Genre: Komedie / Drama
Gesproken taal: Engels, Portugees en Japans
Releasedatum: 19 oktober 2006
Bekijk via CANAL+
Plot Click
"What If You Had A Remote... That Controlled Your Universe?"
Het verhaal gaat over architect/workaholic Michael Newman, die een universele afstandsbediening krijgt waarmee hij bepaalde delen uit zijn leven vooruit kan spoelen en terugspoelen. Er ontstaan problemen wanneer de afstandsbediening niet meer doet wat Michael wil.
Michael Newman
Bill
Judy
Newman Employee
markie1978
Leuke film, lijkt een beetje een mengeling de film Scooged en What Women Want. Ik zou soms self ook zo'n afstandsbeding willen hebben.
FillumGek
Ik zou soms self ook zo'n afstandsbeding willen hebben.
Dus je hebt niks geleerd van deze film?
Ik heb hem net gezien en het was een erg aangename verassing. Persoonlijk vond ik dat het gegeven goed werd benut. Humor, drama, beetje romantiek.
De acteerprestaties vond ik van niemand slecht, allemaal voldoende. Op het einde was de film erg dramatisch, maar niet geforceerd. Al met al kreeg ik een erg goed gevoel bij deze film en het zet je idd aan het denken.
En dan Beckinsale..echt een prachtvrouw!
****
Jeun
ik vond hem erg leuk en grappig,
ook een lekker makelijk verhaallijn, goed geacteerd en mooi idee
Midnighttemptres
ik vind het een heel leuk idee een letterlijke "universele afstandsbediening" de film heeft vooral in het begin humor, maar naarmate hij verder gaat word het meer drama inderdaad..
Het stuk dat de hoofdrolspeler doodgaat, vind ik heel mooi en blijft me zwaar vallen..
ik vind dat de film een hele mooie boodschap geeft en zie hem ook niet voor de volle 100 procent als komedie..
*4.0*
Avitas Sibannac
Uiterst aangename verrasing deze Click. Zo simpel als wat, behoorlijk cliché en voorspelbaar dat wel allemaal maar wel de betere film in het genre.
Meer dan prima vermaak dus waar ik zeker kon om lachen en zelfs enkele ontroerende momenten waar ook ik even stil van werd...
Kleine 4 sterren
Brotherband
Goh, daar zit je dan hele film naar een nachtmerrie te kijken.. wel leuk
BlueSword
was geen nachtmerrie als je beter had opgelet.
maxcomthrilla
Aardige film van Sandler die wat mat begint, maar zich toch weet te ontwikkelen tot een geslaagd verhaal, die gelukkig geen nachtmerrie is gebleken. Ik zou het wel weten als ik zo `n afstandbediening had. Niettegestaande, toch kun je er veel leuke momenten mee beleven. Vooral de momenten waarop Sandler, een context stilzette en veranderde waren grappig. Desondanks wel weer een vertrouwde rol voor Sandler, namelijk: als volwasssene constant adhd gedrag tentoonspreidden. In het begin stond mij dat wat tegen, maar uiteindelijk kon ik toch wel weer lachen om het grote kind. De bijrol van Walken vond ik pas echt misplaatst, zijn inbreng had immers weinig om het lijf. 3,5*
saleena
weer een leuke comedy met adam sandler
wil ik ook wel hebben een afstandbediening waar je alles mee kunt doen
ook wel een beetje zielig
alleen een beetje afgezaagd met die Engel des Doods
en Kate beckinsale was weer geweldig
Continentel
goede goede film. heb erg kunnen lachen met Adam Sandler.
Het plot was oke en de personages zaten goed in elkaar
kortom: Goede film om een avondje mee door te brengen!
Mescaline
Zeer goede film.
Had er minder van verwacht.
Het verhaal begind gewoon als een standaard comedy.
Maar na 3 kwartier kijken heeft de film meer weg van een drama.
de film blijft leuk en verveeld echt geen moment.
een wel verdiende 4 sterren!.
usr14112
Hele leuke film. Heb af en toe heel hard moeten lachen en er waren ook ontroerende momenten bij. Het verhaal was goed en vooral Beckinsale was weer heeeeel prettig om naar te kijken.
3,5 *
Tars
Mooi verhaal met af en toe een dramatisch tintje eraan..
het acteerwerk is ook goed, en hoewel dit verhaal het afgezaagde 'droom-patroon' volgt, kreeg ik helemaal niet die indruk..
Sterke film die zeker de moeite waard is
Beautifull x
Ik ging met tegenzin naar deze film , omdat ik dacht dat hij niet zo goed was , Maar omdat we met meer dan 20 man voor een verjaardag naar de cinema gingen had ik geen keus
& Weet je Hy verdient een 5 !
Hy is echt geweldig goed , & heb nog nooit in de cinema geweent maar toch hebk een traantje moeten weg pinken op 't laatste .
Strudllkanudll
Leuke film, zaten grappige scenes in. Beetje overdreven op het eind maar keek toch lekker weg.
saw1991
amazing film !!!!!!!!!!!!!

de komedie en drama en fantasy in een mengeling
gewoon fantastisch !!!!!!!!!!
bravo
5 ***** !!!!!!!!!!!!!!
Fna
Gweldige film! Adam Sandler is weer eens een geweldige acteur, de film is grappig, mooi, droevig. Het is gewoon een aanrader!
movie*freak
amazing film !!!!!!!!!!!!!

de komedie en drama en fantasy in een mengeling
gewoon fantastisch !!!!!!!!!!
bravo
5 ***** !!!!!!!!!!!!!!
Hoe kan je Spiderman 3 en Tranformers nou in je top 10 hebben?
DreamGirll
Echt een leuke film
Zit ook een goed en mooi verhaal in!
En de acteur vind ik echt geweldig, echt een aanraader
Antina
Leuke, beetje standaard film, met een levensles. Ik vond de humor een beetje tegenvallen, maar toch leuk om gezien te hebben. Daarom 3*
NotJustAnOpinion
Normaal hou ik niet zo van dit genre maar van deze film heb ik ontzettend genoten.3,5
ROOSKY
Een uur lang was dit toch een erg leuke en grappige film. Daarna werd het me iets te belachelijk en lag de wijze levensles er wel erg dik bovenop. Al met al heb ik me toch wel vermaakt, 3.0* maar.
Dutchmeister
Vond het ook wel een leuke film. Was ook best wel grappig..
ange21
deze film is echt het kijkend waard.
hij verdient 4 sterren. die drama gecombineerd met comedie rare combi maar wel leuk.
het is echt een super film
mirrie
geweldig leuke film
haha toen hij in de vagina zat van zijn moeder
erg grappig

Netflix-hit 'Finding Her Edge' zeker van een tweede seizoen

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

The Butterfly Effect
Sciencefiction / Thriller, 2004