• 9.371.888 stemmen

La Mujer de Mi Hermano (2005)

Oorsprong: Argentinië / Mexico / Peru / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Ricardo de Montreuil

Met onder meer: Bárbara Mori, Manolo Cardona en Christian Meier

Gesproken taal: Spaans

Plot La Mujer de Mi Hermano

De aantrekkelijke Zoe komt er na 10 jaar huwelijk achter dat ze een hoop passie mist in haar getrouwde leven. Zonder dat ze er bewust op uit is, wordt ze verleid door de broer van haar echtgenoot. Er ontpopt zich een gevaarlijke driehoeksrelatie vol wraak, geheimen en passie.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van MIKERS

MIKERS

Prachtige film. Simpel maar toch mooie script. En zelf zou ik ook vallen voor de charmes van Bárbara Mori. Jammer dat de film niet op dvd komt hier in België, tot nu toe nog niet. Ook al is het bijna een jaar op DVD in USA. Dus heb ik het maar gedownload en terecht toen ik de voorstukjes zag.

avatar van Kalymnos

Kalymnos

Alleen voor Bárbara Mori ga ik de film zeker eens kijken. Lijkt me niet echt bijzonder, meer voor een rustig romantisch avondje op de bank met een glaasje wijn.

avatar van Chuck Taylor

Chuck Taylor

• 1953 stemmen

Barbari Mori is inderdaad een mooie vrouw, maar is ze ook een goede actrice? Ik heb een tijdje een serie gevolgd toen ik in Benin was, dit was de serie Rubi waarin Barbara de hoofdrol speelt. En dit speelt ze belachelijk slecht, overigens is de serie ook een belachelijk slechte.

avatar van gauke

gauke

De film schijnt niet alleen in Mexico een groot kassucces geweest te zijn, maar in geheel Zuid Amerika. En terecht. Een verhaal vol romantiek, passie en intriges die anderhalf uur blijft boeien.

avatar van Chuck Taylor

Chuck Taylor

• 1953 stemmen

Oke, maar wat kan je vertellen over Barbara?

avatar van Dogie Hogan

Dogie Hogan

Chuck Taylor schreef:

Oke, maar wat kan je vertellen over Barbara?

Bezoek ook eens deze thread.

avatar van Dogie Hogan

Dogie Hogan

**Interview Barbara Mori (met clips): Youtube!

avatar van BBarbie

BBarbie

Kleine, maar intrigerende film over hartstocht en verantwoordelijkheden. Zorgvuldig opgebouwd verhaal met een paar verrassende wendingen en prima acteerwerk. Bárbara Mori is een openbaring voor mij.

avatar van Fransman

Fransman

Intelligent en vlot gemaakt relatiedrama met een aantal onverwachte twists. Niets is eigenlijk wat het lijkt in deze film en het blijft tot het laatst spannend hoe het afloopt. Prima film dus. Al ben ik geen fan van de preutse Argentijnse filmcultuur. Ook al gaat het om seks en overspel, we krijgen nog geen blote borst van de beeldschone Barbara Mori te zien. Verder is de biechtvader (de kerk dus) kind aan huis en verloopt de sociale omgang zoals dat gebruikelijk is in de rijke bovenlaag van Argentinië. Tel daar nog de flink aangezette machocultuur bij op en je hebt een compleet beeld. Daar moet je maar even overheen stappen.