Voyage of Time: Life’s Journey (2016)
Genre: Documentaire
Speelduur: 90 minuten / 40 minuten (IMAX versie)
Alternatieve titels: Voyage of Time / Voyage of Time: The IMAX Experience
Verenigde Staten / Frankrijk / Duitsland
Geregisseerd door: Terrence Malick
Met onder meer: Cate Blanchett en Brad Pitt
Releasedatum: 28 juni 2018
Bekijk via myLum (Lumière)
Plot Voyage of Time: Life’s Journey
"From So Simple a Beginning."
'Voyage of Time' is een viering van het heelal en een weergave van alles; het ontstaan en de uiteindelijke ondergang. Van de geboorte en de dood, de wetenschap en de kosmos, tot de kleinste ecosystemen. Regisseur Terrence Malick ontleedt alles waar het heelal voor staat en welke wonderen ons als bewoners van de aarde nog te wachten staan.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Kijk op myLum (Lumière)
- Kijk op meJane
Ik Doe Moeilijk
jacobine_rodijk
Malick lijkt eindelijk 'officieel' naar 't juiste genre overgestapt te zijn; enigszins coherente films maakte ie al enige tijd niet meer.
Kondoro
Als persoonlijkheid ben ik hier vaak mee bezig. Documentaire die mijn aandacht gewekt heeft!
christian
Laten we hopen dat dit beter wordt dan zn vorige vijf projecten
jipt
In dat geval stel ik voor dat je deze overslaat
nummer2
Het zal vooral totaal anders worden. Meeste houvast heb je waarschijnlijk aan de ontstaans-sequentie in The Tree of Life. Verder niet echt nuttig om dit te willen vergelijken met z'n laatste twee vernieuwende projecten.
D-ark
De poster is gearriveerd.
Leuk en aardig allemaal deze IMAX docu maar daarvoor hebben we Herzog al. Na 2 onderhoudende maar niet boeiende borrelwerkjes mag hij wel eens Weightless gaan monteren en uitbrengen. Enigste interessante wat nog in de koker van Malick zit op dit moment en hij blijft het wegduwen door onnodige drama films en nu dit.
Malick
Weightless is sinds vorig jaar al klaar maar gaat niet voor 2017 in release. Eerst deze.
nummer2
Ik ben er eerlijk gezegd nog niet zo kapot van. Denk dat de versie met Cate Blanchett een stuk interessanter wordt. Maar het wordt sowieso een aangename IMAX ervaring.
(wel mooi shot trouwens, die van de stad).
John Milton
Ik was van de trailer nog niet zo heel erg onder de indruk. Maar ik ben wél benieuwd naar de film. Komt deze ook echt in Imax draaien hier in NL?
SergioMalick
Verhoeven, zou je kort kunnen/willen toelichten waar je 5 sterren vandaan komen? Hoe was de kijkervaring? Ik kan echt niet wachten om dit te kunnen aanschouwen. trailer is al fascinerend in ieder geval.
nummer2
Lijkt me toch dat Verhoeven (met een knipoog) op basis van de trailer de film al bij voorbaat 5 sterren geeft....
SergioMalick
Oepsie, ik zie nu pas dat de release datum over een paar maanden is. Dan maar hopen dat Verhoeven gelijk krijgt.
Malick
De versie met de stem van Cate Blanchett gaat in Venetië in première! En verneem net ook dat distributeur Lumière de rechten heeft gekocht. Dus we zijn weer verzekerdheid van een release in de Benelux.
nummer2
Mooi! Zag vanochtend inderdaad ook het bericht over Venetie, maar het nieuws over Lumiere is nog veel mooier!
Nieuwe trailer met nu de stem van Cate Blanchett:
Exclusive trailer for Voyage Of Time: Life's Journey - YouTube