Genre: Thriller / Actie
Verenigde Staten / Canada
Geregisseerd door: Andy Cheng
Met onder meer: Cuba Gooding Jr., James Woods en Angie Harmon
Plot End Game
"The Assassination Was Only The Beginning."
Geheim agent Alex Thomas heeft de leiding over de bescherming van de president. Wanneer de president echter wordt neergeschoten neemt Alex zijn verantwoordelijkheid en neemt ontslag. Hij raakt echter steeds meer geobsedeerd door het bewuste voorval en tracht de zaak op te lossen. Hierbij krijgt hij de hulp van journaliste Kate. Samen komen ze al snel in een web van leugens, bedrog, huurmoordenaars en ex-commando's terecht.
Alex Thomas
Shakey Fuller
General Montgomery
Janice Frost
Icer
Redelijk verhaal, maar ik zit er niet op te wachten.
Te gewoon, te bekend, standaard middenmoot.
En dan die onderwaterscenes, dat kan toch niet in 2006...
vooruit, een 6, maar met bedenkingen.
fotzenbikkel
Redelijk verhaal, maar ik zit er niet op te wachten.
Te gewoon, te bekend, standaard middenmoot.
En dan die onderwaterscenes, dat kan toch niet in 2006...
vooruit, een 6, maar met bedenkingen.
Da's erg hoog, omdat het hoogste cijfer wat je hier kunt geven een 5 is.
jerooney
Da's erg hoog, omdat het hoogste cijfer wat je hier kunt geven een 5 is.
looneytune
Beetje stom verhaal , de scenes zelf zijn goed gespeeld , maar het einde vind ik erg jammer , had er meer van verwacht
Roel-
- 1978 berichten
Beetje standaard verhaal. Voor de rest wel aardige filmpje om op een regenachtige sombere vakantiedag naar te kijken. Vond het acteerwerk wel aardig maar niet denderend.
Middelmatig thrillertje, geloof dat we het daar wel over eens zijn. 2,5*
Bartel
he einde is zeer zeer slecht!!! daarom 2*
Erik-Jan
Geen geweldige film, aardig genoeg. Heb 'm net bekeken op film 1.
Alleen wordt er in alle besprekingen op het net gezegd dat Cuba jr. ontslag neemt.
Wil iemand die de dvd heeft even voor mij terugkijken wanneer hij dat dan doet? Heb ik toch echt gemist.
trebor
Vlot lopende film, volgend voorspelbaar actie scenario.
Goede scenes. Einde valt wat tegen.
2**
trebor
Geen geweldige film, aardig genoeg. Heb 'm net bekeken op film 1.
Je hebt niets gemist want Cuba jr neemt geen ontslag maar wordt tijdelijk op rust gezet na de moord op de president.
koiboy
Had niet verwacht dat ik dit een leuke film zou vinden. ging eerst kijken met gemengde gevoelens. toen ik eenmaal aan het kijken was begon hij ineens nog goed te worden ook nog.
3,5
%%%%%%
Vond ook een redelijk verhaal. Maar het word wel mooi neer gezet. Maar sommege dingen vond ik wat nep. maar de acteer werk was prima. 3,5
mr_erp
Een goeie thriller met een waardeloos einde. En die mensen die hier een 5 voor geven snap ik echt nie. Het zijn trouwens allemaal mensen die meer als 4 gemiddeld geven per film en eentje zelfs 4,95 per film. Slaat echt nergens op! Waarom stem je dan als je toch alles 5* geeft???
helleke
Heel leuke en spannende thriller tot ........het einde die zo abrupt werd afgebroken.
Gans de film zo mooi opgebouwd en dan zo eindigen???
Goeie acteerprestaties.
Bij momenten wel zeer onrealistisch maar ik heb het mij niet te zeer aangetrokken.
Ik ging de film 3,5 sterren geven maar het laatste kwartier heeft veel verpest waardoor ik er maar 2,5 sterren meer voor over heb,jammer genoeg.
Barfly
Het enige interessante aan deze film is het schilderij dat de vrouw van de president gemaakt had.
Verder één en al cliché. Dat blauwe filter in de film ken ik nu ook wel een keer.
Schiedammer
Eem aardige film maar niet meer dan dat. Film begint heel erg goed maar het einde van de film vond ik slecht. Een onbevredigend gevoel hou je over aan het eind. De beelden van de film waren goed evenals het geluid. Al waren er niet zo veel surround effecten wat ik wel jammer vond. Kortom ik geef de film 3* en dat heeft allemaal met het einde te maken.
Liwwie
en eentje van die vijfgevers geeft op 2 statuten zelfs een 0,5.... naja.... zulke heb je er ook bij..
Aardige film.... meer ook niet
bugno
Cuba Gooding Jr speelde weer mee,het resultaat was er ook na,een film dus die je niet mist als je hem niet gezien hebt,1*
Scorpio11
Een waardeloze film. Mijn avond was eigenlijk verpest door de verloren tijd. Ik verlangde naar het einde van de film die mij ook al niet kon bekoren.
Burt Renolds die een bijrol speelde leek wel op de vader van Conny Breukhoven alias Vanessa. Burt heeft zeker ook geprobeerd om via de melkzuur methode van "dochter Conny" er jonger uit te zien.
1½ * voor Burt
Captain Pervert
Mager plot, magere personages, mager alles. Burt Reynolds was het enige lichtpuntje. Niet dat hij zo geniaal speelt ofzo, maar hij is gewoon cool.
En het einde is ook niet bevredigend.
2.5 sterren
mixmaster
ik heb toch lekker genoten van deze goeie actie/thriller.
gewoon languit op de bank met een zak chips en kijken.
goed verhaal en goed geacteerd , het einde is misschien niet zo best maar over het algemeen vond ik het een heel vermakelijke film.
Malick
Het probleem van deze film is dat we het allemaal te vaak gezien hebben en vaker ook nog vele malen beter. De acteurs lijken over hun hoogtepunten heen te zitten en willen voor het geld gaan. Neem acteurs als Cuba Gooding Jr. en James Woods die bewezen hebben in het verleden dat ze behoorlijk kunnen acteren. Misschien komt het wel allemaal door de bombastische benadering van de regisseur die ervoor zorgde dat deze actiefilm niet de moeite waard werd van het kijken. Helaas waren de dialogen tenenkrommend geschreven daardoor leek het wel dat sommige acteurs maar wat stonden te blaten niet wetend wat. Ene moment erop tegen ander moment weer voor de motie. Vreemd dat je sommige mensen zo makkelijk kan overhalen tot een ander standpunt. Deze film is gewoon niet geschikt voor iedereen en zet mijn vraagtekens bij het publiek die dit geweldig vind terwijl er zoveel fouten in de film zitten. Enig pluspuntje, de film is zo voorbij en de plotwending zag ik niet aankomen of kwam dat omdat ik dat niet wou zien?!
Cuba Gooding jr. kiest de laatste jaren niet de beste films uit en ook dit is weer een miskleun. Van enige spanning is in de film nooit sprake. De dialogen zijn matig en we hebben alles al eens een keer gezien in andere films en vooral ook beter. De acteurs spelen op de automatische piloot en dan heb je alles bij elkaar een matige film. Het einde verpest echter nog meer, waardoor je deze film eigenlijk beter kunt overslaan. Maar goed als je alles van tevoren weet
Killerbert
redelijke film, ik had er meer van verwacht
het einde valt ook tegen...
Gerritj
Matig, matig, matig.
Acteurs, story regie.
Met een zeer vervelend onbevredigend eind.
2.5
gentenaar
Niet slecht, maar ook geen topper. Actie afgewisseld met wat dode momenten en een nogal bedroevend einde. Hier was meer van te maken.
Gert P
Aardig verhaal en dito film.Leuk complot.
Geen topper maar voor 5 voor 5 euro heb je geen miskoop.

Levensecht Netflix-drama 'Private Life' met Paul Giamatti maakt indruk

'The Investigation of Lucy Letby' gezien? Op Netflix vind je ook deze vergelijkbare documentaires

Waargebeurde film 'The Mauritanian' van Kevin Macdonald is woensdag op televisie

Netflix komt met 'Caught Stealing', maar Prime Video overtroeft met 'Roofman'

Animal