Genre: Komedie / Familie
Geregisseerd door: Rich Thorne
Met onder meer: Kyla Pratt, Kristen Wilson en Ryan McDonell
Plot Dr. Dolittle 3
"Like Father, Like Daughter!"
Lisa Dolittle stuurt haar dochter Maya naar 'Durango', een boerderij. Daar komt Maya er achter dat ze het talent heeft om met dieren te praten en dat kan ze goed gebruiken om de boerderij te redden van overname door een nabijgelegen ranch.
Maya Dolittle
Skip
Chip
Kiki
IcU
Wat voor reden zouden mensen hebben om hier uberhaupt aan te beginnen.
BlueSword
NEE, NEE, en nog eens NEE! deze gaat denk ik regelrecht naar de floptop 100.
Angrod_Pallanén
Let me guess: het feit dat Maya met dieren kan praten wordt erg grappig en de boerderij word van de ondergang gered.
Volgende!
airbus1
Dit ga je toch niet menen he! Triest dat ze het weer enorm uitmelken! kan alleen maar bagger zijn als ik het verhaal al lees!
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11909 berichten
Gewoon het feit dat ze dit soort bagger op het publiek los durven te laten
moviefreak#1
Vet cool, hier zat ik cekers op te w88
On topic :
Neeeeeeeeeeeeeeeeee
kennet
Gelukkig eindelijk weer een dr.dolttle!!
Ik heb echt geen leven gehad zonder!
hahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!
BRANDHOUT!!!
balosa
zoals hierboven allemaal al beschreven en vermeld is, ben ik blijkbaar de 'gelukkige' die hem als 1ste mag beoordelen
het verhaal is dus zo duidelijk als wat, ranch in de geldproblemen, Maya met identiteitscrisis wilt niet met dieren praten omdat anderen dat gek vinden, maar als de nood aan de man komt, kan ze alles redden door samen te werken met de dieren en een groepje losers, o ja, de haan helpt ze ook nog even met de kippetjes, verder heb ik niet 1x moeten lachen in deze film, zoooooo standaard en voorspelbaar allemaal, nee deze hadden ze beter niet kunnen maken naar mijn mening, misschien dat kinderen tot 8 jaar hem leuk vinden, toch nog 2.5* niet omdat deze zo goed is, maar omdat ik helaas ooit nog veel slechtere films gezien heb
HOND
Heb hem na een half uur uitgezet , en ik vind het al vrij knap dat ik 30 minuten naar deze bagger heb zitten kijken..
Het is puur en al uitmelkerij van de eerste twee , deze kan regelrecht de prullenbak in ,
voor de rest ben ik het helemaal eens met de heer hierboven
Ja ja Een dikke 1
stan
Ik heb hem ook gezien en vond er ook geen ene moer aan, sowizo vond ik Dr. Dolittle niet geweldig en dan moet er toch weer zo'n slap vervolg komen
L0sT_R3B3L
Zijn ook nog kleinere kinderen he,die vinden zoiets wel leuk om te kijken.
patxxx
Mijn docher heeft hem bekeken! ik dacht eventjes rust, nieuw filmpje voor haar, na 15 minuten begint ze te schreeuwen: papa papa.. ik wil een andere film zien deze is bagger!!!!.. Tja.. toen heb ik hem zelf later weer opgezet, en inderdaad na 15 minuten in de prullenbak!! jammer van de dvd!
Mijn vrouw en dochter vonden de film wel leuk.
Edie
Mijn vrouw en dochter vonden de film wel leuk.
Vrouwen hé...
-Jennifer-
Ik vond het erg leuk! Wel jammer dat Eddie Murphy niet erin speelde.
Timmieboy
Ik heb de film nog niet gezien.
Maar geen Eddie Murphy = slecht.
Dr. Dolittle is niet leuk zonder Eddie Murphy.
sam70
"uitmelken in de boerderij "zal een gepaste titel zijn ,jammer maar een flopfilm.
Pilcrepus
Verstandige keuze van Eddie Murphy om niet mee te doen. Deze film was gedoemd te floppen.
Dochter Dolittle was er trouwens toch allang achter dat ze met dieren kon praten?
TimD
Het zou wel zo zijn dat deze film begint voordat Dr Dolittle en z'n vrouw weer bij elkaar kwamen na de scheiding en dat die dochter er toen pas achter kwam dat ze met dieren kon praten.
Hattori
Kassuccessen zijn er blijkbaar om uitgemolken te worden.
De volle 85 minuten niet gelachen, zelfs geen glimlach. Het is maar de vraag of de doelgroep dit zou kunnen waarderen.
moviefreak#1
Ik ben dan misschien niet de doelgroep maar ik heb me toch prima vermaakt. Niet voluit gelachen maar toch zeker anderhalf uur met een glimlach op mijn gezicht gezeten.
Leuk dat Norm MacDonald toch nog de stem van Lucky (de hond) wilde inspreken, dat geeft toch nog een beetje het gevoel dat je naar een deel 3 zit te kijken ondanks het feit dat er geen dokter te zien is

Dr. Dolittle: Million Dollar Mutts
2009

Dr. Dolittle: Tail to the Chief
2008

Dr. Dolittle 2
2001

Doctor Dolittle
1998

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Snow Buddies
Familie / Avontuur, 2008