• 9.373.233 stemmen

Geregisseerd door: Mark L. Lester

Met onder meer: Coolio, Cameron Daddo en Amy Sloan

Plot Pterodactyl

"Evil is in the air"

De Stille Oceaan: vredig, rustgevend, idyllisch ... Een wonder der natuur. Maar ergens in die oceaan bevindt zich een slapende vulkaan die al miljoenen jaren een dodelijk geheim verbergt. Wanneer die vulkaan eindelijk uitbarst, wordt een donkere spelonk blootgelegd. In die spelonk bevindt zich een perfect bewaard gebleven nest met eieren. En die eieren staan op het punt om uit te komen...

Prof. Michael Lovecraft

twee keer 0,50..

jammer zonder toelichting

avatar van Dikkie Post

Dikkie Post

Lijkt me heel stiekum best een leuke film!

avatar van michel0706

michel0706

Wat een vreselijke nepfilm is dit. Je kunt zo zien dat de vliegende dino's zo uit de computer komen en ook als ze mensen aanvallen lach je je helemaal ziek.

Zelfs het mooie meisje wat aangevallen wordt terwijl ze in haar bh aan het zwemmen is kan niet goed huilen en ziet er vreselijk nep uit

avatar van nickvanzutphen

nickvanzutphen

Dit is echt een slechte film , met is een ongelofelijk slap verhaal , slechte acteurs en ook hele neppe pterodactyl's, de makers van deze film moeten een voorbeeld nemen aan JP3 daar hebben ze deze dino's tenminste realistisch neergezet.

avatar van Jefferson019

Jefferson019

het verhaal is wel grappig..maar meer ook niet..de animaties waren echt bagger..jammer had er echt meer van verwacht..geen cijfer

avatar van mdehaan

mdehaan

wat een slechte B of laat ik het maar een SLECHTE C film noemen ongelofelijk zo'n slechte film heb ik in tijden niet meer gezien GEEN AANRADER !!!

avatar van Jampie

Jampie

Wat een rommel. Een half uurtje gekeken en toen de film weggedaan. 0.5 punten nog iets teveel

avatar van kneuckeretto

kneuckeretto

wat een verschrikkelijk slechte film. Het is niet eng en niet spannend, het is sfeerloos en de effecten dateren denk ik uit het jaar 1871. En WAT een dom standaard verhaaltje zeg. En WAT een domme acteurs (vooral die blonde del) en...nou ja, eigenlijk is alles dom en slecht aan deze film. En dan bedoel ik ook echt slecht (dus niet zo dat het weer leuk wordt).

anderhalf puntje omdat er toch nog wat ranzigheid in voorkomt.

avatar van PeterIsDopie

PeterIsDopie

Een verschrikkelijke film! Erg slecht geacteerd. Ik heb niet het gevoel dat de acteurs echt goed emoties kunnen overbrengen. Zoals die liefdes scenes in het begin als die studente tegen haar leraar zegt waarom heb je me nog niet gekust.

Ook de omgeving zag er vaak erg nep uit en de rotsen zien eruit als plastic.

De computeranimaties zijn verschrikkelijk. Dit kan eigenlijk niet anno 2005.

Enig pluspuntje was de blonde studente.

avatar van PeterIsDopie

PeterIsDopie

ik zou ook wel eens een onderbouwde mening willen zien van roberte en jardj waarom hun de film een 5 gunnen.

avatar van Duikertje9

Duikertje9

Wat een slechte film zeg; grote nep en nog slecht in elkaar gezet ook

avatar van RoseRed24

RoseRed24

1 van de slechtste films die ik ooit heb gezien.Hij is bijna zo slecht dat hij grappig word.De computeranimaties doen je denken aan ''special effects'' in de 80er jaren.Bespaar jezelf de moeite van het kijken...

RoseRed24 schreef:

Excuse me? Wat is er mis met de special effecten van de jaren 80?

avatar van RoseRed24

RoseRed24

mikey schreef:

Excuse me? Wat is er mis met de special effecten van de jaren 80?

Heel veel als ze gebruikt worden in een film gemaakt in het jaar 2005.De spelletjes op je gameboy zien er beter en realistischer uit zeg maar..

avatar van xangadix

xangadix

Even wachten tot ie in de weekverhuur zit en dan ga ik hem zeker kijken. Dit moet lachen worden..!

avatar van lord_fornax

lord_fornax

Heb me kostelijk geamuseerd met deze film. En dan bedoel ik niet dat de film zo goed was, integendeel, dit was een dieptepunt voor de filmindustrie voor 2005.

De special effects zijn echt waardeloos, dit had in 1982 nog beter gekunt.

Het acteerwerk mag eigenlijk niet eens acteerwerk genoemd worden. Een natte dweil had had nog meer gevoel in beeld kunnen brengen.

Het grappigste van alles vond ik persoonlijk nog The making of.. Hierin verteld iedereen hoe trots ze of de CGI en dergelijke zijn, en hoe fantastisch de film wel niet is.

Eigenlijk zonde van je tijd om hier naar te kijken, maar omdat ik mezelf heel erg kan amuseren met het kijken van dit soort mega flops (denk ook aan A sound of thunder), had ik toch een leuke avond.

1,5* voor het bezorgen van buikpijn van het lachen.

avatar van Doom

Doom

Ondanks dat het een flop film lijkt te zijn ben ik erg benieuwd naar deze film. Het onderwerp spreekt me wel aan.

Heel veel als ze gebruikt worden in een film gemaakt in het jaar 2005

Nou deden ze dat maar vaker...

avatar van wombat

wombat

Op zich vond ik deze film best wel meevallen qua effecten, acteren was inderdaad ERRUG slecht.

Alleen de beschrijving hierboven snap ik niet, dit speelt niet op een eiland in de Stille Oceaan maar in Turkije.

Dus waar dát vandaan komt ...

avatar van Materny

Materny

RoseRed24 schreef:

Kan niet zeggen dat jaren 80 Special effects om te huilen waren.

avatar van Materny

Materny

Kijk ik dus cker niet.

Zie alleen maar negatieve reacties en het plot spreekt me ook totaal niet aan.

Ook veel te laag gemiddelde .

Links laten liggen zeg ik

avatar van razija

razija

• 1994 stemmen

Geen commentaar... Ik zou zeggen Coolio moet blijven zingen en niet in films spelen.

mikey

Is deze al uit? of in de videotheek of...?

avatar van Purmerend

Purmerend

Als je op statistieken klikt, kun je zien dat hij sinds 6 December in de videotheek ligt.

Aha! merci bien.

avatar van Bloem

Bloem

Nou eigenlijk heb ik niet veel toe te voegen aan bovenstaande reacties.. Wat een flut film.

Heb in een deuk gelegen om bepaalde effecten. Zo slecht.

Op een gegeven moment ben ik me gaan afvragen of het nou komisch bedoelt was of dat het gewoon super slecht was.. Ik vrees het laatste!

avatar van FreakySciFi

FreakySciFi

Alles is geschreven... Maar kan Coolio zingen dan..?

avatar van DOBBY DIGITAL

DOBBY DIGITAL

De slechtste film ooit.. slecht geregiseerd en special effects.. heb in natural history museum in Londen nog 'geloofwaardigere' Dinosauriërs gezien

avatar van René K.

René K.

Waardeloze film met hoofdletter WAARDELOOS! Zelden zulke slechte special effects gezien. Acteerwerk? Musicals op de lagere school zijn nog overtuigender dan dit. Inpakken, begraven en noooooit meer ophalen...

0,5 (omdat ik niet lager kan geven)

avatar van newG

newG

bah, zo slecht, zelden dit niveau gezien van waardeloosheid.