• 9.377.350 stemmen

Geregisseerd door: Jay Chandrasekhar

Met onder meer: Jay Chandrasekhar, Kevin Heffernan en Steve Lemme

Gesproken taal: Duits en Engels

Plot Beerfest

"Prepare for the ultimate chug of war."

Twee Amerikaanse broers van Duitse komaf reizen naar Duitsland om hun grootvader te begraven. Ze maken er tevens het jaarlijkse bierfestijn, het 'Oktoberfest' in München, mee. De twee stuiten vervolgens op een eeuwenoud geheim gebruik dat het best valt te omschrijven als een 'vechtsport' onder de bierspelletjes.

Todd Wolfhouse / Young Baron Ludwig

Soup Waiter

Landfill / Gil / Sausage Lady

avatar van Wezze

Wezze

Jammer dat Landfill dood gaat, en vervolgens weer terug komt maar dn in de vorm van zn tweelingbroer..

Voor de rest niet echt hoogstaand.. maar wat verwacht je dan van zo'n film.. Alleen kijken als je zelf een 'beerfest' aan het houden bent..

avatar van Wezze

Wezze

Landfill en de 'Asshole'-hoed zorgden voor een paar hoogtepunten in deze film waarom ik wel kon lachen.. Voor de rest was de humor ver te zoeken, vooral de begrafenissen vond ik een dieptepunt in deze film..

Deze film moet je niet nuchter gaan kijken..

avatar van LittleBoy

LittleBoy

nou zeg wat ik zie zoals altijd verschillende meningen over, dus om achter te komen ga ik in korte tijd kijken (met bier) dan kan ik ook meer over zeggen.

avatar van Janzzenz

avatar van =michael=

=michael=

pjizzle schreef:

Je krijgt zin in bier als je deze film zit te kijken

En het is een geweldige film heb een aantal keer behoorlijk moeten lachen!

avatar van zjandannybob

zjandannybob

echt een geweldige komedie!! de humor is gewoon goed over de film verdeeld, steeds is der wel weer wat te lachen...

krijgt op het gebied van komedie toch een 4.5*

avatar van Rafke Pafke

Rafke Pafke

Echt goede komedies zijn erg zeldzaam. Deze film is ook geen echte topper maar ik vond 'em toch al stukken beter dan bv. Scary Movie, Bench Warmers, Freddy Got Fingered, Dodgeball enz...

Als je deze film in groep kijkt en met de nodige dosis hulpmiddelen , valt er toch wel wat af te lachen

avatar van Spiekertiens

Spiekertiens

Heb deze film gekeken samen met een kameraad en de nodige biertjes, moet zeggen hebben een lollige avond gehad! 3*

avatar van maxB

maxB

nachtvlinder schreef:

vreselijk wat een film, een komedie waarbij lachen erg moeilijk gaat, zonde van m'n geld

je moet m ook niet nuchter kijken

avatar van buffon07

buffon07

In 1 woord: geniaal

5 sterren!

avatar van Enigma

Enigma

Knettergekke film voor een leuk avondje lachen (wel bier drinken natuurlijk) 5 sterren.

avatar van djelle

djelle

Fijn te zien dat er een eindelijk nog eens een film gemaakt wordt ter ere van mijn favoriete drankje, pijnlijk te zien dat het niveau weer beneden alle peil zit. Zelfs wanneer ik me zelf ladderzat drink is het nauwelijks grappig te noemen (is uitgetest). Theathrale personages, achterhaalde grappen (de typische "ha ha, hij wordt wakker naast een dikke koe ipv de vamp die hij zag" en andere verplichte kost zit er steevast in)...

Mja, eigenlijk wel te verwachten allemaal. Toch had ik beter gehoopt, de synopsis leek op het eerste zicht wel iets. Tussen pot en pint door wordt hier en daar wel nog wat gered dankzij enkele mooi gefilmde momenten en een paar blote tieten, maar veel heeft het spijtig genoeg niet uitgehaald.

Absoluut bier-onwaardig.

avatar van OT_Stijn

OT_Stijn

Helemaal akkoord met djelle! Wat een ongelooflijk beneden niveau fim was dit. Ik heb stukken moeten doorspoelen omdat het gewoon niet meer om aan te zien was. Kun je slechter acteren als die mannen? En het plot

Het hoogtepunt waren inderdaad die 5 seconden blote tieten, en misschien hier een daar een origineel bierspelletje.

Volgens mij werd de sfeer van de echte Bierfieesten ook compleet verkeerd overgebracht.

Jammer want er zijn maar weinig films gemaakt die handelen over dit heerlijk goudbruine drankske! Net als er te weinig studentenfilms zijn. (zoals @ fundum bv.)

Ik kan mij zelfs niet inbeelde dat ik hem na 10 pinten wel plezant zou vinden.

avatar van djelle

djelle

OT_Stijn schreef:

Ik kan mij zelfs niet inbeelde dat ik hem na 10 pinten wel plezant zou vinden.

Wie weet. Uitproberen zou ik zeggen.

avatar van TheMaestro

TheMaestro

Oh man! Wat een verschrikkelijke boutfilm. BOUT dames en ehren. Amateuristisch verhaaltje, slecht acteerwerk. Sfeer van de bierfeesten is de Amerikaanse kijk op de zaak. Kom net uit Munchen weg. Daar is het altijd bierfeest. Is totaal anders. Ik snap dat een dergelijke komedie luchtig moet zijn, maar ik heb hier geen woorden voor en Amerikanen: Ik heb ze in het Hofbrauhaus in Munchen gezien. 2 liters en ze gaan plat die watjes. Net Japanners. De film is een aaneenschakeling van flutgrappen en cliches die ik al eens eerder heb gezien en gehoord!

avatar van wwelover

wwelover

Vond het een geslaagde film. Leuke grappen, echt geweldig misschien niet maar wel leuk.

avatar van Snipe

Snipe

Zeer lachwekkende film, om een keer met wat vrienden te kijken

ik geef ehm een 3,5 *.

avatar van =michael=

=michael=

en wat bier erbij

avatar van Ro3l

Ro3l

Komt 'Potfest' er daadwerkelijk? 's kijken of die na een aantal Hollandse groente versnaperingen wél te pruimen is.

avatar van Roodkapje

Roodkapje

O nee, een film over bier zuipen. Laag bij de gronds... erg laag bij de gronds maar hier en daar word toch een heilig huisje afgebroken en er gebeuren soms toch wel dingen -mede omdat ze de grenzen van de ranzigheid opzoeken- die ik niet verwacht had.

avatar van knakker123

knakker123

Ik ben eeuwige puber en ik hou wel van biertjes drinken , daarom krijgt ie van mij 4 sterren.

avatar van DragQueen

DragQueen

Te gekke hilarische film, met een amusant verhaal en lekkere slappe humor. de cast is goed, en zorgt voor de nodige humoristische situaties. leuk gegeven dat kampioenschap bierzuipen. het heeft mij erg vermaakt. er zit trouwens een vervolg aan te komen, met dezelfde opzet. alleen nu moet er flink geblowd worden in amsterdam. de titel hiervan is potfest. van mij mag ie er komen. ik heb erg gelachen met deze komedie. 3,5 sterren.

avatar van Max en Joep

Max en Joep

OT_Stijn schreef:

Net als er te weinig studentenfilms zijn. (zoals @ fundum bv.)

thanks fricking God!!!!

avatar van Betamax

Betamax

Erg flauwe film.

Geen moment gelachen, erg dom verhaal.

Slechte acteurs.

avatar van Barcel

Barcel

Wat een leuke film! Heb er echt lekker van genoten! 4,5*

avatar van onbekend!

onbekend!

Geweldige film

Ik heb echt de hele film me dood gelachen..

Is zeker wel een ****4,5 waard!

avatar van onbekend!

onbekend!

Wezze schreef:

Deze film moet je niet nuchter gaan kijken..

Haha:D

Nee,deze film moet je zeker niet nuchter kijken:P

ja ik vond hem ook echt een top-film

avatar van Max en Joep

Max en Joep

oh oh oh wat moest ik lachen toen de broer van die ene die harde boer liet.

de tranen rolden over mijn wangen zeg

avatar van DeCol

DeCol

Max en Joep schreef:

oh oh oh wat moest ik lachen toen de broer van die ene die harde boer liet.

de tranen rolden over mijn wangen zeg

Haha dit was inderdaad geweldig! Ik viel bijna uit de bank Verder over de film.. Niet hoogstaand natuurlijk maar toch geweldig. Ik heb zoveel moeten lachen. De eerste film die eigenlijk alleen maar over bier gaat. prachtig! 3.5*