• 9.375.163 stemmen

Geregisseerd door: Gil Kenan

Met onder meer: Mitchel Musso, Sam Lerner en Spencer Locke

Releasedatum: 17 augustus 2006

Plot Monster House

"The house is . . . alive!"

D.J. Harvard en zijn twee beste vrienden Chowder en Jenny ontdekken dat het huis van zijn buren in feite een levend monster is, dat bovendien erg boosaardig is. Uiteraard geloven de volwassenen helemaal niets van dit verhaal, dus is het aan de drie vrienden om het huis te stoppen voordat er onschuldige slachtoffers vallen...

Douglas 'DJ' Hartner (stemrol)

Chowder (stemrol)

Jenny Bennett (stemrol)

Nebbercracker (stemrol)

Officer Landers (stemrol)

Officer Lister (stemrol)

Reginald 'Skull' Skulinski (stemrol)

Bones (stemrol)

Mom (stemrol)

avatar van Esteban

Esteban

Trailer : http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/monster_house/

Net zoals in 'The Polar Express' lijken de figuren te realistisch voor hun eigen goed. Hierdoor ontstaat er die contstante confrontatie met het feit dat dit geanimeerd is, maar zo echt mogelijk moet overkomen and ... well, what's the point then? Waarom is het dan in de eerste plaats geanimeerd? Het wringt enorm. Stemmen zijn er o.a. ook van Steve Buscemi en Maggie Gyllenhaal.

avatar van damon

damon

ziet er leuk uit, en je kan je er ook NIET aan irriteren (aan de animatie van de personages)

avatar van Esteban

Esteban

De kunst zit hem in het brengen van animatiewerk waarbij die gedachte niet spontaan naar boven komt. Waar het probleem dan zit, is duidelijk.

avatar van donnie darko

donnie darko

Ik vind dit eigenlijk iets teveel neigen naar de geweldige Tim Burton animatiefilms en dan gaat deze zeker tegenvallen. Ze willen het zo'n beetje imiteren, maar dat gaat hen denk ik niet goed bevallen. Trouwens, ik vind de animaties ook spuuglelijk.

avatar van forelli

forelli

Ik vond de trailer er al erg leuk uitzien, kan niet wachten tot hij in de bios draait

avatar van raymon

raymon

trailer vond ik echt heel leuk, wil hem best zien in de cinema.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Lijkt me inderdaad een leuke film, met leuke personages en goede animatie.

Zeker één die ik wil zien

avatar van sonyjh

sonyjh

lijkt me enorm cool.

Die sfeer past echt zeer goed met zo'n animatie film.

Mag wel terug eens wat cools komen qua animatie, want dat is weer een tijdje geleden, de laatste coole animatiefilm vond ik the incredibles

avatar van FillumGek

FillumGek

Lijkt me heel leuk. Animaties is wat mij betreft niks mis mee.

avatar van illogical

illogical

Hij lijkt me wel erg mooi, maar volgens mij is deze niet echt humoristisch of wel? Tenminste niet in de trailer gezien..

avatar van Kazuyuki

Kazuyuki

• 2068 stemmen

Hele gave film. Avontuurlijk, eng, spannend. Wat 'the Goonies' voor mij betekende in de jaren '80 is Monster House het spreekwoordelijke achtbaanritje van de jaren 2000.

Animaties zijn indrukwekkend goed. De humor is op niveau en de film is zeker niet kinderachtig.

Topproductie van Zemeckis & Spielberg. 4,5****

avatar van stan

stan

Deze film is alleen nog maar op 2 festivals geweest in Amerika of is ie al in de sneak preview geweest

avatar van Kazuyuki

Kazuyuki

• 2068 stemmen

Zeer puike stem-inspreek-prestaties van Steve Buscemi, Maggie Gyllenhaal en Jason Lee. Bijna tegen onvergetelijk aan.

avatar van Big Smoke

Big Smoke

Ik vind het een zééér sléééchte film, hij verdient een 0,5! Eigelijk nog lager maar dat kan niet! Sorry dat ik dit moet zeggen maar dit is mijn mening!

avatar van satlange

satlange

Big Smoke schreef:

Waarschijnlijk heb je deze film dan bekeken zonder het 3D brilletje. Als je die had opgezet had je een animatiefilm gezien die goed in elkaar zit en ook nog humor heeft.

Inderdaad deze film gaat in vele zalen draaien als 3D animatiefilm, dus lekker met brilletje op genieten maar.

Ook met de Vlaams/Nederlandse stemmen is hij erg geslaagd. Heb echt genoten van deze film en daarom verdient deze film naar mijn persoonlijke mening dus de maximale score.

avatar van elry

elry

Kazuyuki schreef:

Topproductie van Zemeckis & Spielberg. 4,5****

ga hier in mee.

het heeft gewoon die 80's spielberg vibe.

avatar van BassKillah

BassKillah

ik heb deze film nog niet gezien, maar hij ziet er alvast veelbelovend uit

heb hem dan ook 3,5 gegeven

avatar van Thomas

Thomas

niet stemmen als je hem nog niet gezien hebt... bffff

avatar van naamhier

naamhier

Ik kijk ernaar uit om deze film te zien. Ik heb er een trailer van gezien en moet zeggen dat het er veelbelovend uit ziet. Ook absoluut niet kinderachtig naar mijn mening. Althans, zo ziet het er niet uit.

En voor de reacties hierboven; de animatie ziet er zo echt uit (ik snap niet hoe dat je dwars kan zitten in eerste instantie maar goed), omdat eerst de echte acteurs/actrices opgenomen waren en vervolgens geanimeerd.

avatar van vincentclaesen

vincentclaesen

viel wel mee, soms nogal lelijk

3.5

avatar van theresia

theresia

ik vond hem helaas een beetje beneden mijn verwachtingen.. ik had meer humor erin verwacht ook maar dat zit er niet zoveel in verwerkt.. voor kids denk ik dat het goed scoort. 2*

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

vincentclaesen schreef:

viel wel mee, soms nogal lelijk

3.5

lelijk ?

wat bedoel je daar mee ?

avatar van queenie

queenie

Leuke film en voor kinderen zeker spannend. De personnages zijn erg mooi gemaakt. 4*

avatar van Vamperia

Vamperia

Heb me kostelijk vermaakt met deze film. Heerlijk !

avatar van JFD

JFD

Redelijke film. Personages zijn inderdaad mooi gemaakt. Ik vond hem denk ik leuker dan mijn dochter.

Ik geef een 3.5

avatar van illogical

illogical

Ik vond hem nog best leuk.. Ging alleen per ongeluk naar de Nederlandse versie .. Ietsje minder, maar toch nog wel leuke film

ik ben vandaag met mijn kind geweest en ik moet zeggen een hele leuke film. mijn zoon en ik hebben echt genoten

avatar van aeverhoog

aeverhoog

Best leuk verhaal en supergriezelig voor kinderen. Ik had het genoegen van de Nederlandstalige versie. Dat blijkt een Vlaamse versie te zijn. Dat vond ik dus wel irritant. 3,5*

avatar van Angel25

Angel25

ik vond hem zelf erg leuk en ook spannend. Ik had wel de engelse versie. een tijdje geleden een stuk gezien van de vlaamse versie en dat is echt een groot verschil....

avatar van Vinco

Vinco

Wat een geweldige animatie!

Dat is in tijden dat ik weer is een fatsoenlijke animatie zie met een goed en leuk verhaal erin!

Echt goeie humor in de film!

4,5 ster