• 9.372.315 stemmen

Geregisseerd door: Dimitri Logothetis

Met onder meer: Toni Basil, Nicholas Celozzi en Tom Reilly

Gesproken taal: Spaans en Engels

Plot Slaughterhouse Rock

"Alcatraz. For 39 years it held society's most depraved killers. Now it's home to something even worse..."

Alex wordt achtervolgd door angstaanjagend realistische visioenen van een gevangenisachtig fort en de helse bewoners daarvan. Alex vreest niet alleen voor zijn gezondheid, maar ook voor zijn leven. Droomspecialist Carolyn is ervan overtuigd dat een gekwelde geest - die gevangen gehouden wordt op het eiland Alcatraz - om onbekende redenen met Alex communiceert. Zij haalt Alex over om samen met zijn broer en enkele vrienden de beruchte gevangenis te bezoeken om zo een einde te maken aan de nachtmerries van Alex.

Sammy Mitchell

The Commandant & Monster

Commandant's Lady

avatar van brucecampbell

brucecampbell

Aardige poging tot horror, maar doordat de film zichzelf te serieus neemt faalt hij op verschillende vlakken. De leuke 80's soundtrack zorgt er voor dat je blijft zien en de make-up kan er mee door, maar voor de acteerprestaties en vooral de spanning moet je niet naar deze film kijken.

avatar van erik1677

erik1677

vond vroeger als tiener deze film helemaal te gek.

Heb hem hier nog ergens op vhs liggen, binnenkort maar weer even een keer uitproberen, dan eens even kijken of mn stem omhoog of omlaag gaat.

avatar van erik1677

erik1677

En ja hoor verhoogd!

avatar van Lui

Lui (crew films)

Trage horror/komedie die alle kanten opgaat behalve de échte horrorkant.

Wel kijkt de film lekker weg en moest ik er zo nu en dan om lachen. De soundtrack past prima bij de film en is zeker goed. De scenes in de gevangenis zijn de moeite waard, maar daar is ook alles mee gezegd. En over het acteerwerk houd ik opnieuw wijs mijn mond.

avatar van ChrisM

ChrisM

Doet me wel erg veel denken aan Nightmare on Elm........ maar toch vermakelijk filmpje

avatar van Basto

Basto

• 11931 berichten

Hoewel het idee en de gore best aardig zijn, wordt het allemaal zo brak in beeld gebracht, dat ik op een dikke onvoldoende uitkom. Ik zag m op blu ray, maar dacht regelmatig met vhs van doen te hebben.