Beerfest (2006)
Geregisseerd door: Jay Chandrasekhar
Met onder meer: Jay Chandrasekhar, Kevin Heffernan en Steve Lemme
Gesproken taal: Duits en Engels
Plot Beerfest
"Prepare for the ultimate chug of war."
Twee Amerikaanse broers van Duitse komaf reizen naar Duitsland om hun grootvader te begraven. Ze maken er tevens het jaarlijkse bierfestijn, het 'Oktoberfest' in München, mee. De twee stuiten vervolgens op een eeuwenoud geheim gebruik dat het best valt te omschrijven als een 'vechtsport' onder de bierspelletjes.
Todd Wolfhouse / Young Baron Ludwig
Otto
Soup Waiter
Landfill / Gil / Sausage Lady
Wezze
Jammer dat Landfill dood gaat, en vervolgens weer terug komt maar dn in de vorm van zn tweelingbroer..
Voor de rest niet echt hoogstaand.. maar wat verwacht je dan van zo'n film.. Alleen kijken als je zelf een 'beerfest' aan het houden bent..
Wezze
Landfill en de 'Asshole'-hoed zorgden voor een paar hoogtepunten in deze film waarom ik wel kon lachen..
Voor de rest was de humor ver te zoeken, vooral de begrafenissen vond ik een dieptepunt in deze film..
Deze film moet je niet nuchter gaan kijken..
LittleBoy
nou zeg wat ik zie zoals altijd verschillende meningen over, dus om achter te komen ga ik in korte tijd kijken (met bier) dan kan ik ook meer over zeggen.
Janzzenz
Beste luitjes,
- Goeie slappe humor.
- Echte mannen film
- In 1 woord GEWELDIG
=michael=
Je krijgt zin in bier als je deze film zit te kijken
En het is een geweldige film heb een aantal keer behoorlijk moeten lachen!
zjandannybob
echt een geweldige komedie!! de humor is gewoon goed over de film verdeeld, steeds is der wel weer wat te lachen...
krijgt op het gebied van komedie toch een 4.5*
Rafke Pafke
Echt goede komedies zijn erg zeldzaam. Deze film is ook geen echte topper maar ik vond 'em toch al stukken beter dan bv. Scary Movie, Bench Warmers, Freddy Got Fingered, Dodgeball enz...
Als je deze film in groep kijkt en met de nodige dosis hulpmiddelen
, valt er toch wel wat af te lachen
Spiekertiens
Heb deze film gekeken samen met een kameraad en de nodige biertjes, moet zeggen hebben een lollige avond gehad! 3*
maxB
vreselijk wat een film, een komedie waarbij lachen erg moeilijk gaat, zonde van m'n geld
je moet m ook niet nuchter kijken
Enigma
Knettergekke film voor een leuk avondje lachen (wel bier drinken natuurlijk) 5 sterren.
djelle
Fijn te zien dat er een eindelijk nog eens een film gemaakt wordt ter ere van mijn favoriete drankje, pijnlijk te zien dat het niveau weer beneden alle peil zit. Zelfs wanneer ik me zelf ladderzat drink is het nauwelijks grappig te noemen (is uitgetest). Theathrale personages, achterhaalde grappen (de typische "ha ha, hij wordt wakker naast een dikke koe ipv de vamp die hij zag" en andere verplichte kost zit er steevast in)...
Mja, eigenlijk wel te verwachten allemaal. Toch had ik beter gehoopt, de synopsis leek op het eerste zicht wel iets. Tussen pot en pint door wordt hier en daar wel nog wat gered dankzij enkele mooi gefilmde momenten en een paar blote tieten, maar veel heeft het spijtig genoeg niet uitgehaald.
Absoluut bier-onwaardig.
OT_Stijn
Helemaal akkoord met djelle! Wat een ongelooflijk beneden niveau fim was dit. Ik heb stukken moeten doorspoelen omdat het gewoon niet meer om aan te zien was. Kun je slechter acteren als die mannen? En het plot
Het hoogtepunt waren inderdaad die 5 seconden blote tieten, en misschien hier een daar een origineel bierspelletje.
Volgens mij werd de sfeer van de echte Bierfieesten ook compleet verkeerd overgebracht.
Jammer want er zijn maar weinig films gemaakt die handelen over dit heerlijk goudbruine drankske! Net als er te weinig studentenfilms zijn. (zoals @ fundum bv.)
Ik kan mij zelfs niet inbeelde dat ik hem na 10 pinten wel plezant zou vinden.
djelle
Ik kan mij zelfs niet inbeelde dat ik hem na 10 pinten wel plezant zou vinden.
Wie weet. Uitproberen zou ik zeggen.
TheMaestro
Oh man! Wat een verschrikkelijke boutfilm. BOUT dames en ehren. Amateuristisch verhaaltje, slecht acteerwerk. Sfeer van de bierfeesten is de Amerikaanse kijk op de zaak. Kom net uit Munchen weg. Daar is het altijd bierfeest. Is totaal anders. Ik snap dat een dergelijke komedie luchtig moet zijn, maar ik heb hier geen woorden voor en Amerikanen: Ik heb ze in het Hofbrauhaus in Munchen gezien. 2 liters en ze gaan plat die watjes. Net Japanners. De film is een aaneenschakeling van flutgrappen en cliches die ik al eens eerder heb gezien en gehoord!
wwelover
Vond het een geslaagde film. Leuke grappen, echt geweldig misschien niet maar wel leuk.
Snipe
Zeer lachwekkende film, om een keer met wat vrienden te kijken
ik geef ehm een 3,5 *.
Ro3l
Komt 'Potfest' er daadwerkelijk? 's kijken of die na een aantal Hollandse groente versnaperingen wél te pruimen is.
Roodkapje
O nee, een film over bier zuipen. Laag bij de gronds... erg laag bij de gronds maar hier en daar word toch een heilig huisje afgebroken en er gebeuren soms toch wel dingen -mede omdat ze de grenzen van de ranzigheid opzoeken- die ik niet verwacht had.
knakker123
Ik ben eeuwige puber en ik hou wel van biertjes drinken
, daarom krijgt ie van mij 4 sterren.
DragQueen
Te gekke hilarische film, met een amusant verhaal en lekkere slappe humor. de cast is goed, en zorgt voor de nodige humoristische situaties. leuk gegeven dat kampioenschap bierzuipen. het heeft mij erg vermaakt. er zit trouwens een vervolg aan te komen, met dezelfde opzet. alleen nu moet er flink geblowd worden in amsterdam. de titel hiervan is potfest. van mij mag ie er komen. ik heb erg gelachen met deze komedie. 3,5 sterren.
Max en Joep
thanks fricking God!!!!
Betamax
Erg flauwe film.
Geen moment gelachen, erg dom verhaal.
Slechte acteurs.
Barcel
Wat een leuke film! Heb er echt lekker van genoten! 4,5*
onbekend!
Geweldige film
Ik heb echt de hele film me dood gelachen..
Is zeker wel een ****4,5 waard!
onbekend!
Deze film moet je niet nuchter gaan kijken..
Haha:D
Nee,deze film moet je zeker niet nuchter kijken:P
ja ik vond hem ook echt een top-film
Max en Joep
oh oh oh wat moest ik lachen toen de broer van die ene die harde boer liet.
de tranen rolden over mijn wangen zeg
DeCol
oh oh oh wat moest ik lachen toen de broer van die ene die harde boer liet.
de tranen rolden over mijn wangen zeg
Haha dit was inderdaad geweldig! Ik viel bijna uit de bank
Verder over de film.. Niet hoogstaand natuurlijk maar toch geweldig. Ik heb zoveel moeten lachen. De eerste film die eigenlijk alleen maar over bier gaat. prachtig! 3.5*

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

Radio
Drama / Biografie, 2003

Clerks II
Komedie / Romantiek, 2006

Futurama: Bender's Big Score!
Animatie / Sciencefiction, 2007

Beavis and Butt-Head Do America