• 9.374.492 stemmen

Geregisseerd door: Jonathan English

Met onder meer: Tom Hardy, Rutger Hauer en Tony Todd

Gesproken taal: Engels en Russisch

Plot Minotaur

"Curse the God. Slay the Beast. Become a Legend."

In een vergeten tijd van ijzer en brons bestaat een dorp met een verschrikkelijke vloek. Iedere zes jaar dienen acht jongeren naar een eiland te worden gebracht, waar ze worden geofferd aan een God, de Minotaur. Theo, de zoon van de dorpsleider, besluit met enkele dorpelingen stiekem naar het eiland te gaan, om de Minotaur te doden. Op het eiland stuiten ze op een gigantisch paleis, waar de Minotaur zich ophoudt. De werkelijkheid rond de Minotaur blijkt verschrikkelijk te zijn, en de vraag is of een God wel gedood kan worden.

avatar van Leno

Leno

Natuurlijk een slechte film, wat verwacht je anders! Maar slecht is stiekem toch vaak ook wel leuk. Tot op bepaalde hoogte geldt dat ook bij deze film. Het is allemaal iets te serieus, maar het afgezaagde verhaaltje vol onzin biedt toch nog enigszins wat vermaak.

Todd speelt een belachelijke rol, maar wel geinig. Verder is het monster niet heel slecht gemaakt maar is wel tamelijk mislukt; bepaald niet eng. Hauer heeft een heel klein rolletje waar hij niets mee kan; jammer.

avatar van Arbiter

Arbiter

Die tauren op de poster is wel lelijk gemaakt dan hadden ze zoiets als WoW moeten doen, dit lijkt wel een alien.

avatar van nightbreed

nightbreed

Ah, vanavond weer lekker lachen om een slechte film

avatar van mrkos

mrkos

Lijkt wel een MOH =masters of hardcore beest op de poster:P

avatar van nightbreed

nightbreed

Tja, niet veel soeps maar ik moet bekennen dat ik een veel slechtere film had verwacht.

avatar van umbro01

umbro01

Geen slechte film maar ook geen geweldige.

avatar van thunderball

thunderball

Tja, ik had toch eigenlijk -ondanks alle waarschuwingen hier- een iets spannendere film verwacht.

Eigenlijk kwam het er nu op neer dat het meer een "wat oninteressante B-acteurs lopen door nauwe gangetjes en pas op want het monster komt er aan" -film is geworden, terwijl ze het toch allemaal wat mythischer en specialer hadden kunnen maken, ondanks een waarschijnlijk niet al te hoog budget.

Ik ben eerlijk gezegd ook nog tegen het einde in slaap gevallen (dus wanneer iemand de laatste ca 15 minuten kan vertellen??), maar ik geloof niet dat het echt nog beter er op is kunnen worden.

Een twee, ofwel 1 ster lijkt me zat.

avatar van Arbiter

Arbiter

Waardelooze film vond hem niks aan.

avatar van 606

dit was net te doen

acteren zwak en uitwerking ook slapjes

josseheijmen

Ow fuck wat is deze film ongelooflijk slecht.

Ik hou erg veel van verhalen over de Romeinen, de Grieken en de Kretenzers. Dus heb ik op goed geluk €8.33 uitgegeven voor Minotaur. Deze vergissing zal me op mijn sterfbed nog steeds achtervolgen.

De plaats van handeling vind ik niet eens zo slecht vormgegeven en gefilmd maar het verhaal is dermate abominabel dat ik zelfs geen ½ punt voor de moeite geef.

avatar van kaydegreef

kaydegreef

Een zeer aangename verassing!

Ik snap niet dat deze film slechts een 2,09 krijgt!

Special effects waren goed.

Film deed me regelmatig denken aan "The Mummy"

avatar van B_B

B_B

• 1969 berichten

Normaal gesproken ben ik best in voor dit soort films, films met een heldenverhaal over een oude mythe. Helaas viel deze toch wel wat tegen...

Het verhaal is ongelofelijk slecht en de personages zijn ongelofelijk standaard en weten door het houterige acteerwerk geen moment te boeien. Verder is de spanning ver te zoeken, en valt het monster toch wel een beetje tegen. Pluspuntje is dat het labyrint er redelijk uitziet en dat er enkele aardige shots tussen zitten.

1 ster.

avatar van Nathan013

Nathan013

ik vond het begin nog veel belovend maar daarna was er echt geen verhaal meer. wel mooi gemaakt en spectaculair alleen het werd steeds slechter en boeide me steeds minder. wel een paar schrikmomenten, maar geen echte enge horror. had beter gekunt, want opzich was het idee goed.

avatar van Leviwosc

Leviwosc

josseheijmen schreef:

Ow fuck wat is deze film ongelooflijk slecht.

Prachtig commentaar

dank, *grinnikt* .

Blij dat je 't met me eens bent, zeker na al een paar min of meer positieve commentaren op deze film te hebben gezien de laatste tijd. Hoe is het in godesnaam mogelijk...

avatar van Nomak

Nomak

josseheijmen schreef:

Deze vergissing zal me op mijn sterfbed nog steeds achtervolgen.

Als dat het enige is dat je zal betreuren dan heb jij echt een prachtig en gelukkig leven gehad waar bijna iedereen jaloers op kan zijn. Het is je gegund.

kaydegreef schreef:

d.d.03012009 Een zeer aangename verassing!

Ik snap niet dat deze film slechts een 2,09 krijgt!

Special effects waren goed.

Film deed me regelmatig denken aan "The Mummy".

Wat mij betreft de genadeslag voor the Mummy. Ik was al nooit enthousiast, dit is de druppel.

Nomak schreef:

Ha ha, Thanks Nomak.

avatar van Tarkus

Tarkus

Een wat simpel verhaaltje in deze film met één grote naam op de hoes die je amper in beeld krijgt, Rutger Hauer.

Maar toegegeven, de special effects zijn goed gemaakt, alleen al daarom kan je de film eens bekijken.

Maar spanning of een goede story... neen, dan ben je eraan voor de moeite.

avatar van Vascago

Vascago

Ongelooflijk wat een bagger. Net niet zo slecht als Beowulf & Grendel. Dramatisch acteerwerk wordt tot kunst verheven en bij sommige scenes twijfelde ik tussen huilen en lachen. Wanneer Theo die Minotaur roept: Kom dan , hier ben ik. Haha en daar kwam het stiertje.Hilarisch slecht.
Weer 2.50 die ik net zo goed door de toilet had kunnen spoelen.

avatar van sup-er-dodo

sup-er-dodo

Ik heb er gelukkig maat 1.50 aan uitgegeven mja matige film, ziet er mooi uit maar totaal geen spanning,verhaal en die stier was ook niet wat je zegt wow wat een monster, had meer verwacht. Ik snap ook echt niet dat dat de creators zij van "the mummie' en lord of the rings''

avatar van Leviwosc

Leviwosc

Kan best zijn dat twee stagaires van Weta - zij verzorgde de special effects in LOTR - aan deze film hebben meegewerkt en dat de echte professionals niets met het wangedrocht te maken willen hebben.

Wat een slechte film zeg!

Ongeving ziet er zo nep uit om over de CGI nog maar niet te spreken.

Pure verkrachting van het orginele verhaal uit de Griekse mythologie.

Om sommige momenten zag je dat er mensen aan touwen bevestigd zaten...dat is toch niet te geloven.

avatar van remco_1984

remco_1984

Leuk verhaal! Kijkt lekker weg! Special effects zijn niet opper best maar toch een leuke film om te kijken. Heb hem voor 1 euro gekocht en die euro was het wel waard!

avatar van Semsoethot

Semsoethot

Met Remco eens dat voor 1 euro (de ballenbak van Bart) dit best aardig is. Natuurlijk hebben de kritische kijkers veel te mopperen; touwtjes zichtbaar, gas dat uitbrand zonder dat de zuurstof op is ..... Wat ik ook een fraaie vond is de tweede uitgang aan de andere kant van het labyrint .... komt zomaar zonder deur of zo iets in het paleis uit! Voor de rest heeft-tie me wakker gehouden. En dat is ook wat waard.

avatar van aburex

aburex

Niet eens zo slecht. Had het veel erger verwacht; daarom dat hij zo lang in mijn DVD-kast heeft gezeten. Toch leuk voor een gezellig avondje (men kan eens lachen met de speciale effecten en het mislukte monster). De acteerprestaties zijn ook niet om over naar huis te schrijven

avatar van Minotaures

Minotaures

Een 3,5 voor 'alleen maar een lachertje' is zoiezo veel te hoog, als dat de enige is wat je nog te doen vindt.

avatar van Blarown

Blarown

achja, wat zal ik zeggen, ik zag hem in een 1 euro doos liggen, dus ik dacht als ik een keer een middagje niks te doen had, natuurlijk een B-film. maar hij viel me wel weer mee, Hij staat wel hoog in de B-film lijst bij mij.

avatar van Frenetic

Frenetic

Redelijke film, special effects konden veel beter. 3,5

avatar van paul83

paul83

Ik snap dat gezever allemaal niet over de special effects. Zoek maar eens een film in hetzelfde genre (lees goedkoop en onbekend) met dezelfde kwaliteit SFX. Dit was nog best te pruimen!

En voor de rest is hij natuurlijk kut.