• 9.376.788 stemmen

Big Momma's House 2 (2006)

Komedie / Actie | 99 minuten

Genre: Komedie / Actie

Geregisseerd door: John Whitesell

Met onder meer: Martin Lawrence en Nia Long

Releasedatum: 16 februari 2006

Plot Big Momma's House 2

"The momma of all comedies is back."

FBI-agent Malcolm Turner moet weer eens undercover gaan en neemt opnieuw de gedaante aan van 'Big Momma'. Ditmaal moet er iemand in de gaten gehouden worden en Big Momma neemt hiervoor een baan aan als huishoudster bij de verdachte. Het blijkt dat de verdachte echter ook drie nogal vervelende kinderen heeft waar Big Momma het mee aan de stok krijgt.

avatar van seth gecko

seth gecko

niemendalletje dat overduidelijk alles in zich heeft van een overbodige sequel en vrolijk al het "goed" van deel 1 recycleert, maar het is best entertainend en zorgt zelfs af en toe voor een glimlach.

2.5

avatar van Minority_Check

Minority_Check

ik vond deze wel leuker dan de eerste

vooral dat klein kindje was hilarisch

avatar van Stuntman_Jasper

Stuntman_Jasper

De enige reden dat ik op deze pagina iets schrijf, is omdat ik hem dus ook verplicht moest meekijken in de bios. Voor iedereen die van humor houdt, kijk dit niet! Dit is de zoveelste vervelende verkleedpartij. De grootste grap uit de film is hoe hij elke keer met dat kostuum omgaat, en r is gewoon niks aan. 1 vond al slecht maar 2 is echt een nare film die komisch bedoelt word. Alleen dat kindje zorgt af en toe nog voor een glimlach.

*0,5

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Verschrikkelijk, echt verschrikkelijk. Ik heb hier geen moment enige vorm van humor gezien. Stuntman_Jasper heeft nog een glimlach op zijn gezicht kunnen toveren, nou ik niet. Wat een film om kotsmisselijk van te worden. Een gedrocht eerste klas met alle cliché's die je maar kan vinden. Martin Lawrence, vindt gauw een nieuw soort baan. 0,5.

avatar van Reporterz

Reporterz

Een uitermate slecht vervolg op BMH.

Geen enkel greintje humor in deze film.

Was dan ook heel blij toen ik de eindcredits zag.

Geen ster waard.

avatar van fieko

fieko

gekeken in het vlieftuig terug van vakantie

leuk om de verveling te verdrijven maar stelt het ook niet voor.

avatar van Zuzuu

Zuzuu

Gezellige film, maar kwam op sommige scenes wel zeer overdreven over, zoals bij de kleine jongen, die steeds klimt en springt.
*2,5

avatar van movierider

movierider

1 woord voor deze film: typische-amerikaanse-comedy-ala-standaard.

maar als je er van houd, is er weinig mis mee.

2 sterren.

avatar van Love__x

Love__x

Grappige film!!

avatar van moviegirl2

moviegirl2

Whahahah hij was echt grappig.

Zeker geen topfilm, maar lekker flauw met scherpe humor.

avatar van Vandernagel

Vandernagel

Voor de verandering geeft IMDB een betere weegave van de score dat hier op MM. Deze film is een slechte feelgood (verkleed)komedie zoals er velen per jaar van de lopende band komen bij de Hollywoodfabriek, geschikt voor 10 en jonger (in leeftijd of geest).

1,5 sterren

avatar van Dreamboy

Dreamboy

vind deel 1 leuker, maar dees is niet slegt!

avatar van dvd-man

dvd-man

Dat kleine jochie was inderdaad echt hilarisch , geweldig..

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Ik vind dit ook absoluut alweer geen Topper maar ondanks dat is het wel weer aardig geacteerd en zit er genoeg Humor in om je minstens 2 keer te laten lachen en 2 keer een glimlach te moeten trekken hierbij .

avatar van The Oceanic Six

Deze was wel heel erg slecht.

Het concept van deel 1 (infiltreren door te verkleden) wordt hier wel erg verkracht en de humor is erg ver te zoeken. En dan heb ik het debiele verhaal nog niet eens genoemd.

avatar van Carlinho

Carlinho

Leuke film ook, vooral dat stukje dat dat jongetje wordt verschoont in de kamer van Mnr. Fuller.

Cijfer 3.5

avatar van kimberlyVD

kimberlyVD

heel leuke film! maar vond de eerste toch net dat ietsje beter...

het jongetje dat constant van kasten sprong enzo was zo goed!

4,5 sterre

avatar van desteven007

desteven007

Ik zie Martin Lawrence wel graag spelen, soms kan hij echt grappig doen maar in deze film ? MMhh ik heb niet echt gelachen eigenlijk niet zelfs, dan kan je beter naar Blue Streak kijken.

avatar van garlic senior

garlic senior

Teleurstellend vervolg. Big Momma is nog steeds best wel geinig, maar de humor komt niet echt tot zijn recht. Alles is nogal standaard en de nieuwe personages (zoals dat jongetje dat houd van springen) kunnen een beetje irritant zijn. Ik snap dan ook niet waarom het gemiddelde van het eerste deel lager ligt dan het tweede deel. Het einde vind ik nog wel noemenswaardig. De film heeft een best leuke afsluiter, maar wel eentje die net zo standaard is als de rest van de film.

avatar van mckiller

mckiller

Echt een grappige film, maar vond 1 beter.

avatar van Leno

Leno

Hele goedkope humor dit, maar op zich hoeft dat niet erg te zijn. Echter, deze film is veel te braaf en is ongelooflijk voorspelbaar. Als de film nou een uurtje had geduurd was het nog wel enigszins vermakelijk geweest, nu is het een lange zit waarbij je je afvraagt of ze echt niet wat beters hadden kunnen verzinnen.

avatar van Alldoss

Alldoss

Leuke & grappige film. Maar het eerste deel vondt ik beter.

avatar van playah26

playah26

Deel 1 vond ik echt geweldig en kon daar zeker veel bij lachen! maar deel 2 stelde me toch heel erg teleur, de grappen waren niet leuk meer en het werd vooral allemaal erg voorspelbaar. nee heb van deel 2 geen glimlach kunnen krijgen helaas. had veel meer verwacht van deze film

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Het eerste deel was erg leuk, maar het zelfde in nog een film...raken de ideeën toch een beetje op!

De fat jokes komen weer in grote aantallen voor, ookal is het niet allemaal goed verzonnen, grappig zijn ze wel vaak.

Maar het domme verhaal dat er weer bij komt met een o zo voorspelbaar einde maakt deze film toch niet meer dan een redelijke komedie.

Ookal is die scene op het strand heel erg grappig! 2.5*

avatar van maxo922

maxo922

veel te saai voor een komedie film. jammer had er veel meer van verwach. * 2,0

avatar van Chloe Moretz

Chloe Moretz

Echt een geweldige komedie film er zitten leuke dingen in deze film.

Ik heb er van genoten vooral dat jongetje is grappig en ik ben een groot fan van dat meisje genaamd Carry, ze acteert super+ ze is echt een schatje. Het heeft wel een voorspelbaar einde maar ik zie te veel plus punten om deze film niet minder te geven de climax vond ik geweldig. echt een aanrader als je in de stemming bent voor een grappige en vooral leuke film.

avatar van AddictedToMovies

AddictedToMovies

Dus het kan nog slechter dan 1...

avatar van jordandejong

jordandejong

deel 1 was 100 keer beter dan deel 2. ik heb echt spijt dat ik hem op dvd heb gekocht

avatar van MNV2

MNV2

• 1900 stemmen

Het is geen topper maar wel een hersenloos, vermakelijk wegkijkfilmpje met een grappige Martin Lawrence en ik vond dit deel beter en grappiger dan het vorige deel. Al is het natuurlijk allemaal nogal voorspelbaar en overdreven.

avatar van Sarasani

Sarasani

• 1924 stemmen

Zware tegenvaller in vergelijking met deel 1....