Genre: Familie / Fantasy
Geregisseerd door: Michael Lembeck
Met onder meer: Tim Allen en Martin Short
Plot The Santa Clause 3: The Escape Clause
"'Twas the Fight Before Christmas..."
Santa Claus, alias Scott Calvin, heeft een groot probleem. Hij moet zijn gezin tevreden houden en dan is hij ook nog eens Kerstman... Alsof dat allemaal nog niet genoeg is moet hij ook nog eens de strijd met Jack Frost aangaan, die heeft zich namelijk voorgenomen Kerstmis over te nemen.
Scott Calvin
Jack Frost
Sylvia Newman
Bud Newman
film_kaza
deze film hoef ik niet te zien. ik hou niet zo van santa clause.
fritsy
eerst freddy vs jason dan alien vs predator.
En nu santa claus vs jack frost.
ThaNick
Toen ik hem zag dacht ik... "AGAIN" ?
Maar de trailer ziet er toch wel erg leuk uit, ik denk vooral voor de doelgroep van de film.. toch wel kinderen...... toch?
prometida
Lijkt me wel grappig eigenlijk.
Ik ga hem denk ik wel bekijken hoor
Sanderkeuh
Hier ziet Jack Frost er toch ietsje anders uit...
Anyway, kan iemand uitleggen wie Jack Frost is?
Ik ken die kerstverhalen niet echt.
jack-sparrow
Hier ziet Jack Frost er toch ietsje anders uit...
hahaha . super grappig gevonden
ik denk niet dat dat die jack frost moet voorstellen ( lachend )
Funkygroove
Wat een gez.... "Deze film hoef ik niet te zien"... zucht.. heb je niets te melden.. meldt dan niets.... De vorige Santa Clause movies waren top voor het gezin, deze zal ook voor de kids leuk zijn... waar het over gaat en hoe het eindigt zijn dingen die we allemaal al weten voooooor dat de movie uitkomt.... Het gaat meer om het gevoel dat de movie uitstraalt richting saamhorigheid/kerstgevoel etc.... Dit wordt dus een heerlijke ontspannende familie movie, met pepernoten, chips etc...... Santa Clause is coming to town!!!!!
WB
Leuk voor de kerstdagen
Hoorde dat deze al ongelooflijk veel geld opgehaald had in de VS...
Soeperman87
Deze film ga ik zeker bewonderen!
Deel 1 en 2 konden (en kunnen) mij (nog steeds) erg vermaken tijdens de donkere winterdagen.
R
Deze film ga ik zeker bewonderen!
Helemaal mee eens! 'Goede' films zijn het niet, maar desalniettemin zeer vermakkelijk!
Tom Savini
Volgens mij gaat deze direct op DVD, want ik zie hem nergens op de websites van de bioscopen staan.
In Belgie wel, volgens imdb. Waar ie overigens in de flop 100 staat...
Satisfy
Hij komt volgens mij niet in de Bioscoop, mijn zus werkt in de Bioscoop, en weet welke films er komen, en deze komt er niet in. (Zegt ze, nou niet echt een bron)
Maar, zoals ik al bij meerdere kerstfilms zei, ik kijk de bekendste kerstfilms meestal rond kersttijd! En ze blijven me vermaken! Deze heb ik echter nog niet gezien..
Black-Pearl
waar komt tie dan wel? of komt hy helemaal niet in der NL uit??
Xcobra
Hier hoef ik niets meer aan te te voegen, volkomen gelijk.
Mensen moeten eens meer genieten van de dingen om hun heen.
JerryL
Het eerste deel is altijd het best.
Dat is bij deze film ook zo, maar hij is wel weer beter dan 2 vind ik.
De liefhebber zal hem dan ook zeker 4 sterren waard vinden, heerlijk kerst-sfeertje.
Het budget voor deze film is volgens mij wel hoger dan de vorige 2 gezien het verhaal en de daarbij horende effecten.
4Sterren!
JohnWilliams
Het eerste deel is altijd het best.

Bij de meeste films, en toch blijven ze er maar meer maken.
sonyjh
1 was beter als 2 en 2 was beter als 3. Maar het was wel vermaak.
Ik vond hem fun genoeg om te kijken en hij had wel wat kerstgevoel.
Ik ben niet zo kritisch voor kerstfilms, alhoewel is er al wel een paar zeer slehcte heb gezien, veel slechter als deze:
christmas with the cranks en surviving christmas, dat waren pas slechte kerstfilms!!!
deze is nog juistjes te doen
martinovitch
lijkt mij een leuke film heb deze samen met een en twee vandaag op dvd gekocht ik ben is benieuwd omdat het hier nogal verdeelde meningen zijn
AHWA
Kan niet tippen aan deel een en twee. Nog wel aardig, maar meer ook niet. Jammer dat Bernard er niet meer in zat.

The Santa Clause 2
2002

The Santa Clause
1994

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Miracle on 34th Street

Charlotte's Web
Familie / Fantasy, 2006

The Condemned
Actie / Thriller, 2007
vakantiekerstmanvervolgbedrognorth polejack frost duringcreditsstingerkerstmischristmas movie