lollig filmpje. Meer in de zin van de algemene luchtige sfeer en insteek dan vanwege de goeie grappen, want die waren toch wel erg aan de magere kant. Sterker nog het eerste uur vond ik zelfs veel te slap en flauw. Het laatste stuk geeft toch nog wel een leuke Wicker Man-wending/spoof. Al met al best aardig voor een keertje.

avatar van The Oceanic Six

Ik vermaak me goed met het duo Pegg en Frost. Recent heb ik Shaun of the Dead (2004) eens opnieuw gekeken en deze week was deze Hot Fuzz aan de beurt. Destijds kon ik al goed lachen om deze parodie op actiefilms en dat lukte gelukkig nu opnieuw.

Hot Fuzz brengt wederom gortdroge dialogen en absurde situaties samen, waarbij ook weer het duo Simon Pegg en Nick Frost present is. Pegg is weer heerlijk droog als veel te serieuze agent uit de grote stad en Frost speelt weer met succes de wat minder slimme sidekick. Het levert een erg vermakelijk eerste uur op en een bij vlagen ook sterk tweede uur, al vond ik het in dat gedeelte af en toe iets te serieus zonder echt scherpe humor.

Al neem je dat ook wel weer deels terug als je Pegg op zijn paard ziet rennen of de motieven van alle moorden hoort, haha. Maar ik heb me nog het meeste vermaakt om al dat kneuterige uit het eerste uur, als Pegg maar niet kan wennen aan hoe het in een ingedut dorp er aan toe gaat. Ook dankzij vele geslaagde bijrollen viel er genoeg te lachen. Maar ik vond Shaun of the Dead toch nog scherper en leuker. Ik kreeg bij Hot Fuzz een beetje een South Park flashback, een serie waarbij ze ook bloedserieus met een knipoog zijn in een ingedut dorpje.

Nou ben ik toch wel benieuwd naar de volgende Pegg & Frost, genaamd The World's End (2013)

Hot Fuzz had 3,5* staan en die geef ik nu weer.

avatar van LOTR-lover

LOTR-lover

Ik ben geen komedie liefhebber maar omdat ik Britse humor altijd wel weet te waarderen heb ik me toch gewaagd aan Hot Fuzz. Vooral ook vanwege de hoofdrol van Simon Pegg (vind hem namelijk echt hilarisch). Wat je met Hot Fuzz vervolgens voorgeschoteld krijgt is een grote brij van vaagheid, een bizar verhaal en inderdaad: Britse humor. Door deze combinatie is het een film die een hoge 'hate it or love it' factor heeft. Zelf kon ik het wel waarderen, al had ik er wel wat meer van verwacht en had het allemaal niet zó vaag hoeven zijn wat mij betreft.

6/10 (IMDB)

avatar van nclo

nclo

Geniaal grappige film. Heerlijk over de top en op de juiste is te zien dat de film zichzelf niet al te serieus neemt.

Het eerste uur was grandioos goed. De opgelegde naïviteit die er heerst omtrent de moorden is van een ongekend grappig niveau. Simon Pegg en zijn onafscheidelijke Siamese tweelingbroer Frost zetten in dat opzicht een geweldige prestatie neer, maar ook oud James Bond acteur Dalton valt niet te onderschatten. Fijn hoe goed hij er de nadruk weet te leggen dat de moorden zijn verantwoordelijk zijn.

Ik ben het ook met een aantal mensen hier eens dat dat laatste halfuur niet had gehoeven. Eigenlijk zou de climax bij de scène van de onthulling van de moordenaars en de ontdekking van de lijken moeten zijn. Nu had het dat beetje extra waardoor je het gevoel had dat de nadruk erg op de actie lag. Maar op basis van dat eerste uur verdient deze film wel een ruime voldoende.

avatar van Kondoro

Kondoro

Hot Fuzz

Wat heb ik hier op een paar momenten goed gelachen! Toch geinig om te zien dat ze stukjes hebben herhaald uit Shaun of the Dead (2004) maar dan in een soort vernieuwde versie.

Ik heb erg genoten van Shaun of the Dead (2004), toen ik zag dat ze nog een film hadden met de zelfde personen wou ik hem meteen kijken. En hier heb ik geen spijt van! Hot Fuzz is weer eens een film met leuke grappen en grollen, en leuk dat ze ook grote namen zetten in hun film (Bad Boys 2 en nog 1 waar ik de naam even van kwijt ben!)

De acteurs deden ook weer goed hun best! En ik vond de cast opzich ook weer heerlijk acteren! Leuke droge momenten soms! Kwa filmen is het soms erg raar, ook hoe ze het geedit hebben. Op de meeste actie stukken werd je soms echt wel even gek van het beeld dat overal en nergens naar toe ging!

Ik geef de film een 3.5*

avatar van JeroenFR08

JeroenFR08

Vermakelijke film, met een leuk verhaal. Maar een echte komedie was het nou ook weer niet. Leuk om een keer gezien te hebben.