• 9.382.111 stemmen

Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

Fantasy / Avontuur | 169 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Gore Verbinski

Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley

Releasedatum: 23 mei 2007

Plot Pirates of the Caribbean: At World's End

"At the end of the world, the adventure begins."

In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.

Jack Sparrow

James Norrington

Joshamee Gibbs

Cutler Beckett

sangha

haha..als johnny depp er niet meer in mee speelt, dan verliezen heel veel publiek want jack sparrow=potc. dat risico gaan ze 100% zeker niet lopen!

avatar van prometida

prometida

Maarja, waarom praten we erover?

Natuurlijk gaat dat niet gebeuren dat Johnny Depp er niet meer in speelt

avatar van ikketjuh

ikketjuh

En het lijkt mij ook dat orly in de film blijft,,

hij speelt misschien niet zo goed als johnny maar hij heeft wel een belangrijke rol...

en ook heel wat fans ...

Orlando,, bléééh,

Weet iemand toevallig iets over wereldpremiere potc 3? Heb gezocht en gezocht, maar kon niet zoveel er al over vinden.

sangha

ik denk dat je dan nog even moet wachten aangezien het nog een half jaar duurt voordat hij in de bioscoop komt .

anne J

Ja, maar daarvoor moet je er al vroeg bij zijn enzo.. Voor DMC was het ook al half jaar.

sangha

ohh ..ik dacht dat het niet zo ver van tevoren zou zijn .

avatar van nummervlinder

nummervlinder

wauw, mei 2006: 2 toppers in één maand: deze en Spider-Man 3, ben benieuwd naar allebei. Gaat het een trilogie worden of komen er nog na deze?

avatar van screm 22

screm 22

waneer komt dit in de bioscoop

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

24 mei .

avatar van CellieY

CellieY

nummervlinder schreef:

Deze pirates is waarschijnlijk de laatste (dus het word een triologie ),, van spider man weet ik het niet..

avatar van Misantro

Misantro

anne J schreef:

Orlando,, bléééh,

Inderdaad, ik ben ook geen echte Orlando-fan... In PotC wordt hij volledig weggespeeld door de anderen (vooral door Johnny Depp en Geoffrey Rush).

moviefreak#1 schreef:

24 mei .

Yay, één dag na mijn 16e verjaardag

Yeeeee !!!!!!!!!!!!!!

prachtig nieuws wat mij betreft aan de andere kant wordt mijn geduld wel weer op de proef gesteld maar ja wel weer wat om naar uit te zien ná pirates 3

kan niet wachten

avatar van CellieY

CellieY

Echt super nieuws!! Ik hoop dat het zo is Want helemaal geloven kan ik het nog steeds niet, ondanks dat het nu zwart op wit staat (en gezegd is door de producent).. Maar ik wach met smart!!

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Dit geloven jullie toch niet

grannygazoo schreef:

aan de andere kant wordt mijn geduld wel weer op de proef gesteld

Haha,, inderdaad.. Shit, bedenk ik me ook nu pas

avatar van by_the_way

by_the_way

Jezus wat een vervolgen, Dalijk komt in 2010 nog Pirates of the Caribbean: De terugkeer van een Piraat uit". Dit is echt een concept om uitgemolken te worden.

avatar van basketballerke

basketballerke

Stel je toch niet aan, dan kijk je ze toch niet..

avatar van by_the_way

by_the_way

Kijk wat een aansteller ben ik toch. Noem jij is 4 vervolgen die allemaal zo goed waren als het 1e deel. Jaws 3e 4e staan in de floplijst. Planet of the apes vervolgen waren ook niet om te pruimen. Ik heb het niet zo op 10 vervolgen.

avatar van basketballerke

basketballerke

Nogmaals kijk ze dan maar niet.

by_the_way schreef:

Krijgen we dan een nederlandse producer of ben je gewoon slecht in engels ??

Van mij mogen ze zoveel vervolgen maken als ze maar willen zolang ze een goed script en johnny depp hebben en als ik johnny depp zo heb gehoord is dat geen probleem bovendien als ik pirates DMC zo kijk vrees ik ook niet zo heel erg voor het script oke minder dan deel 1 maar nog steeds zeer vermakkelijk...

grannygazoo schreef:

Precies wat ik denk

avatar van serpico

serpico

Als ik het zo lees, denk ik dat ze beter een Pirates of the Caribbean tv-serie kunnen maken, als ze zolang door willen gaan. Dan kan Depp Jack Sparrow blijven spelen en Bruckheimer blijven producen

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Jongens, er komt helemaal geen Pirates 4. Jullie gaan toch niet iets geloven dat op planet.nl staat, en op geen enkele andere filmsite? Zelfs de scenaristen hebben een maand geleden nog gezegd dat er helemaal geen plannen zijn voor Pirates 4. Laat staan voor een 5 en 6.

Pieter Montana schreef:

Overal staat op Inet en in de krant. En als het niet is, boeiend.. I.i.g. hopen Bruckheimer en Depp het en al wordt het floppig omdat niemand anders meewerkt, ga hem toch kijken, haha..

sangha

hoe veel ik ook van PotC houd, 4 delen lijkt me wat veel. en 5 of 6 al helemaal. eerlijk gezegd geloof ik het ook niet, want de kans dat keira en orlando nog willen is klein, bovendien heeft gore verbinski nog zitten roepen dat hij na pirates 3 absoluut geen vervolg meer wilde maken. en zonder gore verbinski word het denk ik niet echt veel, kijk maar naar het voorbeeld van the ring. de enigen die er nog aan mee willen werken zijn johnny en jerry bruckheimer, en dat is toch wel te weinig voor een film.

genoeg andere talenten

oke gore vervangen wordt moeilijk maar ik zal orlando bloom niet missen en voor keira knightley valt ook wel wat anders te regelen alhoewel als ik mag kiezen haar toch er het liefst in zou hebben

en voor die andere acteurs geldt nieuwe film nieuwe personen wat mij betreft zeker de bemanning van de Black Pearl behalve dat kleine mannetje en die met die bakkebaarden hoe heet ie ook alweer ??

sangha

ik denk dat je Gibbs bedoeld, kweet alleen niet hoe die in het echt heet . en oke, orlando kan er in principe uit. maar dan nog keira is toch wel belangrijk. bovendien als je opeens andere mensen gaat kiezen denk ik niet dat mensen het nog leuk vinden. maar ja, ik geloof toch niet dat er nog een 4e deel komt dus..:P