• 9.373.477 stemmen

Genre: Documentaire

Geregisseerd door: Erika Frankel

Met onder meer: Georges Perrier

Plot King Georges

Rond 2010 staat Philadelphia op het punt zijn culinaire schat te verliezen: Le Bec-Fin, een van de beste Franse restaurants in het land. De 67-jarige eigenaar, Georges Perrier, bijna net zo iconisch als zijn schitterende eetcafé, bereidt zich voor om het restaurant te verkopen na meer dan vier decennia in het bedrijfsleven. Filmmaker Erika Frankel, een inwoner van de Philly buitenwijken, vraagt of ze Perrier kan filmen als een eerbetoon voor het einde van een tijdperk. Perrier heeft echter andere plannen. Hij besluit om de verkoop te annuleren en Le Bec-Fin weer te lanceren door het inhuren van een nieuwe beschermeling, Chef Nicholas Elmi, die landelijke bekendheid bereikt heeft door de "Top Chef" tv-show.

avatar van Banjo

Banjo

• 2032 berichten

Een mooi kijkje in een echte keuken..

Vol stres en af en toe grapje maar vooral veel stres!. Ik denk dat hij stopt omdat hij ook wel weet dat je zo niet oud kan worden, hoop ik dan maar. Ik ben naar 20 jaar gestopt met het koks vak en heb het met veel voldoening gedaan. Maar die keer zijde is keihard daar in die keukens...

avatar van ILDIB

ILDIB

Prachtig beeld van een mooie chef. Vorige week sergio herman gezien maar dan is deze ketel toch wel veel aimabeler..