Genre: Komedie / Drama
Gesproken taal: Engels, Portugees en Japans
Releasedatum: 19 oktober 2006
Bekijk via CANAL+
Plot Click
"What If You Had A Remote... That Controlled Your Universe?"
Het verhaal gaat over architect/workaholic Michael Newman, die een universele afstandsbediening krijgt waarmee hij bepaalde delen uit zijn leven vooruit kan spoelen en terugspoelen. Er ontstaan problemen wanneer de afstandsbediening niet meer doet wat Michael wil.
Michael Newman
Bill
Judy
Newman Employee
fluppebxl
Ik had me niet verwacht aan een lachen-gieren-brullen-komedie, en dat was het ook niet. Maar desalniettemin vond ik hem goed, en de moraal was wat kinderlijk simpel, maar ik vond hem -en ook dat vond ik verrassend- nog best de moeite waard. Deze film is vrij eenvoudig, maar net in zijn eenvoud heeft hij een goeie indruk op me gemaakt, ook al was dat allemaal misschien de bedoeling niet. Toch, thumbs up!
danny61
ik vond hem eigenlijk niet veel speciaals.
Mijn verwachtingen van de film voordat ik hem gezien hadden waren eigenlijk ook niet te hoog ingeschat.
Dus al bij al viel het dan best nog mee.
Op het begin tot wat over de helft was alles oke ,maar nadien begon hij toch af te zwakken, om van het einde dan nog maar te zwijgen.
Mijn inzicht toch deels mislukte comedie.
geef toch 3 op 5
missl
Ahaa dat was dus die vent van LOTR, bedankt, anders moest ik daar de hele dag nog over nadenken omdat hij een bekende kop heeft.
Kate is prachtig, maar niet echt een veelzeggende rol.
Sandler vind ik normaliter geen goede films maken maar bij deze verscheen er zowaar een glimlachje op mn gezicht zo nu en dan.
Het is leuk tijdverdrijf, lijkt me overbodig om deze nogmaals te kijken, maar toch wel een oke film.
leon1970
Click
Redelijk leuke film.
Maar geen topper.
Waardering: **
movo2
Ik dacht beetje onnozele zondag middag film. Maar ik vond hem op de een of andere manier erg goed. Ik leefde zo erg mee met de hoofdpersoon die (zoals iedereen wel weet) alleen maar onnozele zondag middag films maakt.
Edgar77
Leuke comedy. Had er ook niet veel van verwacht, maar er zaten inderdaad een aantal erg leuke stukjes in!
Sandler kan het schelden, tieren en schoppen ook in deze film niet laten, maar dat neemt niet weg dat het op de goede momenten gebeurt en dat ik wel heb moeten lachen!
3 * voor deze meevaller!
Mitch!!!
Gewoon leuk, goed geacteerd door Adam Sandler. Hij brengt altijd een goed gevoel over.
-jack_sparrow-
een typische adam sandler film , dat maakt deze film dan ook zo goed
in iedere geval was hij beter dan ik had verwacht
orginaliteit
geweldige film !!! de soundtrack in het begin is mega !
de drama is perfect, echt deze moet in de top 10
ericck
Normaal wil ik elke fim van Adam Sandler zien, maar deze heb ik halverwegen afgezet... Ik irriteerde me mateloos aan het typische verhaalverloop. Jammer, het idee was veelbelovend!
Dan heb je hem net iets te vroeg uitgezet, hij begint halverwege pas het niveau van standaard comedy te ontstijgen!
matthijs_013
Inderdaad; de film begint langzaam maar wordt vanaf het moment dat de radio verkondigd dat Britney is bevallen van haar 23e kind erg grappig.
Minority_Check
ik had totaal niet verwacht dat het in de toekomst zou afspelen dat was totaal verassend ik heb echt genoten
die hond was ongelofelijk grappig en geil
fanaat
Een verschrikkelijke film! Bah bah bah en nog een bah
. Die Amerikanen kunnen het bij komedies alleen nog maar over seks hebben en al dat soort dergelijke dingen ze weten nooit meer iets nieuws te verzinnen.
En ook werkelijk B acteerwerk, ik snap namelijk niet wat Christopher Walken in zo'n flut film te zoeken heeft. Echt een verschrikkelijke film die voor iedereen jong,oud,mens en dier sterk af te raden is. En daarom krijgt dit stuk stront in de film wereld van mij ook een enorme 0,5!!!!!
VS60*
Een meevaller, maar daarmee heb ik dan ook helaas alles gezegd.
/edit: neemt trouwens niet weg dat er soms geen leuke humor in zit. Ik heb af en toe best gelachen.
liekiejj
Wel een leuke film. Best smeu voor die man dat die al die dingen moet missen..
Theatertje
Wat een mooie film is dit geworden. Na een tijdje verwacht je van Adam Sandler alleen maar nabootsingen van Jerry Lewis, maar in deze film laat Sandler zien dat hij het ook kan zonder imitaties. Wat hem in deze film overkomt, is verschrikkelijk...
Een groot applaus dan maar voor Adam Sandler, de man die de lach terugbracht onder de mensen
Jazzthieve
Meer als wat ik ervan had verwacht. Geen slechte film.
bugno
Ik moet de film in stukken delen,het eerste deel gewoon goed,maar het tweede deel is bijzonder matig,van alles teveel,Sandler draaft helemaal door en lijkt niet meer te stoppen,bijzonder jammer ook dat Walken zich voor zo'n film laat strikken.
Barcel
Erg grappige film! Leuke manieren om de afstandsbiedening te gebruiken! En die honden, zo grappig!
Vast krijgt deze film een 4*!
Jmaister
Een leuke grappige ook wel dramatische film. Echt voor een zaterdagavond. Hij verdient daarom ook een 3.5
Uncle_Junior
Hij was leuk, bij vlagen (hard) gelachen, alleen een té groot "message!" gehalte op het einde. Blijft ook leuk om Henry "The Fonz"Winkler telkens terug te zien in Sandler-films
***
Zuzuu
Ik vond deze film één van de hilarische films ooit die ik heb gezien.
Verhaallijn was heel mooi opgebouwd en aan het eind van de film wordt het een beetje drama, wat het dus zeer mooi uitbrengt.
*4,5*
HoRRoR-Freak23
Ik vond deze film één van de hilarische films ooit die ik heb gezien.
*4,5*
Ben het helemaal met je eens alleen geef ik deze 5 *
wwelover
Hele leuke film. Heb echt genoten, alle 3 keer dat ik hem heb gezien. Het enige stomme is : het einde dat het allemaal maar een droom is
piranja
het was geen droom, hij kreeg een tweede kans
Chainsaw
Best een leuk gegeven (hoewel het waarschijnlijk veel sterker was geweest in een sketch van maximaal 10 minuten), een redelijk bijrolletje van Walken en een paar geslaagde grappen maken Sandler's Click hier en daar nog best aardig. Alleen wel weer jammer dat de meeste geslaagde grappen ook al in de trailer te zien waren.
Maar goed, op die momenten na is Click echt flink waardeloos. Grappen van een bijzonder laag niveau, beroerd acteerwerk, stomzinnige personages (weer met Astin in zo'n belachelijke rol) en een erg voorspelbaar plot. Maar het ergste van alles was nog wel dat onvermijdelijke verschrikkelijke en mierzoete moraal ('family comes first'), wat na een uurtje ineens op kwam zetten. Kom op zeg.
1,5 sterren.
LeeGer
De film viel mee, paar keer gelachen en dat is al heel wat bij een amerikaanse comedy. Maar 't ideeom als je 't zo druk hebt en je voor niemand tijd lijkt te hebben alles zomaar fast forward door te spoelen is te stompzinnig voor woorden en totaal onlogisch.
Zymovie
Een verschrikkelijke film! Bah bah bah en nog een bah
Ik vond hem nochtans niet mis
Het drama die zich op het einde begint af te spelen vind ik wel leuk
Voor mij toch juist een 4*
Ge0force
Erg leuke komedie, die toch een boodschap meedraagt waar je achteraf over nadenkt. Het einde is nogal voorspelbaar, maar het grappige verhaal en de hilarische humor maken dit ruimschoots goed. 3.5*

Binnenkort in de bioscoop: horrorfilm 'Scream 7' te zien in IMAX

Vanaf vandaag kijk je op Netflix naar de misdaadserie 'Animal Kingdom'