Beerfest (2006)
Geregisseerd door: Jay Chandrasekhar
Met onder meer: Jay Chandrasekhar, Kevin Heffernan en Steve Lemme
Gesproken taal: Duits en Engels
Plot Beerfest
"Prepare for the ultimate chug of war."
Twee Amerikaanse broers van Duitse komaf reizen naar Duitsland om hun grootvader te begraven. Ze maken er tevens het jaarlijkse bierfestijn, het 'Oktoberfest' in München, mee. De twee stuiten vervolgens op een eeuwenoud geheim gebruik dat het best valt te omschrijven als een 'vechtsport' onder de bierspelletjes.
Todd Wolfhouse / Young Baron Ludwig
Soup Waiter
Landfill / Gil / Sausage Lady
mikeh
gisteren gekeken met een stuk of 6 vrienden en 2 kratten bier, en het was top!
3,5 omdat ik er niet helemaal zeker van ben of deze film ook leuk is als je nuchter bent
movie acteurs
Dom maar wel geinig/vermakelijk filmpje. Het verhaal slaat nergens op maar is best grappig. Aardige onzin film, in ieder geval vond ik het geen flop.
Mescaline
Blijft gewoon 1 van de leukere comedy films van de jaren 2000
Gister voor de derde keer bekeken met een goede maat van mij, de grappen blijven werken al zijn ze nog zo flauw
Hoop dat Potfest ook nog eens gemaakt gaat worden
Dead01
- 1977 stemmen
Beetje tussen de 2 komedie moet ik zeggen.
Zaten soms grappige stukken in maar soms echt te flauw.
De potfest lijkt me wel wat moet ik zeggen:).
Voor de rest film waar je zeker niet veel moet van verwachten.
2,5 sterren
MyOwnStyle
Haha, heb hem ook met maten bekeken. Waren wel allemaal redelijk nuchter. Geen slechte film, maar in totaal toch net wat te weinig grappige momenten. Wel vermakelijk als tussendoortje
AchmedATM
Hoort thuis tussen Balls of Fury en Wieners, luchtige komedie. Leuk met vrienden en wat biertjes erbij. Niks speciaals...
DrMouse
leuke film om te bekijken met wat vrienden, origineel verhaal.
Maar enorm marginaal, weer een film voor in 'het rijtje' van min of meer zwakke komedies zou ik zeggen.
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Redelijk, al komt dat wel doordat de bierspellen wel vermakelijk zijn om te zien en het vrouwelijk schoon dat zo nu en dan de revue passeert. Voldoende.
amenmalek
Genoten van leuke bierspellen, flauwe humor en leuke komedie.
Don't try this at home
Fieke_28
Ik moet wel zeggen dat deze film waarschijnlijk een stuk leuker is als je zelf ook wat bier achter de kiezen hebt. Helaas kan ik dus niet zeggen hoe hij is wanneer je helder bent, maar waarschijnlijk stukken minder vermakelijk. Er zaten wel wat grappige stukjes in, maar al met al erg flauw en melig.
jordkaka
Gister gezien, heel matig, soms wel grappig maar daar is alles dan ook mee gezegd.
Nieksnut
Misschien wel de slechtste film die ik ooit gezien heb. Heb niet gelachen, daar is alles denk ik wel mee gezegd...
ILDIB
Waarom zo stereotiep slecht? Gelukkig zit er en der nog wat leuks in (vooral het stuk in amerika is oke).
Rory Breaker
Toch een stuk minder dan de 1ste kijkbeurt, maar nog steeds wel grappig en de biercompetitie blijft gewoon vet om te zien
goelian
Haha veel kritiek op deze film, ook wel beetje begrijpelijk dat sommigen deze film niets vinden.
Ik heb deze film uiteraard met een stel vrienden op de bank met een biertje gezien. De gezelligheid zat er lekker in, en deze film heeft daar ook aan bijgedragen.
Ik werd toch wel gegrepen door die bierlaars, ofwel DAS BOOT.
Zelf heb ik ook zo'n laars, enkel werkt die niet zo goed als die in de film met dat draaien enzo. ^^
2,82 is wel erg laag voor deze film. Een titel met de naam Beerfest, moet je eigenlijk ook gewoon kijken met bier erbij. Ik heb erg genoten van deze film, verstand op 0, biertje erbij en gewoon denken: "lang leven de gezelligheid" dan komt het helemaal goed met deze film.
3.5 sterren.
Bruens
dat een film slecht is betekent zeker niet dat die niet vermakelijk kan zijn!!!
goelian
@ Bruens, dan ben ik wel benieuwd naar jouw definitie van slecht..
Een film die ik slecht vind, vind ik niet vermakelijk want anders zou ik hem niet slecht vinden.
edwin_oberje
ik zit hem nu een uurtje te kijken. ik snap best dat lui dit grappig vinden. alleen ik ben nu nuchter en denk echt.... duuuuuuude wat ben ik aan het kijken. 1.5 sterren
Spurs12345
gisteren gekeken met een stuk of 6 vrienden en 2 kratten bier, en het was top!
Deze film is inderdaad alleen leuk als je hem met bier en vrienden bekijkt ! Lekker flauw.
Wil je gezellig met je vriendin en een glas wijn een film kijken, pakt dan snel een andere
bobbydigital01
pffff zo slecht dat hij wel grappig is
Daan258
Vanacht gekeken en was best een geinig filmpje.
erg flauwe humor maar dat maakt het juist leuk
zeker vermaakt met deze film.
ibendb
Best leuk, maar niks speciaals.
Beerfest is een vadsige komedie met enkele hilarische scènes. Het gaat hier om om ter meest bier drinken, en tijdens de film zou je er gemakkelijk eentje bij kunnen halen. Erg leuk. 3*
If you ever drink this much, you will die!
Laks
gisteren gekeken met een stuk of 6 vrienden en 2 kratten bier, en het was top!
Hehe, heb exact hetzelfde. Met groepje kameraden en heel wat bier bekeken, en beviel me goed. Nuchter zou hij helaas wat tegenvallen vrees ik
hardhiller1992
Wat een ontzettend slechte film is dit. Hij heeft me in 2 uur tijd niet aan het lachen weten te maken en de cast is werkelijk om te huilen. Snap de 'hoge' score voor deze film daarom ook totaal niet.
gauke
Een nietszeggende, armzalige komedie, waarin er nauwelijks sprake is van een plot, over bierdrinken, bierdrinken en nog eens bierdrinken (zuipen), boeren, dronken worden en kotsen.
Deze noch plezierige, noch interessante, maar eerder slaapverwekkende komedie is slordig gemaakt en de oppervlakkige personages worden gespeeld door een gruwelijk tekortschietende cast. Iedere grap, vaak bij herhaling, die gemaakt wordt lijkt te moeten worden onderstreept en voorzien van een uitroepteken. Is er dan niets leuks? Jawel, voor de liefhebber: open neer springende borsten!
Karl van H.
Ik was best wel dronken toen ik deze film keek, maar ik weet nog wel dat er een heleboel bier in werd gedronken. Later op de avond ben ik een keertje bijna van mijn bed gevallen toen iemand me een beker water probeerde te voeren. Die beker was van een huisgenote van me, en ze was niet blij dat iemand daar een sigaret in uitmaakte. Ik vond vooral de Duitsers in deze film erg grappig, want ze praatten zo leuk.
Le Professionnel
Hilarische film die je niet alleen en nuchter moet kijken advies kijk hem met een stel vrienden en drink veel bier.
Bardie
Vermakelijk, vooral niet te serieus nemen en zelf ook een biertje pakken.
Ted Kerkjes
Erg grappige film met nogal droge humor.

Mysteryklassieker 'The Da Vinci Code' met Tom Hanks vrijdagavond op televisie

Mysteryfilm 'Identity' van James Mangold verdwijnt binnenkort van Netflix

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'

Radio
Drama / Biografie, 2003

Clerks II
Komedie / Romantiek, 2006

Futurama: Bender's Big Score!
Animatie / Sciencefiction, 2007

Beavis and Butt-Head Do America