Genre: Komedie / Romantiek
Bekijk via Videoland
Bekijk via NLZIET
Zaterdag om 00:05 uur op Comedy Central
Plot Just like Heaven
"It's a wonderful afterlife."
David vindt een meisje in het appartement dat hij net heeft gehuurd. Het probleem is dat alleen hij haar kan zien; ze is namelijk de geest van Elizabeth, een arts in opleiding die in coma ligt in een nabijgelegen ziekenhuis, en het appartement is van haar. David wordt verliefd op haar en wil haar lichaam weghalen uit het ziekenhuis voordat haar zus besluit Elizabeths leven te beëindigen...
Dr. Elizabeth Masterson
Irene_
Echt een leuke film.
Kijkt lekker weg!
En idd een vrouwenfilm
Gelukkig liep alles goed af
4 *
maxcomthrilla
Reese Witherspoon speelt weer eens in een geweldige film. De film is qua vorm zelfs wat anders dan de meeste andere komedies. Leuk, dat het hiernamaals ook meespeelt in deze film. Altijd interessant om nou eens te horen wat iedereen over je zegt als je niet lijfelijk aanwezig bent. Wel confronterend maar dat werkt dan weer niet zo contraproductief. Leuke film, die vooral lekker wegkijkt en er af en toe best mooi uitziet, dan doel ik vooral op de dromen van Reese Witherspoon over haar favoriete tuin. 3,5*
Epitaph
Toch wel een beetje raar dat ze als geest b.v. door muren kan lopen, door een tafel staat, door de auto heen stapt maar wel gewoon op de vloer kan staan, op 't dakterras staan en in een auto kan zitten. Hadden ze haar beter de hele tijd kunnen laten zweven ofzo. Toch maar 3***
Naduah
Oh wat een heerlijke dagdroom film....zo'n film waarin je helemaal meegaat met het verhaal. Er zitten leuke humoristische stukjes tussen en aangezien ik wel geloof in de spirituele wereld, kon ik me er alles bij voorstellen...hoewel...misschien ietwat overtrokken, maar toch....zeker de moeite waard om een 2e of zelfs 3e keer te zien! Aanrader voor de vrouwen....
hannie84
Ik vond hem niet zo bijzonder, op zich leuk om een keertje te kijken als je niks te doen hebt en zin hebt in een romantische film.
Het is natuurlijk ook heel onrealistisch en als je daar van houdt is het misschien ook leuker, ik hou daar zelf niet zo van
Ik geef hem 2.5 ster
Herisson
Leuke film om met z'n tweeen te kijken, dacht na 1e half uur dat het een flauwe comedie zou worden, maar het laatste uur was verrassend goed!
4****
missl
Aaaw wat een leuke schattige film.
Niet zo irritant als die Blonde films van Reese maar gewoon leuk om naar te kijken. Met een klein beetje drama maar Reese heeft me vooral doen glimlachen.
Geen meesterwerk, gewoon een lekker op de bank hangen filmpje zonder al te veel nadenken erbij.
****
Mug
Terwijl in de eerste minuten van de film al twee verschrikkelijke covers door de boxen schalden [Just Like Heaven van The Cure werd verkracht door ene Katie Melua, en pure godslastering, welke filmmaker durft in het begin van zijn film na Trainspotting nog Iggy Pops Lust for Life te gebruiken zij het in een cover door een vrouw] - wilde ik al iets anders gaan kijken, maar elke film verdient een kans.
Maar goed ook, want het debacle wat de eerste minuten wel niet is (ondanks de fleurige tuin), wordt met prettigheid overstelpt, veelal te danken aan een stralende Reese Witherspoon. Zij maakt van deze vol met cliches overgoten romantische komedie gewoon een prettige en vlotte versnaperingen-avond. Zelfs tegenspeler Mark Ruffalo komt in de tweede helft van de film beter in z'n rol.
Ondanks kleine foutjes omtrent het hele geestgebeuren, en hier en daar flauwe bijpersonages en clicheetjes, weet Just Like Heaven toch met vele sterke grappen en gebeurtenissen een positieve indruk achter te laten. Scoort gemakkelijk 3 sterren.
Yvetje
Echt een superleuk script. Ik hou van Reese Witherspoon. Ze is zo spontaan en vrolijk. Ze schitterd werkelijk van het scherm. Erg mooi einde (gelukkig) happily ever.....:)
Antina
Heerlijke film! Reese Witherspoon laat de film stralen. Mooie romantische film, hier en daar een beetje voorspelbaar, maar dat vind ik met dit soort films helemaal niet erg. Sterker nog, ik hoop dat het voorspelbare gebeurt! 3.5*
Tun-89
Prachtige film. met twee goed spelende, leuke acteurs.
leuk verhaal, veel grappige stukjes.
geen moment verveeld.
Liesjj_x
WOW
Super de puper de wuper (let r maar niet op)
DIe film is gewoon zalig... Op zo'n moment zou je ook wel eens een auto-ongeluk willen hebben om dan vervolgens in coma te liggen en de man van je leven te ontmoeten!!!!
Prachtig gespeeld!! en die omgeving... Mooi apartement zo wil ik later ook wel wonen...
Ik heb(weeral es!) zitten huilen...het was gewoon zo zielig toen ze wkr kwam en hem niet meer kende....
*4.5
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11915 berichten
Nee hoor, ik heb er heel erg van genoten!
Theatertje
^Brr... Wat een rotfilm! Al dat romantische gezweem tussen leven en dood... Dikke zever! 1.5 ster.
kanjertje
Hele mooie film.
Boeiend en grappig tegelijkertijd.
Soms wel beetje veel fantasie maar dat kon de pret niet bederven.
Günther
Prachtige film die op bepaalde momenten ook de nodige humor bevat. Een origineel verhaal dat de makers heel goed gebruikt hebben. En natuurlijk ook een zeer behoorlijke cast: 4*
Lady_Movie
Een hele leuke film.
romantiek aanwezig , humor aanwezig, Goed geacteerd.
Heel leuk om te zien.
Ook een origineel verhaal.
en voor de bollywood liefhebbers:
de film * i see you * is een remake hiervan.
Deze is toch leuker vanwege het einde maar ik raad hem jullie wel aan.
Een 4.5 voor just like heaven.
Lady_Movie
Zou deze film tof zijn om bij een gewone vriend te kijken?
hmm... ik weet niet. Hangt ervan af of je vriend het leuk vind om een romantische komedie te kijken.
Ik denk het niet... meer een meidenfilm.
theresia
Zeer goeie film... drama.. humor.. romantiek... zeer vermakelijk...
Bighead
Verrassend goede film. Een goede romantische komedie is niet makkelijk te maken. Deze film heeft precies de juiste mix van humor, romantiek, drama en goede acteurs.
4* dik verdiend...
nele
Reese Witherspoon is een goede actrice, en de films waarin zij meespeelt vallen bij mij dan ook in de smaak. Een hele mooie film. Hij was zelfs een beetje spannend. Gewoon een heerlijke film.
Fran
- 1953 berichten
Ontzettend overdreven, ontzettend ongeloofwaardig, ontzettend voorspelbaar maar zo ontzettend LEUK !!!!
Het verhaal is ongeloofwaardig maar dat maakt allemaal niet uit. Gewoon een lekker simpele meezwijmelfilm. Niks mis mee.
Mooi hoe hun levens op allerlei fronten al verbonden waren zonder dat ze het zelf wisten. Die tuinen die hij maakte waren ook ontzettend mooi. *4
Denise88
Mooi mooi mooi.
Ik ben het eens met Fran. Ontzettend ongeloofwaardig en overdreven maar wel heel erg leuk.
Het verhaal vind ik echt grandioos mooi bedacht.
Spiritueel in elkaar gezet.
Ze moesten elkaar die avond ontmoeten, dat gebeurt niet, dus dan maar anders.
een lekkere dikke 5
Thieske
Mooi verhaal. Zitten een paar kleine foutjes in zoals die sleutel die onder de brandblusser stond, terwijl hij het slot had veranderd.
Leek ook veel op Ghost. 3 ***.
hey, hij heeft niet het slot veranderd, hij heeft enkel een schuifslot extra er op gezet. dus die sleutel onder de brandblusser is nog steeds te gebruiken...
ik vond het een super film!!!
5 *****
MiekieMow
Hele leuke film zeg!! Origineel en ik heb zitten genieten van Mark Ruffalo!

'Outlander'-serie 'Blood of My Blood' snel te streamen op HBO Max

Water for Elephants
Drama / Romantiek, 2011

P.S. I Love You
Drama / Romantiek, 2007
san francisco, californiëcomagebaseerd op boekworkaholicflirtarchitectblind dateromantische komedieeenzaamheiddokterauto ongelukgeestapartment buildingweduwnaargeestlandscape architecthaunted apartmentlife supportflirty neighbor