• 9.369.699 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Rusland

Geregisseerd door: Roland Joffé

Met onder meer: Elisha Cuthbert, Daniel Gillies en Pruitt Taylor Vince

Plot Captivity

"When You Think The Worst Has Happened... Think Worse"

Jennifer (Elisha Cuthbert) is een model dat, samen met een chauffeur, gekidnapt wordt door een seriemoordenaar en vastgehouden in een klein kamertje. Terwijl de psychopaat hen systematisch terroriseert, putten de slachtoffers kracht uit elkaar en worden ze verliefd.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Jennifer Tree

Young Gary (onvermeld)

Spanish Woman (onvermeld)

avatar van hillena

hillena

ik heb saw nooit gekeken, ben niet vd gore deze nu eens een kans gegeven helaas wist ik na 10 minuten al wie wie was vond het een matige film maar houd eigenlijk bij voorbaat al niet van dit genre

welicht vermaakt een ander zich er mee

avatar van spinnerxx

spinnerxx

Op zich wel een leuke film. Tis geen topper maar wel leuk om een keer gezien te hebben..

Ik heb namelijk wel slechtere films gezien

avatar van dennisloquet

dennisloquet

voorspelbaar en nooit echt spannend

avatar van eltapeovic

eltapeovic

Een 'Saw'- achtig verhaal maar kan er niet aan tippen

Matig acteerwerk van de hoofdrolspelers

Het (te lang durende) einde maakt het wel een beetje goed

avatar van BlueSword

BlueSword

film kon mij niet echt boeien, vond het ook helemaal niet spannend!
jammer, want ook al door de lage stemmen leek het mij toch een leuke film dus wou het toch zien! ook erg voorspelbaar met die man die bij haar zat wist al snel dat hij er iets mee te maken had.
voor de rest paar leuke scenes, heb slechter gezien, en elisha is een pluspunt!

avatar van nerovats

nerovats

Viel mij zwaar tegen. Vond het slecht acteer werk. Nergens wordt het spannend. Was misschien tekort om het goed te doen. Maar dan hadden ze in ieder geval een andere vrouw voor de hoofdrol moeten casten. Ze ziet er leuk uit, maar dan houd het echt op.

avatar van soete

soete

Dit was best een aardige film, is cker het kijken waard, voor 1 keer. De verhaal is niet heel origineel, maar er zitten wel goede scenes in. Elisha ken ik van 24, en ze laat zien dat ze een goede actrice is, die er ook nog heel erg lekker uit ziet.

avatar van Brianna

Brianna

Leuke film, had eerlijk gezegt er meer avn verwacht, maar goed hij kijkt lekker weg.

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Redelijke film, ik had hem slechter verwacht. De eerste helft was vrij slap, toen ze die videoband moest bekijken verwachtte ik eigenlijk een volledige Saw-"remake", maar dat viel mee. De tweede helft was origineel en af en toe best spannend. Elisha Cuthbert aka Kim Bauer speelt niet slecht, maar in 24 speelt ze beter.

avatar van Cheyennexx

Cheyennexx

Spannend van het begin tot het einde! Wat een zeikerds hier zeg,

hebben jullie niks beters te doen?! Is gewoon een super goede film, heel spannend, ze spelen goed (de man ietsjes minder, maar dat mag ook wel, heb niet het idee gehad dat hij ''speelde'')

avatar van Peppy666

Peppy666

Wat een slechte film.

Acteerwerk werd geblokkeerd door de regisseur leek het wel. Wat sneu als je zo snel in de film al zo overdreven moet acteren.

Overduidelijk wie wie is zoals iemand hierboven ook al typte.

Sneu, sneu, sneu dat Elisha Cuthbert zich hier voor moest lenen.

avatar van The_Game

The_Game

Cheyennexx schreef:

Toppie Joppie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Een hele goede film? Zeikerds?

Wat voor films kijk jij dan nog meer?

Ik wil niet zeggen dat deze film heel slecht is ofzo hoor, maar hij is zeker wel super voorspelbaar. Elisha Cuthbert is al niet zo'n goeie actrice, maar misschien moet ze wel eens na gaan denken om een serieuse film te maken, want tot nu toe heeft ze alleen nog maar een goeie film gemaakt (The Quiet). Verder is ze natuurlijk wel leuk om te zien, maarja dat zijn er wel meer.

Terug over de film... ik heb ze veel beter gezien.

avatar van zozo1000

zozo1000

Waar ander de nadruk leggen op acteer werk, beperk ik mij tot de film als geheel.

1: voldoende spanning om te blijven kijken.

2:Geen beelden die schudden om zogenaamd actie weer te geven.

3: Er is voldoende na gedacht over deze film.

Deed mij denken aan hostel 2 en saw

4 sterren zijn verdiend

Wil voor alle zeikers die deze film afkraken, deze titels meegeven.

Metamorphosis

Haunted forest

Zeik deze maar af, want dat is terecht. Ik ga ze nu beoordelen!

avatar van mcf1

mcf1

Terug over de film... ik heb ze veel beter gezien.

Vond the girl next door ook wel leuke film.

avatar van RodneyS

RodneyS

Veel saw elementen, maar toch sterk genoeg om opzichzelf een goeie film te zijn. Spannend en vermakelijk.

avatar van Mar10e

Mar10e

Hmm, op zijn best een 'middenmoot'. Jammer, had er meer van verwacht. Verhaal is dun en voorspelbaar; acteerwerk matig.

Voor mij was het allemaal nét goed genoeg om hem niet uit te zetten.

Kortom: als je hem niet met hoge verwachtingen opzet een een avondje "lui" wilt kijken dan is deze film een optie.

Heb je echt zin in een goede / spannende film dan zou ik deze even overslaan ...

avatar van Bla

Bla

Net gezien. Heeft z'n goede en slechte kanten...

Erg ongeloofwaardig dat zij zo snel voor die vent kan vallen, ze zeggen wel eens dat een benarde situatie daarbij kan helpen maar dit is wel heel erg, daarbij ook nog slecht uitgewerkt. Verder zie je dat die vent een erg sterke relatie heeft met zijn broer, maar hij steekt hem vervolgens wel fijntjes neer . Inleiding was erg kort, vind ik op zich niet erg, snel in de actie zitten is wel eens fijn maar doe het dan goed.

Eerste helft van de film was gewoon bagger, maar na de twist als blijkt dat die vent erbij hoort, wat je overigens van mijlenver ziet aankomen.. wordt hij wat beter en vond ik hem weer leuker om te kijken. Einde is ook weer een inkoppertje voor een nieuwe film.. toch wel leuk gevonden.

Het is net of ze een slechte versie van Saw of Hostel aan een typische achtervolging tienerhorror-stijl hebben vastgeplakt. Het 'gore-gedeelte' en het 'suspense-gedeelte' zijn duidelijk te onderscheiden. Moet zeggen dat ik overigens niet erg onder de indruk was van de suspense, gore was redelijk aanwezig in de eerste helft.

Had naar mijn idee heel wat beter kunnen zijn, acteerprestaties zijn ook matig, die gary begon iets beter te spelen nadat hij de slechterik bleek te zijn. Er was een aardig idee, jammer dat het zo slecht is uitgewerkt. Nog 2,5* omdat de film me blijkbaar toch heeft weten te boeien tot het eind.

avatar van kaztor

kaztor

Cheyennexx schreef:
Toppie Joppie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nou, ik weet niet hoe het met jou zit, maar stel: Je zit dus opgesloten in een soort martelhuis met overal sadistische valstrikken, je wordt in de gaten gehouden door een anonieme, zieke psychopaat en dan ga je even lekker gezellig met je metgezel van bil!!!! Mede door dat soort onzin, plus het overduidelijke copycat-gehalte van deze film en het feit dat ik na een derde van de film al wist hoe het allemaal af zou lopen kan ik niet verder komen dan:

2,5.

En die puntjes zijn dan eigenlijk alleen voor de extreme gorigheid, dat ik altijd wel kan waarderen.

avatar van Reihim

Reihim

Ik vondt deze film zo dom,en niet spannend. Vize film ba

avatar van han de barman

han de barman

mwah... geprobeerd a la saw, maar de spanning of het verhaal wilde er maar niet in komen. Erg langdradig en .... geen echt ontknopend einde.

avatar van FillumGek

FillumGek

Voorspelbare Saw-kloon. Je zag het al van ver af aan komen hoe de vork precies in de steel zat. Cuthbert is erg mooi maar daar redt je een film niet mee.

avatar van bisse

bisse

Je hebt vn die films die slecht zijn maar toch leuk om te kijken en dit is er zeker 1 van.De film is vooral slecht omdat hij als er iets andere keuzes waren gemaakt hij op zichzelf zou kunnen staan maar er wordt gewoon gekozen om een trieste saw ripp-off te zijn. De 1e plotwending zie je inderdaad al van verre aankomen en de laatste is gewoon echt simpelweg mega-triest.

Er zit trouwens wel een hele storende fout in de film. De communicatie waar de verf van de glazen plaat wordt afgekrabt klopt geen zak van. Er zit aan allebei de kanten van de glazen plaat verf en toch kan de ene persoon het zien als de andere eenwoord krabt.....er zijn toch 2 lagen verf dus dat slaat nergens op.

Tsja verder was het acteren en camera en belichting wel oke.....slechte film maar wel leuk om eens te zien. 2 ster

avatar van Funky Junky

Funky Junky

Leuke film voor als je je verveelt. Het is allemaal erg voorspelbaar,maar hij kan er mee door.

avatar van deLeeuw

deLeeuw

• 1943 stemmen

Toen ik de poster zag, dacht ik dat het een komedie was..

avatar van Waku

Waku

Rdelijke thriller.

Toch kan niet worden ontkent dat er hier en daar is afgekeken van de lugubere 'Saw"reeks.

Op het moment dat de film na ongeveer een uur zijn indentiteit verhuldt en de clou duidelijk maakt verliest "Captivity " zijn spanning.

Een standaard einde is het gevolg en om zeker te kunnen zijn van een eventueel vervolg wordt het zelfs een beetje onnozel.

Kleine voldoende 3*

avatar van Danny2379

Danny2379

vond dit n goede film alleen wel voorspelbaar einde maar verder goed.

het is wel met elisha dus tja

avatar van smettipie

smettipie

ik vond dirtersoonlijk wel een goede thriller!!!!

zeker niet zo goor als sommigen beweren!!!!

avatar van Slynkin

Slynkin

deLeeuw schreef:

Toen ik de poster zag, dacht ik dat het een komedie was..

Dan heb jij een andere poster gezien dan mij

avatar van Slynkin

Slynkin

deLeeuw schreef:

'' Dan ik '' ; En: 'Ja denk ik ook..'

En aan het eind van de zin gebruikt men doorgaans geen 2 punten.