Genre: Komedie / Avontuur
Gesproken taal: Engels, Italiaans en Hebreeuws
Releasedatum: 15 februari 2007
Bekijk via Disney+
Plot Night at the Museum
"Where History Comes To Life"
Larry Daley gelooft, ondanks zijn tot op heden ongelukkige leven, dat er iets groots voor hem staat te gebeuren. Dat blijkt wel als hij aangenomen wordt als nachtwaker bij het "Museum of Natural History". Tijdens zijn diensten beginnen er vreemde dingen te gebeuren. Gladiatoren en cowboys voeren een nachtelijke strijd terwijl een Neanderthaler zijn eigen display verbrandt en de T. Rex iedereen laat zien waarom hij het meest gevreesde roofdier is uit de geschiedenis. In al deze chaos kan Larry zich maar tot één persoon richten. Een wassen beeld van president Teddy Roosevelt dat hem moet helpen deze chaos te stoppen en zo het museum te redden.
Larry Daley
Teddy Roosevelt
Erica Daley
Attila the Hun
koetje boe
ik heb deze van t weekend in de bioscoop gezien.
hij is erg grappig ( k dacht dat hij tegen zou vallen) maar het is het echt waard om te zien.
ook zitten er een paar bekende acteurs in....voor mij dan.
ik geef deze film een 4,5
MFEO
Niet echt een bijzondere film. Eerder zo'n wegkijkfilm op SBS6 is dit. Verder heeft deze film een slappe verhaallijn.
Tunnis
ik had er niet veel van verwacht, maar het bleek toch een hele leuke film te zijn! echt gelaggen! het ziet er allemaal erg mooi uit! 3.5*
williamcindy
vond het een erg leuke familie film kijkt lekker weg
gewoon ff lachen
gewoon kijken dus
Naiima
By de aftiteling komt zo'n liedje met een heeeele fyne beat
, weet iemand die?
Tom Savini
Leuke popcornfilm. Onderhoudend van begin tot eind en eindelijk weer een ouderwets goeie soundtrack van 'good old' Alan Silvestri (Back to the future Trilogy, The Abyss, Predator 1 en 2, Who Framed Roger Rabbit, The Mummy Returns, Death Becomes Her, Van Helsing e.v.a.)
Ik dacht dat Robin Williams in de trailer zei: Why are you spanking the monkey!?
Heb ik toch verkeerd verstaan denk ik...
Tom Savini
By de aftiteling komt zo'n liedje met een heeeele fyne beat
, weet iemand die?
Dit is wat ik heb kunnen vinden wat betreft de songs van NATM:
"Casing the Joint"
"Tonight"
Performed by Keke Palmer
"Weapon Of Choice"
By Fatboy Slim
Ik weet niet welke het is...
film_kaza
Wat vooral hier als vermaak dient zijn de effecte en de geweldige cast van Ben Stiller, Owen Wilson en Robin Williams. Dat zijn allemaal 1 van de leukere (betere) acteurs die ik ken.
Het einde was alleen nogal in de kinderachtige richting. Het werd wel reddelijk komisch uitgebeeld, maar goed was het niet.
Dit is gewoon een leuke en vermakkelijke film. Met een goeie cast.
3,5
Deelite
Als je gewoon ff lekker een filmpje wilt kijken en wilt lachen is ie hartstikke leuk!
lowhusky
Lijkt mij op een aflevering van Iznogoud..
FillumGek
Hele leuk frisse film! Een goeie cast met Stiller, Wilson en Williams. Echt een film waar je je verstand op nul kan zetten en alleen je ogen open hoeft te doen.
Stiller was aardig op dreef met hilarische scenes als de aap met de babysleutels en Atilla. Ook Wilson in weer een altijd leuke rol. Vooral de scene met het autoventiel en zijn mini-explosiesetje. Poef...
Na de film bleef ik wel even met een rotgevoel zitten, ik wil die droombaan!
****
VS60*
Niet slecht, maar ook zeker niet bijster goed. Gewoon een leuke film om samen met wat vrienden in de bios te bekijken. Precies zoals ik hem ook heb gezien.
Een echte verhaallijn is ver te zoeken, maar ondanks dat kijkt het leuk weg. Momenten dat in een deuk heb gelegen waren er niet, maar de film had zo zijn droge momenten.
Niqk
ik snap niet waarom deze film zo'n hoog gemiddelde heeft... zo denderend was hij echt niet.. natuurlijk is het een makkelijk weg te kijken film.. maar het lag er wel allemaal een beetje TE dik bovenop.. *niet dat ik dit niet had zien aankomen*
vond vooral de 'conversatie' op het einde tussen stiller en atilla de hun leuk over het 'dingetje' ^_^
2,5 *
nokkie335
hele leuke film. ik ben het met iedereen eens. je denkt dat hij tegen gaat vallen, maar later blijkt het toch mee te vallen
4,5 *
queenie
Leuke film, ben Stiller blijft goed spelen!!! Zitten leuke stukjes in, maar een beetje te hoge score vind ik hier. Gewoon leuk om 1x te kijken that's it. 3*
Cinzano
Echt een hele leuke film, gewoon zeer vermakelijk.
Vond Ben Stiller weer een erg leuke rol hebben, sommige stukjes zijn echt lache.
Santino Corleone
Aardige wegkijk wilm. Gewoon leuk om op een doordeweekse avondje te kijken. Ben Stiller speelt wel redelijk..
Maaltje
wel leuk, mooi vormgegeven, maar niet fantastisch.
Mr_White
- 2067 berichten
Ik vond het maar een zeer matige film. Pas tegen het einde aan werd de film pas een beetje vermakelijk. Persoonlijk vond ik het vooral vermakelijk om te zien hoe populaire komische acteurs als Ben Stiller en Owen Wilson volkomen onderuit werden gespeeld door acteer-veteranen als Dick van Dyke en Mickey Rooney, die elke grap nog altijd perfect kunnen brengen.
MovieFee
Het is een een leuke film om samen met je kids of kleinkinderen
te zien. Lekker met een kom met popcorn en de nodige cola/sinas.
Een aanrader: 4,5*
bazillion
hmm matig, sommige grappen waren wel leuk maar echt geen denderend succes ofzo. beetje overgewaardeert hiero, zoals ik al dacht...
KatieScarlett
grappige film ( vooral het stukje van de aap die slaat en attila de hun) ik geef een vier
Marki_san
echt een leuke film dit...Ben Stiller is top zoals altijd...leuke situaties en leuke setting...grappige personages...Owen Wilson is er ook...wat wil je nog meer...5*
brymj
soms erg flauwe humor, had er meer van verwacht. het idee is wel ontzettend vet
L0sT_R3B3L
Vond hem zwaar tegenvallen,flauwe humor. 1* voor dexter het aapje.
IcU
Af en toe nep en voorspelbaar, maar erg leuk. ik ben zeer verrast door deze film en door Stiller. Leuke humor, effecten en actie. Zeker een aanrader voor iedereen. Geen top film, maar wel een hele leuke. 3½*

Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
Fantasy / Avontuur, 2011

Good Will Hunting
Drama, 1997
museumskeletonnight shiftchaosgenghis khan maya civilizationnatural historytheodore roosevelt dinosaurusgebaseerd op een kinderboekmagical objectsecurity guardduringcreditsstingerinanimate objects come to life