• 9.375.076 stemmen

Met onder meer: Wesley Snipes, Tamzin Outhwaite en Martin Wheeler

• meJane Bekijk via meJane

Plot 7 Seconds

"Timing is everything."

Jack Tuliver (Wesley Snipes), een voormalige soldaat van de speciale eenheid met oneervol ontslag, is de afgelopen jaren woonachtig en werkzaam als een professionele dief in Europa. Zijn huidige klus omvat het bestelen van drie geldwagens die tezamen de opbrengsten van 20 casino's, zo'n $20 miljoen, vervoeren. De overval neemt een totaal andere wending wanneer een derde partij zich in de strijd mengt. Ternauwernood weet hij te ontsnappen waarbij hij, zonder dat hij het weet, iets waardevols meeneemt. Echter de criminelen willen het - koste wat kost - hebben, terwijl hij ook gezocht wordt door de Roemeense politie en zelfs door de NAVO.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Locutus

Locutus

Redelijk slechte actiefilm. Een aantal aardige actiescenes, maar weet qua verhaal niet te boeien.

avatar van eduard

eduard

Locutus schreef:

Ik had je beicht gelezen voor ik de film ging kijken en had dus helemaal geen hoge verwachtingen wat alleen maar goed is bij het bekijken van een film.

Maar ook dat er vaak gezegt word dat de film slecht is en dan valt het soms allemaal reuze mee.

Ik had gewoon zin voor een ouderwetse aktie film en met Wesley Snipes moest dat lukken dacht ik.

Wat een shit film was dit evhte bagger van de onderste plank en een film die eigenlijk in bioscopen verboden moesten zijn omdat dit in 2005 niet meer moet kunnen om zulke bagger te maken.

De actiescenes waren nog wel leuk, maar het waren van die scenes dat je al 10 keer dood moest zijn maar onze held die overleefde het steeds weer. Omdat deze film geldklopperij en bioscooppubliek voor achterloijk verkoopt krijgt die nie meer dan één ster. Want we moeten streng zijn en bagger afstraffen

avatar van mrdig

mrdig

Deze komt geloof ik niet uit in de bioscoop, maar rechtstreeks op video en dvd. Gelukkig maar...

avatar van Djinda

Djinda

Waardeloze film, ik had al zo'n vermoeden toen ik hoorde dat deze film niet in de bios kwam.........maar zo slecht had ik nooit verwacht.

Ik had van een acteur als Wesley Snipes wel iets meer verwacht.

Een halve stem,......en dan ben ik nog erg gul!!!!!

avatar van brotherlouie98

brotherlouie98

Net gezien en moet zeggen dat dit gewoon een vermakelijke en no nonsense actiefilmpje was.

avatar van krabat

krabat

Wat negatief allemaal, het verhaal zat goed in elkaar en was best aardig. Het acteerwerk van de op Snipes na redelijk onbekende cast was goed. Het deed een beetje denken aan James Bond vond ik.

Deze krijgt van mij zeker en voldoende, 3*

avatar van Digital Junkie

Digital Junkie

Deze film vind ik nog wel voldoende hoor. Oke, het is niet een hollywood blockbuster en er zit ook geen ijzerstersterk verhaal in, maar de aktie scenes zitten wel goed en is niet super overdreven.

Deze film krijgt van mij dus een voldoende (3.5)

avatar van scalune

scalune

Lekker "lui onderuitgezakt op de bank" filmpje...

avatar van SiSsY bOY

SiSsY bOY

standaard actiefilm 2.5*

avatar van Pedor

Pedor

Niks bijzonders. Leuke actie film. Lekker onderuit op de bank en kijken.

avatar van roger1965

roger1965

Het begin was nog wel redelijk spectaculair, maar daarna stort het geheel een beetje in.

avatar van burki4ever

burki4ever

Ik snap waarom iedereen zo negatief doet!! ik vond het wel een leuke film met lekker veel actie..okeej, het verhaal was niet zo interessant maar daar gaat het ook niet om bij een actie film:D dus ik geef 4*

avatar van thugline

thugline

een best goede aktiefilm niet super maar ok een 3 tje

avatar van LeeGer

LeeGer

Dertien in een dozijn actiefilm met inderdaad een verhaal dat eigenlijk niet logisch in elkaar zit, Een sergeant die zich naar aanleiding van één toevallige gijzeling in de georganiseerde misdaad stort? en vaak ongeloofwaardige actiescenes Met als dieptepunt de achtervolgingsscenes maar dat wisten we eigenlijk van te voren. Hoewel het me dus wel is opgevallen (zie spoilers) heb ik me er dan ook niet aan gestoord. Film krijgt 1,5 sterren.

avatar van Fatal3rr0r

Fatal3rr0r

na 25 min uitgezet...

Goedekope film ook..

iemand een vrij nieuwe auto zien crashen?

avatar van pietje punk

pietje punk

standaard, cliche, gejat, onorigineel, weet iemand nog meer typische woorden?

avatar van Knarf Kenobi

Knarf Kenobi

Typische woorden? Ik denk dat je hem het best kan beschrijven al seen B-Film, met een slecht verhaal, vrij slecht acteerspel, niet interessant, niet boeiend, vaag, mislukte wannabe, oerdom....wat nog meer?

avatar van forzaroda

forzaroda

Aardige actie-film, niet meer en niet minder!

avatar van wishbone1987

wishbone1987

leuke actie film, voornamelijk door Tamzin Outhwaite (de vrouwelijke hoofdrolspeler) het is geen echte Wesley Snipes film maar het is een leuke film alleen de zoveelste in zijn soort. Het is zeker een leuke film om zo onderuit gezakt op de bank te bekijken en twijfel tussen 3,5 en 4 sterren.

avatar van SSeagal

SSeagal

Wesley Snipes deed nog enigzins zijn ding aardig goed, de rest van de cast acteerde ronduit bagger. Special Effects bedroevend en het einde was belachelijk en sloeg nergens op. *1/2 voor wat aardige schiet en vechtscene's.

avatar van Ella

Ella

Hij is niet van de kwaliteit de we van Snipes verwachten. De autospiegel vond ik erg storend dan kapot en de volgende scene weer normaal, zo waren er meer scenes in de film die niet echt klopten... Maar ja je kunt niet alles hebben ha ha ha... We hebben hem gekeken en daar blijft het ook bij we gaan het vast niet nogmaals kijken.

avatar van Doom

Doom

Het gaat wel deze film, niks bijzonders overigens.

Standaard verhaal, standaard actie filmpje. Wel twee leuke hoofdrolspelers, vond ze wel leuk over komen en de humor zat er af en toe ook wel in. Erg flauw soms. De special effects waren niet geweldig, maar ja.

2.5* voor een super standaard actie filmpje.

avatar van pimp-juice

pimp-juice

top filmpje 4 sterren omdat er wel betere zijn :d

avatar van HiLL

HiLL

Aardige film hoor. Leuk dat het meteen begint met actie en ellende, zonder echt een zonodige opbouw te vertonen. Wel apart. Lekker onderuit en wegkijken maar. Jammer dat die blonde meedeed, ergerde mij eerlijk gezegd aan d'r.

avatar van pjutter

pjutter

Leuke film, maar soms niet zo heel goed te volgen.

wel verrassend

avatar van kungfuzombie

kungfuzombie

Snipes begint al aardig concurentie te worden voor Seagal, Lundgren en Van Damme. Nog zo'n slechte actiefilm en we zien hem nooit meer terug op het grote doek! (en terecht eigenlijk, want het is een acteur van niks natuurlijk).

avatar van Quatro

Quatro

't begon aardig, maar na de eerste achtervolgingsscene was de trend gezet voor een minder dan gemiddelde actiefilm. Slappe hap 2*

avatar van tjp1994

tjp1994

Hij is erg slechts, ontzettend afgeraffeld verhaal. Acteer werk is slecht en ze hebben zelfs een scene uit die andere slechts Snipes-film geknipt (Marksman). Duidelijk dat Snipes in geldnood zat afgelopen jaar, zoals eerder gemeld op diverse sites

avatar van queenie

queenie

wat een chaotische film. Wesley was toch een acteur die goede films maakte, maar de laatste 2 zijn bar slecht. ik heb hem afgezet en dat wil toch wel wat zeggen. 1* voor de moeite.

avatar van pietjuh

pietjuh

Mooie film als je er van houdt en dat doe ik dus. Alleen dacht ik ff te zien dat er stukjes van The marksman erin voorkwamen als ik me niet vergist heb! Snipes is trouwens altijd cool:)