• 9.394.401 stemmen

Wicked Little Things (2006)

Horror | 94 minuten

Genre: Horror

Alternatieve titels: Zombies / Zombies: Wicked Little Things

Geregisseerd door: J.S. Cardone

Met onder meer: Lori Heuring, Scout Taylor-Compton en Chloë Grace Moretz

Plot Wicked Little Things

"Prey for Them"

Weduwe Karen Tunny verhuist met haar dochters Sarah en Emma naar een afgelegen huis in de bergen, welke Karen heeft geërfd van de familie van haar overleden man. Maar zij weten niet dat het huis dichtbij een oude mijn ligt, waar vele kinderen begraven liggen door een ramp die in het begin van de twintigste eeuw heeft plaatsgevonden ...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Quentin

Quentin

Is van Nu-Image, heb ik er al geen vertrouwen in.

avatar van BlueSword

BlueSword

orginele naam...maarja, leuk, nog een zombie film.

avatar van Thanoz

Thanoz

BlueSword schreef:

orginele naam...maarja, leuk, nog een zombie film.

da's net zo een opmerking als "nog een romantische film" of "nog een voetbalwedstrijd"...

zombiefilms hebben een enorme achterban

avatar van ralfsjam

ralfsjam

zucht, zucht en nog eens zucht! 1.5 uur uitgezeten. wat een ballen film! alle bekende horror stukjes aan elkaar geregen en we hebben er weer 1. kan er weinig meer over zeggen dat het een mislukte film is. weinig spanning, na de eerste 10 minuten weet je eigenlijk al hoe het gaat eindigen. (maar misschien heb ik te veel horror's gezien), en wat betreft de zomies: zeer slecht! ik kijk veel horror's, en ben vaak teleurgesteld. maar nu... al het geld opgemaakt aan de omgeving, de set, en het licht ( want dat zag er redelijk tot goed uit soms ) maar het verhaal!

is het nu echt zo moeilijk om een nieuw verhaal te verzinnen? de makers van SAW is het toch ook gelukt? zouden de film makers nu echt trots zijn op dit soort doorgemodder? kan het me niet voorstellen. deze film behoort tot de "8 films to die for" serie. Unrest en the hamiltons waren redelijk. dark ride was ook slecht! gravedancers moet ik nog kijken, en van Abandoned heb ik hogere verwachtingen. check de side. maar eze film moeten ze meten schrappen!

beginnende horror kijkers... veel plezier, maar de doorgwinterde: sla over!

avatar van fritsy

fritsy

Potverdikkemes: Cliché,r , Kon het toch eigenlijk ook niet wezen deze film.

(auto met slippende banden deed me echt wel de das om in deze film)

film had nog een half uur, maar ja om eerlijk te wezen heb ik de laatste half uur vaker de koelkast gezien dan de rest van de film. Dat zegt eigenlijk al alles over de film, maar toch heb nog net niet het happy zombie end gemist

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Ik ben een doorgewinterde horrorkijker en ik vond deze film een ietwat clichématig, maar zo slecht als "ralfsjam" vond ik hem nu ook weer niet. OK, alle cliché's zitten erin verwerkt: het struikelen in het bos, een spin in het bos (!!), een auto die niet start, enfin, noem ze maar op. En inderdaad heeft "ralfsjam" gelijk als hij zegt dat het budget van deze film is opgegaan aan de decors en belichting, maar ik heb het allemaal nog veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel slechter gezien dan dit, geloof me. 2,5 *

avatar van zjandannybob

zjandannybob

deze film valt best tegen ja wat weinig spanning weinig echte horror beelden.

avatar van HeatWave

HeatWave

Ik vond deze film af en toe iets weg hebben van ´Children of the Corn´. En buiten dat inderdaad alle andere horrorcliche´s die zich in veel horrorfilms afspelen, maar dit is eigenlijk al zo vaak gezegd.

Een typisch voorbeeld van een 13 in een dozijn film.

avatar van Snitz129

Snitz129

Zoals al eerder hier gezegd, het kan veel slechter. Denk daarbij aan Fire Serpent.

avatar van nickvanzutphen

nickvanzutphen

Tot nu toe de slapste film die ik heb gezien van de reeks 8 films to die for. inderdaad een soort Children of the Corn rip-off. De moorden zijn slap en de spanning is ver te zoeken, door zijn voorspelbaarheid. 2*

avatar van kabacova

kabacova

Erg voorspelbaar! Zit wel af en toe een schrikmoment in. Verhaal is erg slap,,

avatar van MaNiAc E

MaNiAc E

nou dit was ook niet veel soeps helaas verwachte er meer van

avatar van Linn

Linn

Leuke onderhoudende horrorfilm.

Soms idd wat cliche, maar de sfeer was leuk neergezet (Een donker bos doet al veel) en met tijden ook best spannend.

Het was ook wel een mengeling van een aantal films het had o.a. wel wat weg van Children of the corn. Lekker duister, jammer dat het gemiddelde wat aan de lage kant is want ik vond dit zeker niet slecht! 3,5*

Beetje onnozel gemiddelde.

Inderdaad een hoop horror clichés op één hoop gegooid, maar het aantal Amerikaanse horror films die je visueel een beetje afgewerkt kan noemen zijn op één hand te tellen. Deze film reserveert in ieder geval een vinger.

Erg mooie belichting, gave kleuren en perfect gebruik van het bos. Dat alleen al zorgt voor meer sfeer dan een uitverkoopbak 80's horrors samen. Dan neem ik er graag die hoop clichés bij.

Onderhoundend filmpje dat nergens écht spannend of eng wordt (ik heb ook teveel horrors gezien) maar wel sfeervol is en blijft. Deed mij vooral denken aan The Abandoned (al was die beter) en inderdaad ook aan Children of the Corn (erg veel slechter).

Fijne 3.5*, ik kijk horror films voor het sfeertje, niet voor een onvoorspelbaar einde.

avatar van Boeikens

Boeikens

Ieder het zijne maar ik heb me spijtig genoeg laten leiden door de titel en de cover.

In plaats van een lekkere gore film te zien was het echter een povere kindergriezel! Weliswaar gedraaid in een prachtige omgeving met een redelijke sfeer maar nu eenmaal zonder de verwachtte bloody gore! >:c

avatar van Wouter

Verhip. Verhaal van Boaz Davidson....

avatar van Quentin

Quentin

Een van de B-film makers die een positie heeft binnen het Millenium/Nu Image 'imperium', hun invloed is ook duidelijk te merken in de zogenaamde A-features. Het nieuwe Canon, alhoewel het aan echt leuke troep ontbreekt.

avatar van Ravenstein

Ravenstein

Gisteren bij een vriend wat gaan jammen in z'n kelder.

Na lawaai gemaakt te hebben op onze gitaren hadden we zin in een lekker glaasje Glenfiddich en een amusant horrorfilmpje.

Hij even gekeken op digitale tv en daar kregen we een film onder ogen met als titel Zombies. Wow, dat moet gezien worden!!.

Tien minuten gezien en wegens iets te saai logischerwjis afgezet (je door iets of iemand laten vervelen is volgens mij één van de grootste zonden) en voor de vierde keer met plezier naar het erg leuke Slither gekeken.

De film zag er zeker niet slecht uit, maar van wat ik heb gezien leek het wel een film gemaakt voor Wijf TV...

avatar van Vandernagel

Vandernagel

Weer eens wat anders dan de standaard bloederige zombiefilms. Een goed sfeertje en iedereen doet zijn best. Maar de clichés killen voor mij toch wel echt de film.

2,0 sterren

avatar van fluppe

fluppe

meestal sta ik wel open voor zo'n film, maar had bij deze toch beter gesloten gebleven

K*tfilm

mss toch een halve voor de onderbroeken scene van de dochter.

avatar van orbit

orbit

• 12092 berichten

Ik kom ook niet verder dan een 2 voor dit zeer clichématige en af en toe ronduit simpele werkje. Jammer dat er niet wat meer is uitgehaalt. En die zombies zijn natuurlijk volstrekt niet eng.

avatar van kimmie131195

kimmie131195

zo zo al die reacties zien er slecht uit nou ik hoef zo de film al niet meer te zien

avatar van Cobweb-Conny

Cobweb-Conny

Wat ze allemaal ook zeggen, ik vond deze film geweldig !!! Heb het net gezien, en was echt de moeite waard. Wat smaken toch kunnen verschillen....

avatar van martinovitch

martinovitch

Ik heb deze gisteren avond gehuurd. En ik vond de film echt fantastisch. Het verhaal was goed de uitwerking was ook zeer overtuigend. Ik snap niet dat deze aan zo'n laag gemiddelde komt.

Ik geef in ieder geval 4 *

avatar van Baldur

Baldur

Vrij standaard horrorfilm, met enkele aardige momenten (de momenten in het bos wekken wel een spannende sfeer op), maar over het algemeen niet heel interessant.

avatar van Chloe Moretz

Chloe Moretz

Deze film was absoluut NIET eng, maar opzich wel een leuke film.

Hij lijkt ook een beetje op wrong turn maar dan zombies.

meer valt er over deze film niks te zeggen, hij is redelijk.

avatar van Chloe Moretz

Chloe Moretz

Ik vind alleen het begin stukje eng met die droom

verder is het een goeie film

4,5 ster

avatar van mcdaktari

mcdaktari

ik weet inmiddels dat ik er niet van uit moet gaan wat hier allemaal word gezegd, want ik heb het vaker mee gemaakt dat een film helemaal afgekraakt werd terwijl ik het een aardige film vond.

het kan best zijn dat het inderdaad een bagger film is maar ik ga hem toch eerst kijken. en het is nu eenmaal zo dat iedereen een andere smaak heeft. maar we zijn tegenwoordig ook wel erg verwend wat films betreft. misschien was dit 25 jaar terug wel een hele goeie film geweest, wie zal het zeggen.

avatar van Ralf81

Ralf81

Als je in deze film zombies verwacht a la George Romero, mag je deze film gerust links laten liggen. Je kunt hier beter spreken van geesten. Wicked Little Things is met vlagen best creepy, maar ik had er persoonlijk meer van verwacht. De cliché's vliegen je hier om de oren en de film voegt niets toe aan het horrorgenre. Jammer!