Genre: Horror / Thriller
Verenigde Staten / Rusland
Geregisseerd door: Roland Joffé
Met onder meer: Elisha Cuthbert, Daniel Gillies en Pruitt Taylor Vince
Plot Captivity
"When You Think The Worst Has Happened... Think Worse"
Jennifer (Elisha Cuthbert) is een model dat, samen met een chauffeur, gekidnapt wordt door een seriemoordenaar en vastgehouden in een klein kamertje. Terwijl de psychopaat hen systematisch terroriseert, putten de slachtoffers kracht uit elkaar en worden ze verliefd.
Jennifer Tree
Victim #2
Young Gary (onvermeld)
Spanish Woman (onvermeld)
seanpuffy
yes elisha cuthbert vind dit zo een toffe meid, kan goed acteren.
ik zie ze wel graag spelen
hidje22
Jammer dat er nog geen releasedatum bekend is, die is er van de vorige film van Elisha Cuthbert (The Quiet) ook nog niet en die film stamt uit 2005.
stan
Deze film wordt in Amerika in Mei gereleased en in Belgie in Augustus!
NL is nog niet bekend
Trailer trouwens
Duurt heel lang en geeft wel heel vel spoilers maar ziet er iig vet uit
IK vind het niet zo goed klinken
hidje22
Deze film wordt in Amerika in Mei gereleased en in Belgie in Augustus!
NL is nog niet bekend
Die info klopt niet helemaal stan, de releasedatum van deze film in VS is al geweest, die van NL is inderdaad niet bekend.
Tun-89
Klinkt wel vermakelijk opzich, coole poster ook,
alleen dat ze verliefd worden, vind ik minder...
Quentin
AMSTERDAM - Posters van de nieuwe horrorfilm Captivity zijn van straat gehaald na klachten van Amerikanen die ze te gruwelijk vonden.
Op de omstreden billboards staat actrice Elisha Cuthbert. Met teksten als 'gemarteld' en 'ontvoerd' schokten de 1400 posters in New York en Los Angelos veel voorbijgangers. De gruwelfilm gaat over een paar dat zichzelf plots opgesloten ziet in een kelder. De kidnapper probeert ze gek te maken. De film lijkt op het populaire en enge Saw. Posters voor Saw II met daarop afgehakte vingers werden ook na protesten verwijderd.
tukkerstein
De originaliteit springt er echt af inderdaad,
een meisje wordt ontvoerd, een man speelt psychologische spelletjes met haar en ze werkt samen met andere slachtoffers. En die distributeur komt mij ook al zo bekend voor.
En ligt het aan mij of is die poster alleen al een enorme spoiler...
morpheus31
"Terwijl de psychopaat hen systematisch terroriseert, putten de slachtoffers kracht uit elkaar en worden ze verliefd"
PARDON ???!!!!! Ze leren het in Amerika ook nooit he....als dit waar is, is het echt te stom voor woorden.
Elisha Cuthbert is dan wel weer het kijken waard
Judiith^
Het kan dan misschien wel slecht klinken. Maar Elisha Cuthbert speelt er wel in, goeie actrice. En Roland Joffé heeft niet al te slechte films op zijn naam staan.
morpheus31
Ik heb ook helemaal geen kritiek op Elisha of de regisseur....het script klinkt alleen nogal corny. Maar ja je kan altijd positief verrast worden toch ? Moet ook eigenlijk geen kritiek leveren voor ik de film gezien heb
ralfsjam
net gezien, en moet zeggen dat het eerste uur erg op saw 1 leek. drogeren, meenemen, gevangen zetten en dingen laten doen die ze niet leuk vinden (zachtjes uitgedrukt dan). alsof de makers van saw nog wat ideeen in de uitverkoop hadden... maar al met al best een aardige film. zeker niet veel slechter dan saw. okay origineel is het niet meer natuurlijk, maar kwalitatief gezien goed gedaan. na een uur kwam de aap uit de mouw die ik ergens al zag aankomen, en dan is het afronden geblazen!! dat was wat minder. maar goed. voor de liefhebbers van saw... dan is deze best te verhapstukken!! een 4.
p.s. die poster met al dat zand.... lokkertje. zoals zo vaak posters dingen laten zien die niet zo gebeuren. laat ze daar eens mee stoppen...
sandertjeb
Was niet echt een toppen! beetje allemaal voor de hand liggend. Niet te vergelijken met Saw. Dat is pas spannend. Hier nul komme nul spanning
stan
Goede film met een heel langzaam op gang komend verhaal, toch zat het verhaal wel degelijk in elkaar en was het einde toch anders als ik me had voorgesteld.
Acteren was soms wel slecht maarja dat maakte Elisha wel goed want ze is een genot om naar te kijken, ze deed alleen wel het paniekerige soms een beetje overdreven slecht,,
Maarja leuk verhaaltje, aardig uitgewerkt, elisha cuthbert en horror
Een 3*
bigfoot87
Erg voorspelbaar verhaal, en zo af en toe een beetje over de top. matig filmpje voor tussendoor. 2,5*
johnrambo
Film net bekeken dus nog vers in het geheugen.
Ik dacht de eerste tien minuten dat het een soort SAW 4 zou worden.
Het leek er wel op, maar er verschilde voldoende om geen goedkope look a like te zijn.
Veel minder slachtwerk als SAW, maar daarom zeker niet minder.
We hebben dit allemaal al eens gezien, en het ontbrak zeker niet aan voorspelbaarheid.
Voldoende acteerwerk van Elisha Cuthbert en Daniel Gillies voor een film als deze.
Toch de moeite waard van het kijken en een beloning van 3,5 ster lijkt mij op zijn plaats.
Haraldinio
Leuk verhaal, vooral de eerste keer leuk.
Beetje saw ma dan iets minder kwa alles.
1 keer kijken, in de kast zetten en over een paar jaar weer, dan blijft hij leuk
standaart 3 sterretjes
dennisloquet
heel voorspelbaar verhaal maar toch nog vrij spannend en goed te doen door Elisha
UrbanDjampa
Weinig bijzondere film die maar niet spannend kon worden. Enige pluspunt was Elisha...
AmazingPP
Net gezien op DVD. Matige film wat niet persé aan de acteurs ligt. Ik denk dat de editor en de scriptschrijver eens goed op hun donder moeten krijgen. Er zit gewoonweg geen spanning in deze film. Dat komt ten eerste, omdat je totaal geen feeling met de personages hebt. Ten tweede zijn de scenes te kort om spannend te worden. Ten derde is het allemaal van vlug vlug vlug, maar het is allemaal te vlug. Erg gemiste kans van de makers. Jammer, het had zo leuk kunnen zijn. In ieder geval is Elisha wel lekker om naar te kijken. 2 *
Belabberde, zeer voorspelbare en onzinnige thriller. Duidelijk opnieuw gemonteerd met toegevoegde gruwelijkheden om de film beter te kunnen exploiteren binnen de huidige markt. Waardeloos script met hilarische pretentieuze dialogen en geen enkele spanning. Het enige lichtpuntje is de aanwezigheid van de mooie Cuthbert, al heeft ze dan een vreselijk slechte rol. Wat kun je als regisseur diep vallen, wanneer je debuut The Killing Fields is en dit je meest recente wapenfeit.
zjandannybob
ben het hier helemaal mee eens.
Best aardige film, komt traag op gang maar de laatste 3 kwartier zijn wel de moeite. En God God, wat is Elisha Cuthbert toch Goddelijk lekker! Alleen voor haar al kijk je die film! Vooral in het begin van de film als ze dat strakke shirtje draagt is het kwijlen
Einde was best origineel en ik geef de film dan zon 2,5 maar dankzij Elisha toch nog een 3*
ENROC
In het begin lijkt het een beetje op de rode draad die ook in saw te zien is, na een tijdje wordt de film redelijk voorspelbaar.
Al met al toch een film die ik redelijk goed vondt.....maar niet echt een topper. Daar komt ie toch wel het een en het ander voor te kort.

Succesvolle misdaadserie 'Bones' maakt zijn verschijning op Netflix

'Gangs of New York' van Martin Scorsese is morgenavond te bekijken op televisie

Deense Tweede Wereldoorlog-film 'Under Sandet' vind je op Videoland: 'Laat je niet meer los'

'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' weg bij Netflix en nu een succes op Videoland

Disturbia
Thriller, 2007