• 9.378.981 stemmen

Geregisseerd door: Oxide Chun Pang en Danny Pang

Met onder meer: Kristen Stewart, Dylan McDermott en John Corbett

Releasedatum: 31 mei 2007

Plot The Messengers

"There is evidence to suggest that children are highly susceptible to paranormal phenomena. They see what adults cannot. They believe what adults deny. And they are trying to warn us."

De familie Solomon heeft het gehaaste leven van Chicago verruild voor het bestaan op een afgelegen boerderij in North Dakota. Te midden van de rust en de velden vol zonnebloemen, komt de 16-jarige Jess erachter hoe angstaanjagend hun isolement kan zijn wanneer zij en haar jonge broertje Ben onheilspellende geesten waarnemen die niemand anders zien kan. Niemand gelooft haar, ook niet wanneer de verschijningen gewelddadig worden. Jess wordt geconfronteerd met het duistere verleden van vorige bewoners van het huis en kan alleen maar hopen dat er naar haar geluisterd wordt voordat het te laat is.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Spring 04

Spring 04

Een sterk begin, en dan zie je de chliches komen en gaan,

redelijk acteerwerk, maar niet goed genoeg om de spanning erin te houden.

wel een paar leuke schrikmomenten

3.0

avatar van Saniyaza

Saniyaza

Veel clichés, zwakke acteerprestaties, niet spannend...

Wel een paar schrik effecten.

Matige film

3.0

avatar van 606

hele leuke film.

acteren was goed.

wel spannend.

avatar van Lijkjuh

Lijkjuh

Wel een goede film maar er zijn meer van die verhalen.

avatar van Quaest

Quaest

Het is een leuke spannende film.

avatar van musicboy

musicboy

Best wel akelige film. De vlek op de muur die steeds terugkeert en dan uiteindelijk de verschijning erin, brrr. Wel een film die ik na een paar weken vergeten zal zijn, in tegenstelling tot bv 'The Mist'.

avatar van j_u_u_l

j_u_u_l

Jeetje zowat alles wat er in de film te zien is heb je wel een keer eerder gezien. Vond de film weinig origineel, niet echt eng en schrikeffecten die geen schrik opwekten. 2,5* voor de mooie beelden in High Def .

avatar van Doom

Doom

De trailer wekt een beangstigende indruk, maar de film weet hier zelf absoluut niet in te slagen. The Messengers komt niet verder dan een standaard plot, cliches en matige acteerprestaties. Hier en daar een paar leuke effecten, maar over het algemeen te voorspelbaar om te kunnen genieten. Gewoon een standaard thriller dat zich een horror wil noemen.

avatar van Spookje

Spookje

Behoorlijke film met een paar goeie schrikmomenten, wel vaker gezien dit soort films. Niet erg orgineel, maar kijkt leuk weg en vooral op Blu-Ray is het wel een aanrader...

Mooie omgevingsbeelden (veld met zonnebloemen) en het geluid is werkelijk waanzinng....

De special-effects laten hier en daar wat te wensen over, helaas...

3 ***

avatar van Achmed

Achmed

vond het meer raar dan eng! had ik beter niet kunnen kopen

avatar van Regan_Robbie24

Regan_Robbie24

hele mooie film,, maar apart !!

avatar van Boeikens

Boeikens

Goede film.

De film past dan wel in het ruimere horrorgenre maar verwacht vooral geen gore of dergelijke. Het is vooral psychologisch dat de spanning wordt opgebouwd.

Het verhaal is redelijk, de sfeer zit er goed in en het acteren en camerawerk vallen zeker best mee.

Goed er is misschien niets nieuws te vinden in dit verhaal maar tegenwoordig herkent men in zowat elke film wel iets terug vanuit een andere film.

avatar van Error_2009

Error_2009

Op een paar schrikmomenten na viel er bar weinig te beleven in deze film. De film keek wel lekker snel weg, na 81 minuten kwam de aftiteling al in beeld, en het einde was niet echt eng te noemen.

2 sterren.

avatar van crack1

crack1

Sterk begin,maar wat een cliche zwak einde.Jammer!

avatar van lagaiske

lagaiske

Matige horror.

avatar van Zinema

Weinig spanning en een uiterst voorspelbaar verhaal, doen deze clichématige film de das om. Enigszins nog een beetje onderhoudend, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Matig.

avatar van Mac Hammer Fan

Mac Hammer Fan

Bij een tweede visie is "The Messengers" nog beter meegevallen. Het oogt soms wat déja-vu, maar het verhaal sleepte me toch mee van het begin tot het einde. De vertolkingen zijn overtuigend en de settings zijn sfeervol. Een verzorgde griezelprent met toch een aantal geslaagde schrikmomenten.

avatar van *kelly*

*kelly*

Fantastische film, vooral de cast en de schrikmomenten.

Kristin Stewart en eigenlijk ook dat schattig mannetje vond ik schitterend acteren en het verhaal klopte.

Kortom : een mooe horrorfilm!

---->4*

avatar van X.MagnuM

X.MagnuM

Héle leuke film...

Alleen jmmr van het einde, dat had ik beter verwacht!

avatar van soom

soom

I don't want to make movies for kids, and I don't want to make movies for adults either.

Aldus Kristen Stewart, die toch wel goed bezig was, ook al maakt ze dan geen films voor volwassenen.

Twilight is één van de 3 beste films die ik in 2008 mocht aanschouwen, en ik kan alvast niet wachten tot ik New Moon mag aanschouwen. The Messengers is een lekker enge horror, die eigenlijk, inderdaad, alle cliché's nog eens uitkauwt. Maar ik zat soms echt weer tegen het plafond aan, en deed bij sommige scenes m'n geluid echt helemaal dicht. Toegegeven, dat haalt wellicht iets weg van de spanning, maar ik schrik me toch echt het apezuur, of ik nu wel of niet met geluid aan kijk. En dan nog een kleine notitie: Ik ben best benieuwd naar Gin Gwai, want de Amerikaanse versie vond ik wel wat matigjes.

avatar van mnrk

mnrk

Lijkjuh schreef:

Wel een goede film maar er zijn meer van die verhalen.

Prima beschreven...kort maar krachtig

Wel een paar goeie schrikeffecten in deze film. Ook duurde hij precies lang genoeg.

avatar van %%%%%%

%%%%%%

Wat een slechte Horror/Thriller film
De film weet geen seconde de indruk te wekken van wow overtuigend
En je ziet alles al aankomen en dan valt zelfs tegen hoe ze dat hebben gemaakt
Verder is het verhaal slecht acterend ook dramaties
Ok dan hoop je ok het is een horror dan komt er mischien een beetje goor in nou dat zit er ook helemaal niet in
Is zeker een van de slechtste horror film die ik heb gezien 1ster
Dan heb ik het niet over de slechte twist die ik gewoon lachwekkend vind

Onovertuigende film die ze beter niet hebben kunnen maken

De film is slechter dan mijn Nederlands dat zegt al genoeg denk ik

avatar van ajacied4life

ajacied4life

Een redelijke horror, niet goed niet slecht. Helaas weinig gore en spanning, maar wel enkele leuke schrikmomenten en een zeer leuke scene. Het verhaal is enorm achterhaald, kortom als je een avondje niets te doen hebt kun je hem kijken anders gewoon laten staan.

avatar van marlijn

marlijn

ik vond t wel opzig een goede film

3,5

avatar van ;)

;)

een fijne horror heb er van genoten, maar tussen de geesten in veel films als deze zie je geen of weinig verschil dus heb je het gevoel de film al gezien te hebben.

avatar van film88888

film88888

Krachtige opbouw, en ongeloofelijk mooi camerawerk, en een zeer aardig begin.

Acteerwerk viel ook redelijk mee, maar was niet ongeloofelijk goed !

Ook paar mooie scenes met een mooi uitzicht, en mooie kleuren (Zoals het veld vol zonnenbloemen)

De geesten zagen er behoorlijk uit, maar meer naar het einde liet het me toch sterk denken aan The Amityville Horror .

De Pang Brothers hebben altijd wel al leuke films gehad, en dit is zeker zo leuk als de rest van hun.

3,5 sterren.

avatar van matthijs_013

matthijs_013

film88888 schreef:
Krachtige opbouw, en ongeloofelijk mooi camerawerk, en een zeer aardig begin.
Acteerwerk viel ook redelijk mee, maar was niet ongeloofelijk goed !

3,5 sterren.

Helemaal met je eens. De setting was geweldig! Ik snap niet dat mensen op het platteland kunnen wonen
Alhoewel ik wat strenger ben, aangezien de clichés mij wel stoorden. En John Corbett was de dader, wat een verrassing... Waarom werd er trouwens geen verklaring gegeven voor al dat monstergebeuren? Als in: Hoe konden die geesten dat allemaal doen? Dat was verreweg een van de grootste plot holes die ik ooit heb gezien.

avatar van marlijn

marlijn

vndaag weer opnieuw gegeken omdat k me verveelde, blijft leuk. tog een 0,5 omhoog

avatar van Tjurk

Tjurk

Dat jochie met die vinger!

avatar van dragonlady1982

dragonlady1982

het is echt een leuke spannende film.

voor mij 4 *