• 9.373.582 stemmen

Met onder meer: Patrick Thompson, Alex O'Loughlin en Gabby Millgate

Gesproken taal: Engels en Duits

Plot Feed

"Can you stomach it?"

Philipp is een Australische politieman die zich bezighoudt met internetcriminaliteit en -porno. Hij raakt ervan overtuigd dat een website voor 'feeders' - liefhebbers van extreem dikke vrouwen die deze vrouwen proberen nog dikker te 'voeren' - een dekmantel is voor sinistere praktijken. Philipp weet de man achter deze site op te sporen en belandt in de VS. Hier gaat hij de strijd aan met deze Michael, die een aantal vrouwen gevangen blijkt te houden die zich dood moeten eten.

avatar van stinissen

Weer iets nieuws in de stijl van Saw wat ik gehoord heb.

avatar van Locutus

Locutus

Leek niet echt op Saw vond ik.

avatar van Dumbledore

Dumbledore

Ik vond het wel een goede film! 4*

avatar van Spineglass

Spineglass

Deze film heeft idd zeer weinig weg van saw en is het echt één van de onsmakelijkste films die ik ooit gezien heb.

avatar van marion22

marion22

Goede thriller. Lijkt helemaal niet op Saw. Is niet te vergelijken met andere films. Is een fillm over extreem dikke vrouwen die worden overvoerd. Het resultaat hiervan wordt vervolgens op internet gezet. Walgelijk dus! Wel op waargebeurde feiten gebaseerd. 3.5*

avatar van DeVrouw

DeVrouw

haha net gezien...echt eeh ziek...het einde vond ik dan wel geniaal ben benieuwd hoe iedereen dat interpreteert? reacties?

Ik vond 't wel echt goor...spanning zat er wel in.

avatar van bisse

bisse

Film is behoorlijk leuk maar vooral door het leuke onderwerp....de uitwerking is veel te gretig en de regisseur weet geen goede keuzes te maken. Hij haalt dingen door mekaar zoals het canibalisme en het feeding en die zaken hebben niks met elkaar te maken. camarawerk en montage zijn simpelweg klote en veel te druk.

Erg jammer naar mijn idee want ik zag laatst een serieuze docu over dit principe en er is fictief veel meer te doen met dit onderwerp.

Bij de openingstitel wordt het eigenlijk al gezegd...alles is fictief maar de behandelende onderwerpen komen in de realiteit voor met toezegging van (beide) volwassenen. Waarom probeert de regisseur er dan een soort tweede seven of saw van te maken??? Dat verpest de film namelijk een beetje. Jammer genoeg ziet leonard niet dat hij meer dan genoeg materiaal heft om een trilogy van te maken zonder trieste pogingen er een serial killer plot aan vast te hangen.

avatar van chicow

chicow

Net de film gekeken Gewelige film! De laatste 20 minuten zat ik op het puntje van mijn stoel en het einde van de film is SUPER!!

Zeker een aanrader!

Knap acteerwerk en goed gefilmd

avatar van smeagol

smeagol

Ik heb hem net gekeken met mijn vrouw.

Die heeft de hele avond kokhalzend naast me gezeten.

Je moet hier echt een sterke maag voor hebben.

Ik vind het een erg zieke film, die ondanks dat je hem elk moment uit wil zetten toch blijft boeien. ( je wil gewoon weten hoe dit afloopt).

Alleen daarom geef ik hem 3 *.

avatar van Rudie

Rudie

Het is een snoeiharde film als je bedenkt dat ie op ware feiten berust. En ook behoorlijk zielig. Nog nooit zo'n rare film gezien eerlijk gezegd.

Maarrrrr.... best wel spannend!! 3 **

avatar van andy1980

andy1980

vond het niet zo een sterke film maar het einde maakt veel goed daarom 3 sterren

avatar van Remi

Remi

Een flauwe film. Het is wel origineel, maar ik vond er weinig aan...

avatar van Jason28

Jason28

Hmm lijkt me een interessante film! Ik heb wel eens een docu gezien over zo`n "feeder", die vent spoorde echt niet, die kickte op extreem dikke vrouwen en voerde zijn eigen vrouw zodanig dat hij zijn huis moest verbouwen omdat ze anders de deuren niet meer door kon.

avatar van vranque

vranque

sterke maag................?

Tussen de oren moet je sterk zijn om dit ranzige produkt te weigeren.

Ik was zwak want ik heb m afgekeken.

Geen ster

avatar van Margreet

Margreet

Met stip de meest smerige film die ik ooit gezien heb, maar ik kon 'm toch niet uitzetten. Wel spannend, en toch blijft het verhaal wat 'magertjes'..

avatar van Skuller

Skuller

Apart verhaal.soms spannend,maar vooral smerig en bruut.

daarom 3 *

avatar van Modar

Modar

Errm tijdje terug hierover een docu gezien en toen hoorde ik hier voor het eerst over. Ik wist dus waar ik aan begon toen ik de film ging kijken. Op zich wel een goeie film je wordt met je neus op de feiten gedrukt hoe zon feeder de gainer helemaal kan manipuleren en compleet de baas over haar is.

In de film viel me eigenlijk direct 1 ding op toen de agent op internet ging sporen en Micheal het tegen probeerde te houden Hun waren aan het hacken maar het enige wat je te zien kreeg op hun schermen waren ping commands naar een private ip-adres dat vond ik wel weer minder en maakte het minder echt.

Verder een goeie film 3 sterren krijgt ie van me.

avatar van fritsy

fritsy

Hoe ontvoer je zoiets, paar honderd kilo ranzige pudding !?!

Ik vond het echt een smerige film en eigenlijk best wel een angstaanjagend idee dat er echt zulk soort mensen bestaan, die dit soort dingen doen ! Het eind vond ik erg goed en origineel !

avatar van ex_uva

ex_uva

Het was geen leuke film. Geen moment heb ik me kunnen vermaken. Wat komt er toch veel bende uit de laatste jaren. Flutscript. Degenen die hem willen zien, kunnen mijn spoiler bekijken en die €2,50 in hun zak houden.

Dikke vrouw wordt gevoerd door seksueel gefrustreerde man (dader). Hij wordt achterna gezeten door een hacker-agent. Deze blijkt uiteindelijk net zo'n grote hufter, want hij laat de dader niet inrekenen, maar hongert hem uit. Het tegendeel dus van wat de dader altijd deed, wat het voeren van mensen was. Flut...

avatar van Ruud 15

Ruud 15

Vergezocht, niet realistisch en ongeloofwaardig. Buitengewoon onrustig camerawerk en soms scenes om kotsmisselijk van te worden.

Ik kom werkelijk niet verder dan 2,5 maar met een 1,5 zou ik ook kunnen leven. Maar vanwege het thema, wat natuurlijk wel origineel is, kom ik op 2,5.

avatar van ThaMovieVoter

ThaMovieVoter

Er zit totaal geen logica in het verhaal, dat tevens erg hak op de tak is. Overigens is het verhaal lang niet zo interessant als de DVD hoes je doet vermoeden, ik vind het nogal vrij funzig allemaal. Het einde is erg zwak, maar ook wel een beetje ironisch.

De film blijft wel enigszins boeien, vooral naar het eind toe, aangezien je wel wilt weten hoe het nu af gaat lopen.

Dat is op zich goed geschreven. Maar verder zitten er wel wat rare kantjes in het script en loopt het niet helemaal lekker.

En buiten dat is het echt extreem onsmakelijk uiteraard .

avatar van Waku

Waku

Op de cover van de DVD staat geschreven:

"Se7en was just the beginning".

Voor alle duidelijkheid, FEED kan geen moment tippen aan deze huiveringwekkende suspense thriller omdat het daar ten eerste het beklemmende sfeertje mist, en de bijna ondraagelijke spanning , zomaar twee elementen die ontbreken bij deze FEED.

FEED is een beetje merkwaardige en vooral aparte thriller.

Pas het laatste half uur ontstaat er enige spanning.

Het eerste uur is het meer kijken naar een vreemd gevoel van lust en vooral vreselijke dikke lijven.

De film moet het ook meer hebben van afkeer dan van

spanning.

Dat cyber detective Phillipe zich als enige(!) bezig houdt

met het onderzoek van deze vorm van marteling/kwelling

( het doodvoeren van gewillige slachtoffers) komt niet

echt geloofwaardig over....

Toch nog een kleine voldoende voor FEED al is het alleen al voor het wel originele einde van de film.

avatar van cafe1900

cafe1900

iemand 'n trailer ?

avatar van Kisje

Kisje

Vond hem toch niet zo goed als ik dacht dat ie ging zijn.. Hier moet je idd een sterke maag voor hebben, toch een aanrader voor de mensen die gek zijn op films zoals: se7en, saw, ...

3 *

avatar van grid8400

grid8400

Aardige film, weer eens wat anders dan het standaard amerikaanse werk. Zitten wel wat ranzige dingen in, maar is goed te doen verders. Leuk einde. 3*

(gekeken met een bigmac en een aardbeien milkshake large)

avatar van Charles Manson

Charles Manson

stinissen schreef:

Weer iets nieuws in de stijl van Saw wat ik gehoord heb.

waarom schijnt tegenwoordig elke nieuwe thriller/horror vergeleken te moeten worden met dat verduivelde Saw?

Hostel, Feed, Hills Have Eyes, weet ik veel wat niet meer.

Altijd maar Saw Saw Saw Saw.

Saw was een onoriginele flauwe kutfilm en het siert een film als die er helemaal niet op lijkt.

sorry, moest er eventjes uit

avatar van nickzzz

nickzzz

aardig ziek!!

avatar van jerooney

jerooney

Charles Manson schreef:

Hostel, Feed, Hills Have Eyes, weet ik veel wat niet meer.

Altijd maar Saw Saw Saw Saw.

sorry, moest er eventjes uit

idd saw was wel goede film maar the hills have eyes,,the devils rejects en hostel zijn vele malen beter