Mammoth (2006)
Geregisseerd door: Abram Cox
Met onder meer: Vincent Ventresca, Tom Skerritt en Summer Glau
Gesproken taal: Engels en Portugees
Plot Mammoth
"We hunted it into extinction... Now it's hunting us."
Wanneer een meteoriet inslaat op een natuurhistorisch museum, staat het kleine stadje Blackwater op zijn kop. Wat niemand in de gaten heeft is dat het geen meteoriet was die insloeg, maar een ruimteschip met een kwaadwillende, buitenaardse levensvorm. Om zich aan de aardse atmosfeer te adapteren neemt het bezit van het eerste dat de alien tegenkomt: een bevroren mammoet! Deze 40.000 jaar geleden uitgestorven, door een alien bezette mammoet zorgt al snel voor chaos en verderf. Gelukkig laten Frank Abernathy, de curator van het museum, en zijn vader Simon, enthousiast B-film liefhebber, zich niet kisten door de bezette mammoet. Het is aan hen het stadje en zelfs de gehele wereld te redden van het kolossale gevaarte.
Dr. Frank Abernathy
Deputy Bud
Agent Powers
Floyd
Leno
Chi Fi Channel komt wederom met een toppertje voor de dag. Wie schrijft voor hen de scripts?
BlueSword
buwhahaha, wat een verhaal zeg, lijkt me echt niks.
een mammoet vind ik ook niet echt angstjagend.
Turkeyloverz
een mammoet vind ik ook niet echt angstjagend.
Misschien verandert dat wel, na deze film gezien te hebben
Doom
De Mammoet is nog grappig, maar de rest aan deze film is zwak, amateuristisch en absoluut niet serieus te nemen. Het plot is lachwekkend, de personages zijn irritant en erg wazig, de humor is ver te zoeken en de special effects zijn dramatisch. Gewoon een rampzalige film.
skipy05
wat een speciale film. het verhaal is maar lucht. en wat voor een einde is dit nu. Dit is maar een half afgewerkte film. de helft weet je niet eens. Er zitten wel grappige stukken in. het is een stuk een komedie film. de cast is ook niets speciaal. Alleen Summer Glau is wel een toffe actrice die het niet slecht deed.
Timecop
Waardeloze pulp dit, tijdverspilling. Dom verhaal, slechte effecten, b-acteurs (m.u.v. Tom Skerritt ).
hbarendrecht
Dames. Niet zo geleerd doen. Dit is een kinderfilm. Als zodanig leuk gemaakt.
AchmedATM
Ik zag net de commercial op tv, Summer Glau kwam even langs het scherm. Woensdag even kijken of het wat is, ben niet vies van een monster movie af en toe.
MovieHolic
Ongelofelijk .... over B-films gesproken... nee toch niet ik vind dit niet b-film waardig.
Een dikke afrader dit lijkt nergens op. Snap ook niet dat RTL7 dit überhaupt uitzend.
Dream Movies
Net de film een klein stukje gezien.
Ik heb het 2 reclame blokken volgehouden (ook omdat er niks anders op de buis was).
De film was zo saai dat ik nog liever mijn aquarium schoon maak, dat heb ik dan ook maar gedaan...
Lui (crew films)
Geloof het of niet, maar ik houd wel van een slecht filmpje als deze op z'n tijd
bodemjager
pfff, heb hem net met veel moeite gekeken.
Geloof niet dat ik ooit een slechtere film heb gekeken.
Er zit totaal geen verhaal in, de dialogen zijn totaal niet te volgen, de special effects zijn prut en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Dit kan je toch niet echt een film meer noemen
stephan73
Als Mammoth niet van die verschrikkelijke slechte effecten had, dan was hij beter te pruimen, want het is op zich een aardige "homage" aan b-films. Tom Skerritt is het beste wat deze film te bieden heeft aan acteerwerk, de rest was of nietszeggend of gewoon barslecht.
Het ziet ernaar uit dat de films van het Sci-Fi Channel niet al te goed zijn, dit is namelijk de derde film die ik van hun zie en ook deze was gewoon niet goed.
Het verhaal en idee was leuk maar uitwerking was niet al te best.
Alleen de meid was goed en zag er ook goed uit net als in terminator serie.
RodneyS
Wonder dat ik deze helemaal tot het eind heb uitgezeten.
Wat een slechte film.
- Zeer slechte effecten
- Acteren kunnen de hoofdrolspelers niet
- Het verhaal is belachelijk en lachwekkend. Een alien die een ingevroren mammoet overneemt, kom op!!
- De humor was van een laag niveau
Ik hou ook best van een B-Filmpje, maar dit is echt niks. Deze kun je gerust overslaan!
narva77 (crew films)
Net de film een klein stukje gezien.
Een "klein stukje" gezien???
En dan toch gewoon stemmen? Triest hoor!
Vond het best grappig, met die vele filmverwijzingen, onder andere naar "The Blob", "The Invasion of the Body Snatchers", "Star Wars", "Night of the Living Dead", "The War of the Worlds" enz. enz.
Voorderest matig, maar ik heb ze veel slechter gezien!
En wél met Summer Glau
DonOswaldo
- 1931 stemmen
allemaal niets spectaculairs.. maar nog wel te pruimen als wegkijkertje..
verhaal zat ik niet mee en de film had af en toe z'n momenten. wel jammer van de vaak wat slappe effecten en het matige acteerwerk, zat zeker meer in.
Summer Glau was uiteraard wel fijn om naar te kijken..
jaspervlijmen
absoluut een b-film
echt hele slechte special effects leek net of die mammoet uit een spel kwam
Nelusje
Het was weer feest (not)!! Ondanks de TE trieste mammoet was het nieteens zo'n slechte film.

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

Behind Enemy Lines: Colombia