Beerfest (2006)
Geregisseerd door: Jay Chandrasekhar
Met onder meer: Jay Chandrasekhar, Kevin Heffernan en Steve Lemme
Gesproken taal: Duits en Engels
Plot Beerfest
"Prepare for the ultimate chug of war."
Twee Amerikaanse broers van Duitse komaf reizen naar Duitsland om hun grootvader te begraven. Ze maken er tevens het jaarlijkse bierfestijn, het 'Oktoberfest' in München, mee. De twee stuiten vervolgens op een eeuwenoud geheim gebruik dat het best valt te omschrijven als een 'vechtsport' onder de bierspelletjes.
Todd Wolfhouse / Young Baron Ludwig
Soup Waiter
Landfill / Gil / Sausage Lady
pascal83
anusss
Flauw is leuk, vaak heel leuk! Maar over the top is altijd jammer.......paar leuke scenes. Maar over algemeen TE flauw........
Jordy
Bij deze nieuwe film van de mannen van Broken Lizard hoopte ik toch op iets van het niveau van Super Troopers, maar dit was allemaal wel heel erg flauw en kinderlijk.
airbus1
Wat een lachen film zeg. Het verhaal slaat echt helemaal nergens op maar dat maakt het ook wel weer leuk.
De snelheid waarmee ze bier drinken doe ik ze niet na!
Boothead
Erg leuk, had meer op Harold & Kumar kwaliteit gehoopt, maar hij komt er in de buurt. Zeker een aanrader als je van über flauwe films houdt.
3.5 *
FrisoBoei
Ik vond hem heeeel erg tegenvallen. Ik had gewoon een grappige film verwacht met uberflauwe maar wel fijne humor en veel flauwe grappen. Een beetje zoals bv Harol and Kumar idd of American pie.
Dit was het echter helemaal niet, het verhaal is op zich wel grappig maar de slechte acteurs die niets grappigs hebben en het bijna totale gebrek aan grappen ( echt bijna geen! ) in deze film zorgt ervoor dat het geen leuke , slechte film ( American pie style ) wordt maar een saaie slechte film.
Echt in zon film horen veel meer grappen.
Alwin_
Deze film is alleen de moeite voor mensen die van flauwe humor houden, en moeten heel erg dronken zijn tijdens het kijken van deze film.
Madecineman (moderator films)
Kruising tussen Porkys en Dodgeball maar dan minder grappig en met bier in de hoofdrol. Kijken met je vrienden is het devies, pot bier op tafel met ongezonde snacks erbij en hou de vriendin/vrouw ver op afstand.
Af en toe een leuke grap (of een leuk bierspel) maar voor de rest vaak erg flauw en bovenal nogal behoorlijk belabberd geacteerd. 2* dan maar.
armand1812
Deze film is zo ongelofelijk slecht, dat ik me er scheel om heb gelachen!!
grid8400
misschien leuk als je met een groep bent en knetter stoned en een vette lachkick hebt, maar anders is het erg vermoeiend en een erg lange zit. 1,5* voor de totale onzin
Boelie
Leuke film!
Heb hem in het engels gezien vanavond eens kijken met nederlands ondertiteling.
Zeker de moeite waard om te kijken, vooral als je geen zin hebt om na te denken en bierfan bent !
antaliaan
paar leuke stukjes en weer wat leuke bierspelletjes geleerd. Maar verder toch wel erg flauw en zat er eigenlijk geen verhaal in.
Crazy~Dutchman
Erg leuke film.
Uiteraard weinig subtiele humor, maar ben sowieso toch meer liefhebber van de "in your face" humor.
Daar voldoet Beerfest prima aan.
Dikke pret gehad, en dus 4 *.
Diesel
De Barry Badrinath personage vind ik het grappigst, leuke rol van Jay Chandrasekhar. Er is weinig sprake van een verhaal (toch een vereiste voor een goede komedie) maar vervelend of saai is de film alleen op sommige momenten. Het duurt allemaal wel net iets te lang en dat komt de film niet ten goede. Het middenstuk van de film is echter zeer degelijk en tilt de film naar een voldoende. 2,5*
_Daan_
Net de dvd gezien wel een lange film (maar dat merk je niet) maar het is echt lollig..een 4,0
Uier
- 2006 berichten
Vermakelijk filmpje, vooral het begin. Na een tijdje had ik het wel gezien en het einde wordt ook te lang uitgesteld.
De Duitsers zijn toch wel het grootste pluspunt van de hele film.
3*.
samtari
Je moet al behoorlijk lang op een flink nivo zuipen om deze film leuk te vinden . Ik kon het toch wel waarderen . 3 ster .
patrick17
Leuke en grappige film
Heb me soms wel goed vermaakt bij deze film misschien ligt voorspelbaar maar zeer vermakelijk.Alleen best raar van die 'tweelingbroer'.
3 *
BS
eigenlijk gewoon een leuke wegkijkfilm
Als de makers daarvoor gegaan zijn, is het ze aardig goed gelukt.Niet teveel verhaal, leuke humor maar niet echt om te lachen, veel bier en rare figuren.
Verstand op standje 'alcohol' en er lekker voor gaan zitten zou ik zeggen.
N811
wat een ongelooflijke amerikaanse film.
Mar toch nog wel wat van genoten.
Voor het beeld dat ze hebben van de duitsers.
hahaha
Thomas83
Laatst heb ik Beerfest gekeken, en ik vond hem best vermakelijk. Niet echt goed, en weinig leuke grappen, maar de bierspelletjes waren geinig om te zien, de spanning werd goed opgebouwd, de Duitse typetjes zijn af en toe best geinig, en om de grap met de kikkers moest ik wel erg lachen (dat geluid!).
Ook leuk om De Laars terug te zien in de film. In een Suske en Wiske wordt nog een grap gemaakt over het effect van de laars.
Als je dronken bent is de film een stuk leuker denk ik, zoals eerder al mensen hier hebben opgemerkt. Dan kun je wat beter meegaan in de flauwe grappen.
2.5*, want een film over bier is best origineel, en zeg maar de finale is nog best spannend.
Strudllkanudll
Amerikanen die het van Duitsers winnen met bier drinken ? Dat opzij gezet is het gewoon een lekkere onzinnige film. sommige dingen waren heel herkenbaar zoals de goldstrike die achterover werd geslagen. Ik heb me prima met deze film vermaakt !!
Lijkt me echt een pijnlijke film als je Duitser bent. Als in plaats van Duitsers Nederlanders op een dergelijke bekrompen manier werden neergezet was het gemiddelde hier ongeveer 0,5 ster. Maar ja, zo hypocriet zijn we dan wel weer
Ik moet alleen nog even zeggen dat Rogier (U-96) deze film echt niet moet gaan bekijken, dat wordt te pijnlijk.

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

Radio
Drama / Biografie, 2003

Clerks II
Komedie / Romantiek, 2006

Futurama: Bender's Big Score!
Animatie / Sciencefiction, 2007

Beavis and Butt-Head Do America