Genre: Komedie / Actie
Bekijk via Netflix
Bekijk via Videoland
Bekijk via CANAL+
Plot Johnny English
"He knows no fear. He knows no danger. He knows nothing."
Nadat alle agenten van de Britse Geheime Dienst in één klap worden vermoord bij een aanslag, rest Pegasus (het Hoofd van de Britse Geheime Dienst) niets anders dan geheim agent Johnny English (Rowan Atkinson) op de zaak van de gestolen kroonjuwelen te zetten. Het spoor leidt naar de Franse zakenman, Pascal Sauvage (John Malkovich). Natuurlijk wil de baas van English hier niets van weten, want de heer Sauvage geniet een uiterst goede reputatie en is geliefd in de hogere kringen.
Johnny English
Dieter Klein
Official at Funeral
Prime Minister
Martinator
grappige fim met weer eens een klunzige rol voor rowan atkinson soms wel heel erg flauw.
flieg
Leuke film met grappige humor. Af en toe overdreven, maar wel een 3,5* waard.
Don_Mat
Gewoon de leukste film die in mijn dvd kast staat. 5 * met een geweldige Rowan Atkinson
Weirdo Wizzy
Ik vond dit toch wel een tegenvaller. Ik heb vrij weinig moeten lachen. Het stukje waar ik nog het meest moest lachen was in het begin toen hij zijn jas per ongeluk uit het raam gooide. Die was echt te droog maar voor de rest waren de grappen erg voorspelbaar moet ik zeggen. Misschien komt het ook doordat ik naar Rowan Atkinson kijk met Mr. Bean altijd een beetje in mijn achterhoofd. 2 sterretjes dan maar...
Leland Palmer
Je moet van deze humor houden! Sommige grappen konden er nog mee door maar veel grappen ook niet....!
* *
Denden 100 Piek
Ik vond het de eerste keer heel grappig, maar nu ik de film vaker heb gezien, moet ik toegeven dat er meer had ingezeten. Atkinson is goed in zijn rol, maar niet op zijn best. Dat is die sowieso nooit in speelfilms. Nog steeds wel een vermakelijke film, 2.5.
dionj
Zeer vermakelijk en er zat goede stukken tussen, het was af en toe wel wat voorspelbaar.
OT_Stijn
Pff, als parodie op James Bond was hij soms wel goed, maar in het algemeen trok hij op niet zo veel.
Atkinson blijft Bean, in welke rol je hem ook steekt, je ziet er gewoon Mr. Bean in, en dat is jammer en betuigt van niet veel talent als je steevast op 1 personage moet terugvallen...
Wassup !
Heb deze film al vaak gezien en herzien en moet zeggen dat dit niet zo'n goede film is. De film heeft zeker leuke momenten en ook wat mindere, maar over het algemeen vind ik de film zeer flauw.
Is wel nog leuk genoeg voor eens te kijken met de hele familie, maar daar blijft het waarschijnlijk ook wel bij.
3***!
russell
Een zeer goede lachfilm, hilarisch, geweldig, heb me rot gelachen, zeker met dat stukje van die flitspaal , de verkeerde wolkenkrabber en op de begraafplaats, heerlijk gewoon.
Hij heeft in deze film nog heel veel weg van Mr. Bean maar dan wat met meer intelligentie en "het praat". De diversiteit van sets is ook wel erg fijn in deze film want hij komt overal terecht.
Ik vind Rowan een goede acteur ondanks hij iedere keer hetzelfde typetje neerzet. Het blijft moeilijk om iemand aan het lachen te krijgen zonder te praten wat bij deze film dus niet het geval is.
Als je van Mr Bean houd en je wilt schateren dan is deze film een aanrader.
4,5
veron35
Deze film is niet orgineel, erg voorspelbaar en door sommige acteurs heel slecht geacteerd. Toch een erg leuke film. Oranje krul haar. 2 littekens in de vorm van een banaan en een ooglapje op
. En die pen die vroeger elke agent een kreeg
. Spier verslapper. "ash" Wat zei je "ash" Wat " Zei die andere vent "ash". Zecht Jonhy "Yes". Of zoiets. Verkeerde gebouw. Door de wc pijp naar binnen. Filmpje bij de kroning. Ik heb me kapot zitten lachen. Nu iets van 4 keer gezien. Een keer in de bioscoop. 2 keer op tv en een keer in de klas.
Kevin13
vermakelijke komedie
vooral op de begraafplaats
dit is de meest beveiligde plaats in Engeland

nightbreed
Atkinson is als Bean een stuk beter dan als Johnny English.
Ik klan me er niet meer veel van herinneren maar ik weet nog wel dat deze me vies tegenviel.
Cijfer: 2,5
miak
Flauwe en voorspelbare grappen, maar een best komisch (verder helemaal niet diepgaand) verhaal. Die Fransman deed me wel lachen trouwens. En Mr. Bean blijft Mr. Bean.
Minority_Check
er komt toch een tweede deel hiervan ?
of niet
ik vond het weleen leuke film
heb erg gelachen
Hannes791
grappige film, hoewel voorspelbaar lag ik toch regelmatig dubbel van het lachen.
leon1970
Redelijke komedie film, had er meer van verwacht.
Waardering: **
korenwolf
Gisteren op tv gezien.
Beetje flauw, slechts enkele leuke momenten. Was niet overtuigend, ook niet vervelend. Simpel maar toch redelijk vermakelijk.
avdj
Simpele, nu en dan leuke film. 3*
Hoewel ik de Blackadder serie niet ken vind ik vooralsnog Rowan Atkinson alleen tot zijn recht komen in de Mr. Bean sketches.
Rephlex
Ontzéttend slecht en voorspelbaar.
Iedere grap kan je (zonder verrekijker) al van een kilometer zien aankomen.
Als Blackadder is Atkinson uitzonderlijk komisch, maar deze rol ondermijnt zijn hele oevre
(Owkee, owkee... toegegeven... Mr. Bean zou je eigenlijk ook niet grappig mogen vinden als je tussen de 12 en 60 jaar oud bent...)
Het verhaal in deze film zou een heleboel goed kunnen maken, ware het niet dat deze al net zo doorzichtig is als de vele 'grappen'.
Voor een komedie vallen me de acteerprestaties nog enigszins mee, vandaar dat ik dit wangedrocht alsnog met 1,5 ster beloon.
Dirigent
Ik vind dit best een leuke film, Mr. Bean zie je nu weer eens in een heel andere style namelijk iemand van de Britse Geheime Dienst en vaak maakt hij me met dit personage aan het lachen!
tommykonijn
Rowan Atkinson (Mr. Bean, Rat Race) laat zich van een heel andere kant zien ik vind hem in deze film een kruising tussen : Ace Ventura Pet Detective en James Bond maar hij blijft nog altijd de komische dommerd die je gewend bent van Mr. Bean en Rat Race!
***
%%%%%%
Gisteren op tv gezien.
Aleen heb ik deze film toen niet gezien
Tarkus
Bijzonder leuke film met een Rowan Atkinson op zijn best, en deze keer eens niet als Mr. Bean.
Ook een verrasend goede en komische rol van John Malkovich en een uitstekende Natalie Imbruglia.
Het verhaal is simpel en leent zich natuurlijk tot de ene grap na de andere, verstand op nul en genieten maar...

Johnny English Strikes Again
2018