Genre: Komedie / Actie
Releasedatum: 16 februari 2006
Bekijk via Videoland
Bekijk via Disney+
Plot Big Momma's House 2
"The momma of all comedies is back."
FBI-agent Malcolm Turner moet weer eens undercover gaan en neemt opnieuw de gedaante aan van 'Big Momma'. Ditmaal moet er iemand in de gaten gehouden worden en Big Momma neemt hiervoor een baan aan als huishoudster bij de verdachte. Het blijkt dat de verdachte echter ook drie nogal vervelende kinderen heeft waar Big Momma het mee aan de stok krijgt.
Malcolm Turner / Big Momma
Tom Fuller
maxo922
veel te saai voor een komedie film. jammer had er veel meer van verwach. * 1,5
historicus
sommige reacties lijken me wat overdreven maar daarom ga ik die film ook eens kijken
brabusRUS
Dit soort filmpjes kan ik altijd wel erg waarderen. Lekker simpel vermaak.
GinolaEHV
niemendalletje dat overduidelijk alles in zich heeft van een overbodige sequel en vrolijk al het "goed" van deel 1 recycleert, maar het is best entertainend en zorgt zelfs af en toe voor een glimlach.
2.5
Hier kan ik me helemaal in vinden.
2,5*.
DeCol
Hij was op tv en bij mijn vriendin thuis op het gemakje maar eens herzien. Viel me eigenlijk heel erg mee. Had een stemverlaging verwacht maar ik ben geneigd om hem te verhogen.
Qua grappen en grollen is het niet anders dan in deel 1. Hier is het echter allemaal nog onwerkelijker maar daardoor niet minder leuk. Heb nog een paar keer echt moeten lachen en dat had ik dus niet verwacht. Martin Lawrence zie ik graag spelen, lekker simpel maar erg grappig. De drie kinderen zijn trouwens helemaal niet zo vervelend.
Een leuke zondagavondfilm als je even lekker in de bank wilt hangen. Natuurlijk overdreven en voorspelbaar, maar vooral grappig. Mijn stem gaat met 0,5* omhoog!
Masterkeeltie
wat een humor!! echt ik heb gelachen ... het was gewoon echt supergoed.. dit soort humor moet je gewoon meer hebben . idd voorspelbaar maar daar draait het bij deze films niet echt op echt heel leuk..
4.0
omnitoaster
ja, ik moet allereerst zeggen dat ik deel 1 niet gezien heb. Maar bij dit soort komedies stoort dat ook niet. De grappen waren geinig maar nooit ergens heel grappig. het had allemaal Net iets absurder/verder moeten gaan voor een lachbui.
m1701
Ik vond deze vele malen leuker dan deel 1
Terwijl deel 1 al erg leuk was!
Grappen waren hilarisch
Echt erg leuk
Martin Lawrence vind ik zo wie zo geweldig
3,5* deze moet je zeker gezien hebben!
jordandejong
Als je het mij vraagt een dikke Flop. Het heeft misschien 2 keer een glimlach opmijn gezicht gemaakt. Deel 1 is veel beter
chevy93
Beetje hetzelfde als Deel 1. Allebei redelijke films.
Zeker geen topfilms, maar als er niks anders is
Tarkus
Deze film is naar mijn mening niet beter of slechter dan het eerste deel.
Het is een leuke film zonder meer, voor een goed verhaal moet je deze film niet bekijken.
Ook hier zitten enkele hilarische scènes in, al zijn niet alle grappen even geslaagd.
skipy05
Toch iets beter dan de eerste film. Verhaal was heel pak beter en leuker. Er zaten ook hier weer grappige stukken in.
Dennis Evahi
Echt een bout van een film.
Disgusting slecht, verre van leuk.
Sid-the-gekste
Vind hem wel grappig ookal hou ik eigenlijk totaal niet van comedy.
Toch een leuke film om naar te kijken
Drs. DAJA
Zucht.
Zal maar meteen bekennen dat ik dit nooit had gekeken als ik niet te gast wasin een ruimte waar dit werd uitgezonden. Ik vraag me echt af wie vindt dat een neger vermomd als vadsige vrouw grappig genoeg is om een tig tal Hollywoodfilms mee te vullen. Deze film wijkt enkel af van die paar duizend andere formulewerkjes op het front van een nog gebrekkigere kwaliteit. De dramatische kant van het verhaal is tergend pijnlijk en de humor nog geen misplaatst grinnikje waard. Absolute troep.
movie acteurs
Iets beter dan de eerste film, ook qua grappen wat leuker. Maar ook deze was niet geweldig. 2,0 hopelijk komen ze niet met een derde aangesleept.
KILLERBEE99
Was minder dan het eerste deel.
Het eerste deel was best leuk, dat Martin, Big Momma na deed en iedereen dacht dat zei dat ook echt was (terwijl de echte weg was). In deze film had je dat niet, en dat miste ik nogal.
erpunited
Ik vond hem eigenlijk een beetje hetzelfde niveau als deel 1. Af en toe flink gelachen maar het verhaal en acteerwerk is niet super. Maar gewoon een keer lekker om te kjken op een zondag wanneer je onderuit op de bank , niet nadenkend een film wilt kijken
Kim008
Heb me best wel vermaakt met deze film, alhoewel ik deel 1 toch iets beter vond
martijn011
- 2034 berichten
Oei, nog slechter dan het eerste deel.
Vreselijk wat een overdreven acteerwerk zeg. Enorm ergerniswekkend. En dan heb ik het nog niet eens over het verhaal gehad.
Oerslecht! Dat stemmetje van Lawrence wordt op een gegeven ogenblik zo irritant dat ik het geluid maar wat minder heb gezet.
Ik moet deel 3 eigenlijk nog zien maar ik weet niet of ik me daartoe kan zetten. Heel misschien als ik niks meer weet te zien waag ik me er aan.
Verlaging van 2,5* naar 1,5*
En dan hou ik het nog hoog aan.
Toch wel een stuk minder dan het eerste deel.
Qua verhaal houdt het al niet over, maar vooral de humor is een stuk minder aanwezig dan in het eerste deel. Waar in de eerste film Paul Giamatti fungeerde als grappige sidekick van Lawrence, daar moet Lawrence het in deze film in zijn eentje doen.
Lawrence doet zijn best, maar vervalt op een paar aardige momenten na vooral in herhaling. Alleen de tijd op het strand is wel erg vermakelijk, verder is de gehele film redelijk inwisselbaar.
Toch hebben ze ook nog een derde deel gemaakt. Aangezien de andere mensen om mij heen veel lol hadden om de film, zal dit deel binnenkort ook nog wel aan de beurt komen ben ik bang.
Kelsey16
ik vind dit echt hele leuke films, lekker vrolijk, veel flauwe grappen,
Ja is wel mijn ding.
Phantasm
Ik vond deze toch ietsje minder grappig dan het 1-ste deel, redelijk verhaal.
Meer van hetzelfde dat al slecht was. Origineel wordt het niet en opnieuw denken de makers dat het voldoende is om Lawrence te verkleden als dikke vrouw om de kijkers aan het lachen te brengen. Niet dus!
coendpl
Gewoon een leuk filmpje man, kijkt lekker weg met een aantal leuke grappen!
Origineel t.o.v. deel 1 is het inderdaad niet, maar je moet ook niet te kritisch naar dit soort films kijken vind ik persoonlijk.

Big Mommas: Like Father, like Son
2011