Genre: Drama / Romantiek
Geregisseerd door: Susannah Grant
Met onder meer: Jennifer Garner, Timothy Olyphant en Juliette Lewis
Plot Catch and Release
"Life is messy. Love is messier"
Gray is een jonge vrouw die geconfronteerd wordt met de plotselinge dood van haar echtgenoot. Als ze haar leven langzaamaan weer probeert op te bouwen, komen er bovendien steeds meer geheimen boven die hij voor haar achterhield.
Gray Wheeler
Flower Delivery Guy
Housekeeper
Mc
- 2092 stemmen
Timothy Olyphant vond ik erg goed in Deadwood, het verhaal staat me verder niet echt aan maar ik ben toch wel benieuwd.
queenie
was een erg mooie film en hij gaat eigenlijk zoals je niet had verwacht van te voren. Iedereen heeft geheimen zo zie je maar. goed geacteerd 4*
UrbanDjampa
een mooie film met een aantal leuke momenten.
Kevin "Silent Bob" Smith was goed die overigens niet zo silent was.
Margreet
Geweldige film. Leuk, eigentijds verhaal dat nergens echt saai wordt en hier en daar goede grappen. 4*
Goede film alleen wat is die Jennifer Garner lelijk als ze verdrietig is dan heeft ze een gelaats uitdrukking waar zelfs de honden geen brood van lusten...
Koos
wat een slechte keus met die Timothy Olyphant ... heel erg slechte vertolking naar mijn idee, 2.5 ster
1-ace-1
Wat een ontzettende flut film soms een komisch moment voor de rest als je moeilijk kan slapen zet deze film dan maar op dan komt de slaap vanzelf.
bazillion
Ik vond het gewoon een leuke feel good movie, maar met dit soort films heb je gewoon heel snel de neiging om in een cliche te vervallen. Maar ik vond de grappen vermakelijk, en kevin smith as usual geweldig.
Al met al, leuk voor een regenachtige zondagmiddag.
Gewoon een leuke familiefilm! 3 *
melluh
heb van deze film de officiële première bijgewoond in hollywood
, wel een leuke ervaring... film is niet heel sterk, meer een 'gewone' feel good movie...
stokvis
Wat een suffe film! Als metroman ben ik niet vies van een romantische film, ik zet vlot bridget jones, serendipity of love actually aan. Maar dit vond ik verspilling van mijn tijd. De hele tijd ouwehoeren en janken over een dooie kerel, en over het algemeen een simpel en voorspelbaar verhaal. Dit hadden ze best originele kunnen uitwerken!
Als metroman ben ik niet vies van een romantische film
theviloness
Clichématige romkom die soms erg langdradig is maar vreemd genoeg nooit vervelend is om naar te kijken.
Het spel van de cast is goed (alhoewel Olyphant nu niet bepaald de meest gelukkige keuze is voor Garner's love interest), het verhaal voorspelbaar en niemand zal het uiteindelijk verbazen dat alles weer op zijn pootjes terecht komt.
Voorspelbaar maar wel leuk om een keertje gezien te hebben.
* * *
TheRisingSun
Leuke feel good movie!
Voor mij kwam de film juist niet over als een cliché romkom. Op het einde dan misschien na, maar dat vind ik nooit zo erg als het zo afloopt als je als kijker ook hoopt.
Vond het verhaal eens wat anders als alle andere romantische komedies. Het gegeven van een overleden verloofde, waarna enkele geheimen boven water komen, waardoor de verloofde uiteindelijk voor de beste vriend van haar overleden vriend valt, vond ik wel wat verfrissends hebben.
Als er dan ook nog eens een prettige cast bijeen is gezocht, dan is het toch een prettige kijkervaring! Ik bedoel Garner, Olyphant, Lewis en Smith spelen leuk op elkaar in, waar Jaeger (Dennis) er enigszins buiten valt. Zowel letterlijk in de film, als acterend.
De humor was opzich niet grandioos aanwezig, al waren er wel momenten waar je zeker zou kunnen lachen. Vooral de momenten met Smith, uiteraard. Hij was wel degene waar de meeste leuke momenten van kwamen.
Vond het dus een film die zeker wel voor herhaling vatbaar is.
Ché Cliché
Beetje vlakke personages, maar ik vond hem eigenlijk wel leuk. Nou ben ik bij alles waar Kevin Smith aan heeft meegewerkt behoorlijk bevooroordeeld, maar dat interesseert me helemaal niets. Jennifer Garner is verder een prachtige verschijning en een degelijke actrice en Lewis is ook weer sterk in haar blonde bimbo rol. Goed naar mijn zin gehad. 3,5 ster.
hannes64
- 1926 berichten

Maar de film was wel aardig.
soom
Jennifer Garner is leuk genoeg om deze film tot het einde toe te dragen. Vond alleen dat bepaalde dingen iets beter hadden uitgewerkt kunnen worden. Timothy Olyphant is precies het type waar ik zo zonder twijfel verliefd op kan (en ben ge) worden. Charmant veroverde hij mijn hart, vooral in de eindscene met Jennifer.
Boenga
Voorspelbaar maar wel leuk om een keertje gezien te hebben.
* * *
Helemaal mee eens; zelfs met het aantal sterren.
skipy05
goede film maar ik heb er niet echt iets over te zeggen. Jennifer Garner doet het wel zeer goed.
KarinV
Mooie film en dankzij deze film de muziek van Joshua Radin ontdekt.
Roodezand
Wat een flut film. Ten eerste kon men schijnbaar maar niet kiezen; moet het een ernstig drama worden of gaan we toch voor een luchtige klucht? Gezien het onderwerp zou de keuze voor sec een luchtige klucht overigens nogal vreemd geweest zijn.
Naar het einde toe maakte de film meer en meer een amateuristische indruk. Alsof men veel te veel materiaal had geschoten en maar hap snap stukjes aan elkaar had gemonteerd, met als enige doel de lengte van de film niet al te zeer uit de hand te laten lopen. Toch zag men geen kans de lengte van de film onder de twee uur te houden.
stoffel75
In dit genre bestaan er veel slechtere films. Garner is geknipt voor deze rol, Olyphant speelt zoals gewoonlijk nonchalant maar de show wordt gestolen door Smith en Lewis; ik had ook niet anders verwacht. Mooi verhaal; soms cliché, soms ongeloofwaardig maar wat geeft dat. Ik hou wel van dit soort films; soms geestig, soms gevoelig en soms pijnlijk oprecht. Prachtige muziek ook.
Praothoes
Wat een ongeloofwaardige film, ik zit hier verplicht op de bank te kijken met het vrouwtje. Ik ga naar bed want dit trek ik niet, zonde van de zendtijd en nog meer van mijn tijd.
moviemafketel
- 19752 berichten
Heb hem dan maar wel even uitgekeken. Nu snel robocop nog effies opzetten. CandR was inderdaad niet denderend, maar silent Bob in een andere rol was wel grappig om te zien. Jennifer Garner heb ik nooit iets gevonden en ook nu was ze niet bijzonder in dit zoetsappige verhaaltje. Muziek was trouwens inderdaad bij tijd en wijlen best mooi gekozen.
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
Verschrikkelijke langdradige film! Deze film duurt gewoonweg veel te lang, er gebeurt totaal niets! Daarbij is hij bijna nooit grappig! De grappen zijn bijzonder magertjes.
Ook Jennifer Garner laat in deze film meer dan ooit zien wat voor een matige actrice ze is. Haar scènes als ze verdrietig moet zijn, in één woord, verschrikkelijk! Dat gezicht kan dus geen enkele emotie geloofwaardig overbrengen. Ook die scène waar ze dronken moet spelen of waar ze haar "slechte kanten" opbiecht zijn gewoon hilarisch slecht!
Is qua saaiheid en langdradigheid vergelijkbaar met He's just not that into you. Lang geleden dat ik nog zo een slechte romatische komedie heb gezien, is de titel feelgood film echt niet waardig. Hem amper gelachen en een feelgood sfeertje zat er nergens in.
Noodless
Eigenlijk net dat zelfde gevoel. Langdradig, saai verhaal met zo goed als geen grappen en echt romantisch vond ik het ook niet.
Gelukkig speelde Juliette Lewis nog mee die Jennifer Garner in die korte scènes gewoon wegblies op gebied van acteren. 4/10
donnie darko
Vreselijk slecht, ongeloofwaardig drama over een weduwe wiens man toch anders blijkt te zijn dan ze dacht. Er wordt op de verkeerde plotlijnen ingegaan, sommige personages worden amper uitgewerkt, en dat zou je toch wel mogen verwachten bij een ruim 2 uur durende film.
Weinig goeds over te melden.

Sciencefictionfilm 'Prometheus' van Ridley Scott komt binnenkort naar Netflix

Coming Home