• 9.376.609 stemmen

Big Momma's House 2 (2006)

Komedie / Actie | 99 minuten

Genre: Komedie / Actie

Geregisseerd door: John Whitesell

Met onder meer: Martin Lawrence en Nia Long

Releasedatum: 16 februari 2006

Plot Big Momma's House 2

"The momma of all comedies is back."

FBI-agent Malcolm Turner moet weer eens undercover gaan en neemt opnieuw de gedaante aan van 'Big Momma'. Ditmaal moet er iemand in de gaten gehouden worden en Big Momma neemt hiervoor een baan aan als huishoudster bij de verdachte. Het blijkt dat de verdachte echter ook drie nogal vervelende kinderen heeft waar Big Momma het mee aan de stok krijgt.

J.S. schreef:

Had je dan écht verwacht dat dit goed zou zijn? Op basis van wat dan ?

Op basis van entertainment. Ik had de trailer gezien en toen dacht ik echt dat het een grappige film zou zijn. Ik doe de moeite om naar de bioscoop te gaan. Ik verwacht dat ik ge-entertaint wordt en wat krijg ik te zien?.....shit gewoon!

avatar van soom

soom

In het begin had ik wel het idee, dat het een slechte film zou worden. Omdat ik Martin Lawrence nog niet kende, en omdat ik het idee had, dat het een vreselijke pies-poep komedie zou worden, en daar heb ik een hekel aan.

Het viel me wel 100% mee, ik heb zowaar nog gelachen ook, en kwam met een goed gevoel de bioscoop uit.

Martin Lawrence in de rol van Big Momma is wel grappig, en er zitten een aantal sterke oneliners in deze film, die je wel opvangt. Een fijne komedie.

In de zaal waar ik de film bekeek, lag de hele zaal soms echt plat om de toch wel overduidelijk, soms wat, flauwe humor.

avatar van steefwijnen

steefwijnen

Dennis Evahi schreef:

Ik ook!..

Ben nog aan het bekomen van de teleurstelling....wat een flop! Wel knap van de makers...het is een komedie maar er zit geen 1 leuke grap in. Is best knap dan........dat is dan ook eigenlijk komedie........

Nee zoiets noemen ze een drama. Comedy is " lachen om de mensen die rennen naar de bios'' om zo'n dramatische comedy te gaan bekijken. En waar die 3 sterren vandaan komen vallen voor deze film ''mag Joost weten''.

avatar van romy

romy

Hij was niet heel goed als 1 maar ook weer niet zo slecht beetje middelmatig, maar ik had hem beter verwacht 3.0*

avatar van Braminho

Braminho

De irritante nepkomiek Martin Lawrence doet zijn flauwe Big Momma-typetje nog eens over in deze zwakzinnige komedie die schaamteloos voorkauwt op het reeds uitgemolken Mrs Doubtfire-concept. Deze film heeft echt niks te bieden. De film bulkt van de clichés, het scenario is flinterdun en de humor is zo flauw dat het pijnlijk wordt. Alleen voor mensen die hun hersenen aan de kassa willen afgeven.

avatar van Wick-eD

Wick-eD

Krappe 3 sterren. Als je de eerste niet leuk vond, vind je dit ook niks.

steefwijnen schreef:

.....Tja, ik weet het ook niet hoor. Hoe kunnen mensen dit nou leuk vinden? Met 10 jointjes op? Maar ben het met je eens, het is een DRAMA!!!! Dramatisch slecht. Ik vind jouw waardering met 1.5 nog vrij hoog.

avatar van Laura Mars

Laura Mars

Ik ben met mijn 2 kids naar de bioscoop geweest en ook zij konden maar amper lachen om de grappen! En dat is dan toch wel teken dat de film niet in de smaak is gevallen maar ook dat de zogenaamde humor niet raak is. Ik had zelf moeite om te blijven zitten. Mijn kids hebben misschien maar 2 keer gelachen en dat was om dat kleine jongetje dus nog geeneens om Momma zelf. Niet een grappige film dus, niet echt geslaagd. Jammer.

2 sterren dan maar. (Voor ieder kind een ster)

avatar van MovieMeid

MovieMeid

Ik vond het wel grappig.

Vooral in de badhuis.

Om de jongentje moest ik ook wel lachen.

Een goeie film hoor!

4 sterren.

avatar van steefwijnen

steefwijnen

Dennis Evahi schreef:

Was deze zo hoog gewaardeerd ja, door mij? nou ok dan voor de moeite. Zou het daar aan liggen???? Dat ik niet meer blow.

Braminho schreef:

Hier moet ik dan wél om lachen........

avatar van L. luchtloper

L. luchtloper

Wat een k*tfilm, ik heb hem in de bioscoop gezien en ik vond het zonde van het geld.

Pourquoi:

-DOMME HUMOR

-slecht verhaal

-voorspelbaar

Een lichtpuntje: ik vond alleen het hondje dat tequila kreeg leuk.

Zum schluss, bagger geen aanrader tenzij je geen gevoel voor humor hebt.

avatar van queenie

queenie

Gisteren gekeken en ik vond het wel een leuke film. Beslist geen slechte film, want die heb ik de laatste wel wel gezien.

Deze film kijkt lekker weg en er zitten wel leuke grappen in. Dus zin in een leuk filmpje waarbij je niet zo hoeft op te letten dan is dit zeker een aanrader.

avatar van DeCol

DeCol

Het is wel een leuke film maar lijkt weer veel op het eerste deel dat toch wel leuker was. Vond het ook heel wat weg hebben van 'The pacifier' die ik dan iets beter vond. 2,5*

avatar van Josjeh

Josjeh

zat er 6 jaar tussen deel 1 en deel 2 ?!

avatar van Vinco

Vinco

Ik heb deze film op de helft maar uitgezet, echt een film waarvan ik de humor echt diep triest vind!

Het verhaal tjah het gaat eigenlijk helemaal nergens over,ik vind het een erg slechte film!

1 ster

avatar van miij

miij

zeer leuke film...vooral als de vrouw erachter komt...de kinderen van het huis waren erg ruis vooral de oudste..:P

avatar van film_kaza

film_kaza

ik kon hem niet in de bios kijken...

dan maar huren

avatar van film_kaza

film_kaza

Josjeh schreef:

zat er 6 jaar tussen deel 1 en deel 2 ?!

ja, dat zie je toch?

avatar van IcU

IcU

Weer zo'n melige film, vol leuke humor en aardige actie. Erg genoten van de geweldige rol van lawrence. Hij speelt weederom een perfecte big momma. Hoewel de humor erg leuk is, is het verhaaltje en het plot ronduit zwak. Daar waar het eerste deel nog een goed punt had, was dat bij deel twee niet het geval. Een aantal wijze lessen die er in verwerkt waren hielden de vaart er een beetje uit, maar dat werd goedgemaakt door een leuke grap. Soms werd het wat overdreven, maar de humor werd niet plat en was niet steeds het zelfde.

Een goede regie en aardige acteer prestaties van de overige cast maken de film leuk om te bekijken voor een, mischien twee keer. Zeer vermakelijk, maar haalt het niveau niet van deel 1. Maar toch is hij de moeite waard, ookal is het voor de geweldige rol van Lawrence. 3½*

avatar van patrick17

patrick17

Geweldige film Heb hem net even gekeken en heb me gelachen met deze film,Vooral in het 'sauna' gebeuren was het best lachen Lawrence speelt weer eens een leuke rol

4 ****

avatar van savi_7

savi_7

Jammer dat er zoveel slechte dingen in deze film zitten zoals, het acteren van Martin, het verhaal, de slechte grappen en ga zo maar door dit is erg slecht vervolg op een redelijk leuk film.

avatar van michelb

michelb

Niet slecht maar heb betere films van Martin Lawrence gezien..Toch nog 3 sterren omdat ik best wel heb gelachen.

avatar van holmes

holmes

ik snap niet dat iedereen deze zo fantastisch vind. ik heb niet eén keer gelachen, maar ik ben ook vrij chagerijnig van nature...

wat een schijtfilm.

avatar van jacob de first

jacob de first

Leuk vervolg op het eerste deel, Martin Lawrence is weer van de partij en speel de rol fantastisch. lijkt me niet zo een pretje om in zo`n dik pak rond te rennen een paar uur achterelkaar

avatar van Movie.checker

Movie.checker

Ik vind Big Momma's House 2 wel slechter dan het eerste deel omdat in deel 1 de film veel grappiger is. .Bij Big Momma's House 2 heb ik maar in een paar kleine momentjes echt gelachen. Bij 1 was dat continue.

avatar van thugster

thugster

• 1977 stemmen

hele leuke film, normaal vind ik martin wat overdreven maar dit is een echt leuke film. nog niet gezien? doe er snel wat aan zal je niet teleurstellen

avatar van Larisje_x

Larisje_x

Wij keken deze film vorige week op school, en ik heb denk

ik twee miljoen huisjes getekend op een papier, want de film kon mij niet boeien. Het viel mij op dat normaal altijd de meisjes (ik dus) heel boeiend naar een film keken.

Maar dit keer waren de jongens meer "in" de film. Ik snapte er ook geen bal van toen ik een klein stukje keek. Ik geef 'm maar een 1,0

avatar van coppie

coppie

dit was een zeer goede film, je moet wel eerst big momma's house 1 gezien hebben anders ben je nie mee!

martin lawrence speelt weer zo goed in de rol als big momma! een topkomedie!! 5 sterren

avatar van FillumGek

FillumGek

Een geslaagde komedie, zoals ik had verwacht, aangezien ik het eerste deel ook leuk vind. Je houdt van Martin's humor of je haat het. Voor mij geldt het eerste.

Lekker weer eens een 'verstand op 0 filmpje'. Hoewel ik geen een keer echt hard hoefde te lachen zat ik wel de hele film met een brede glimlach te kijken. Lawrence zet weer een goede rol neer als Big Momma. Ik vond de film ook nergens saai worden, wat ik in het eerste deel soms wel had.

Paar leuke scenes:
- Als het jongetje voor het eerst van het stapelbed springt De scenes later in de film waarbij hij ergens anders vanaf springt waren trouwens nog steeds leuk.
- Het hondje. Droog dat hij zijn vriendinnetje zag aangevallen worden door een Rottweiler en dat hij lag te treuren bij een dramafilm.
- Als Lawrence in het modderbad springt. Heel erg voorspelbaar maar het zag er toch erg funny uit.

Verder zag Nichols er weer erg sexy uit. Een leuke komedie die je niet te vaak moet kijken, maar die gewoon lekker wegkijkt. Ik vind het cijfer op IMDb trouwens overdreven laag.