• 9.474.280 stemmen

The Gingerdead Man (2005)

Komedie / Horror | 70 minuten

Genre: Komedie / Horror

Alternatieve titel: The Ginger Dead Man

Geregisseerd door: Charles Band

Met onder meer: Gary Busey, Robin Sydney en Ryan Locke

Gesproken taal: Engels en Azerbeidzjaans

Plot The Gingerdead Man

"Evil never tasted so good..."

Een kwaadaardige en doch schattige Gingerbread Man komt tot leven met de ziel van een moordenaar. Het koekje neemt wraak op de vrouw die hem in de gevangenis heeft laten belanden.

Millard Findlemeyer

Betty Leigh

Jeremy Leigh

avatar van krabat

krabat

dit belooft zo veel goeds, ga hem vanavond bekijken!

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Deze film dient alleen gekeken te worden als je

a) Laat in de nacht zit

b) Zo lam bent als tienduizend man

Regisseur Charles Band bewijst wederom een meester te zijn in het maken van ultieme z-horrorfilms die op een vreemde manier toch erg vermakelijk zijn. Het is boven alles een komische horrorfilm met een budget van nul. Ik bedoel, volgens mij is het loon van Gary Busey ongeveer 95% van het budget en dan heeft hij naast 1 minuut acteren alleen maar de stem van de Gingerbread Man. Overigens moet je je niet laten misleiden door de poster want de Gingerbread Man ziet er absoluut niet uit zoals hierboven. Je moet het meer zoeken in de richting van de Killer Tomatoes in koekjesvorm.

1,5* omdat ik me toch wel heb vermaakt en ach het duurt maar 61 minuten.

avatar van DThuis

DThuis

Ik heb een vraagje: hoe hebben jullie deze film gezien? Gekocht of gedownload ofzo?

avatar van dominion

dominion