Genre: Actie / Thriller
Geregisseerd door: Giorgio Serafini
Met onder meer: Wesley Snipes, Zoë Bell en Robert Davi
IMDb beoordeling: 4,7 (7.173)
- Niet beschikbaar op Netflix
- Niet beschikbaar op Google Play
- Niet beschikbaar op meJane
Plot Game of Death
"Winning is everything."
CIA-agent Marcus (Snipes) werkt undercover als bodyguard voor een wapenhandelaar, die in dienst is bij de baas van een hedgefonds, met als doel hem en zijn baas uit te schakelen. Wanneer een paar corrupte CIA-agenten het voorzien hebben op het geld van deze financier, moet Marcus het opnemen tegen zijn collega's.
Agent Marcus
skipy05
Zeker geen slechte film.
Redelijk standaard film.
Verhaal valt mee.
Wesley Snipes speelde vrij goed.
bennerd
Veel goede ideeën, slechte uitwerking, maar wel heerlijk vermakelijke actiefilm.
Laks
Wat ik nog het allerergste vind aan dit soort films zijn niet de kogels die nooit opraken, maar het feit dat niemand ooit naar het toilet gaat. Zeg nu zelf, van al die actie moet men toch ooit een keer een flinke boodschap doen, maar nee hoor, nooit gebeurt dit in dit soort films. Ze slaan er maar op los en schieten alles aan gort, maar niemand die een keer moet poepen of iets dergelijks. Werkelijk waardeloos!
Ehm, wil jij in een film zo graag iemand naar het toilet zien gaan misschien? Van mij mogen ze dat toch uit de film laten.
Laks
Matig verhaal, suffe dialogen, matig acteerwerk (op die Redvale na, vond ik best wel een geinig typetje), maar toch wel behoorlijk vermakelijke actie. Vermakelijk voor een keertje, zonder meer. 3*
Lennert
Dit was ook voornamelijk een parodie op de mensen die de hele tijd zeuren over ontelbare hoeveelheden kogels
RuudC
De aanwezigheid van zowel Wesley Snipes als Gary Daniels doet ondergetekende vooral watertanden, maar de ervaring leert dat beide acteurs zelden goede scripts aangereikt krijgen. Game of Death valt ook in dat rijtje, al behoort de film niet tot het schuim der aarde, zoals sommigen ons willen doen geloven. Voor het verhaal hoef je de film inderdaad niet te zien. Het bevat een aantal sleutelmomenten die erg inwisselbaar zijn. Voor mij viel eigenlijk alleen de actie tegen. Snipes trapt er op zijn 48ste nog lustig op los, maar hij gaat me te weinig mensen direct te lijf. De vuurgevechten interesseerden me niets. Dat had overigens niks te maken met de unlimited ammo cheat te maken. Daar heb ik ook nauwelijks op gelet. Met de martial arts skills van Snipes zit het over het algemeen wel goed. Dat zal hem vandaag de dag erg goed van pas komen. In de film rekent hij soms heerlijk af met zijn tegenstanders.
Er zijn een aantal punten waar ik minder gelukkig mee was. Zo wordt de vaart er regelmatig uitgehaald door saaie dialogen of redelijk nutteloze flashforwards. Het eindgevecht weet de film niet te redden. Ook de kleurenfilters slagen er niet in, al was het met de echte kleuren vermoedelijk een saaiere film geweest. Jammer.
manifestos
Heerlijke film. Lekker om weg te kijken, Wesley Snipes deed het prima in deze film. Zijn films vind ik best wel oké. Het enige jammere aan deze film is dat er veel werd geschoten, maar weinig werd geraakt... Zonde van al die kogels
Thampon
moet zeggen dat ik dit zeker niet slecht vond, in ieder geval beter dan Piranha 3DD
ASman
Nogal slapjes.
Snipes is nooit de meest begaafde acteur geweest, maar in Brooklyn's Finest deed hij het toch heel aardig. In deze film ziet hij er echter weer uit alsof de opnames niet snel genoeg afgelopen kunnen zijn, zodat hij zijn check kan incasseren. De dialogen zijn, zoals wel meer mensen het aangaven, suf. Het gebruik van de kleurenfilters en vertragingen valt op de meest vreemde en slechtgetimede momenten in de film. De bad guy is even suf als de dialogen en is een ongelooflijke eikel. Dat laatste zou normaal positief moeten zijn, maar in deze film gaat het 'eikel zijn' niet gepaard met de cool die bad guys in actiefilms echt wel nodig hebben.
Op een gegeven moment wil de film je laten geloven dat de twee slechterikken samen met hun twee gegijzelden een regelrecht 'duivelsnest' binnen zullen gaan bij die 'Redvale' of zoiets...en als ze daar eenmaal aankomen is de teleurstelling compleet : die Redvale heeft een saaie kop, geen charisma, er gaat bijzonder weinig dreiging van uit en hij heeft ocharme 7 security guards rondlopen. .
Wat is er positief ? Wanneer Snipes begint te vechten, kijkt de film nog wel goed weg en Davi zet niet zijn beste prestatie neer, maar het blijft toch een echte karakterkop.
nadrin
pure actie die eigelijk van het begin tot het einde doorgaat.
Ik vond vooral de gevechten zeer knap gefilmd.
Snipes tilt heel alleen het niveau van de film naar een grotere hoogte.
Min punt was wel dat de daden niet conceqent doorgingen om het verhaal ten gunste te komen
Dying Rose
Als ik aan films met Wesley Snipes denk, krijg ik meteen het beeld van Steven Seagal in mijn hoofd geprent. Gewoon omdat beide acteurs in dezelfde soort actiefilms spelen. Niet geweldig, niet (echt) slecht, maar films die een avondje kunnen opvullen.
De plot klinkt leuker (en spannender) dan de film en dat was zo ook. Je weet hoe het gaat eindigen en je brein heb je niet nodig om dingen op te lossen of te begrijpen, want er vàlt gewoon niets te begrijpen. Laat de actie je maar meevoeren.
Snipes heeft niet meer (en niet minder) te bieden dan voordien, een film speciaal voor de trouwe fans.
Ben wel benieuwd naar zijn rol in Brooklyn’s Finest, ik denk dat hij me daar wel kan verrassen.
Om (bijna) af te sluiten, neem ik iemand die mij enorm irriteerde nl. die blonde trut die met haar pistool zat te zwaaien. Alleen al haar kop te zien, verdiende ze het om te sterven. Floria was al geen fantastische rol om te spelen, maar als die actrice (Zoe Bell) nu nog goede acteerprestaties kon neerzetten…...
Er moeten zeker nog andere mensen zijn die zich stoorden aan dat wicht.
“Winning is everything”, zegt de poster en hij heeft gelijk; met dit soort film is het alles of niets. Laat mij daar nu net tussen zitten. Zoals reeds gezegd een film die een avondje kunnen opvullen. MIJN avondje.
Niet meer of niet minder.
Stijn B.
Belabberde actiethriller met een goed op dreef zijnde Wesley Snipes. Hij is zowat het enige positieve punt aan deze film.
Ik stoorde mij ook enorm aan die tuttebel met een Z-niveau van taleertalent.
IceTigerGhost
Een film die, gezien de titel, al van in het begin veroordeeld was om in de schaduw van Bruce Lee's klassieker te staan. Echter is 'Game of Death' voorlopig meer gekend als de laatste film met Wesley Snipes alvorens hij de gevangenis in vloog. Hierdoor liep hij jammer genoeg een rol in 'The Expendables' mis, een film waar tegenspeler Gary Daniels overigens wel een (weliswaar kleine) rol in kreeg.
Enfin, terug naar 'Game of Death'. Vanaf de eerste scènes tracht deze mits kleurenfilters en zwart-wit shots wat extra te brengen, maar dit is lsechts een afleiding voor het slecht vertelde verhaal. In het begin moet je dan ook allert zijn om uit het rommelig eerste gedeelte op te maken hoe de vork nu eigenlijk in de steel zit. Eens het verhaal zich verder afspeel in het ziekenhuis beginnen de eerste man-tegen-man gevechten boven te komen en wordt de film wat amusanter, zonder echt uit te blinken in andere facetten. Daarna verplaatst de aktie zich naar locatie 2 en kabbelt de film rustig verder richting het langverwachte eindgevecht tussen Snipes en Daniels, dat echter even teleurstellend is als het gevecht tussen Li en Lundgren in het eerder vernoemde 'The Expendables'.
Decec
Een goede actie/thriller film...
Prima verhaal...
Prima acteerwerk...
Wel leuk bekende acteurs Wesley Snipes ,
Ernie Hudson en Robert Davi...
Mooi HD kwaliteit, maar soms geruis...
Perfect achtergrond geluid/muziek (Dolby Digital)...
Dreiecke
Visueel vind ik het wel erg mooi, soms wat snel en chaotisch gemonteerd of iets te los uit de hand gefilmd, maar over het algemeen aangenaam en boeiend om naar te kijken. De audio bestaat o.a. uit instrumentale rocktunes op de achtergrond met een stoere uitstraling, best mooi gedaan. Wesley Snipes acteert goed, de hartpatient wat minder (later beter), de arts en de CIA agenten prima. Stuntvrouw Zoe Bell is ook wel een favorietje van mij. Scenes zoals op de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis vind ik erg goed, weird op precies de juiste wijze. De overall sfeer is kil te noemen, afstandelijk en daarom geschikt voor het medogenloze misdaad/thriller verhaal.
De actie en gevechten in deze film vind ik echt verrassend strak gedaan, terwijl ik helemaal niet zo van het genre hou, zowel de schietscenes als bv de Aziatische vechttechnieken. Bepaalde effecten vind ik echt heel interessant en goed ingepast. Ook zijn er voldoende snelle wendingen in het script/scenario.
Het geheel maakt een verzorgde indruk en voelt eerder aan als een product wat met een bepaalde eigenheid en met passie gemaakt is als een doorsnee gefabriceerd massaproduct.
Ik vind de film dus helemaal niet zo slecht als hij aangeschreven staat en hij heeft mij prima vermaakt. Aangezien dit niet de standaard Hollywood formule heeft en zaken als overbodige flauwe humor en een overdaad aan explosies en andere ongein weggelaten zijn, is het veel beter naar mijn zin.
Verfrissend in zijn eenvoud.
"Go with God my son, you are forgiven" als laatste tekst..... hm (gezien het voorgaande?)
Leno
Waardeloze actiefilm met slechte acteurs en een waardeloos verhaal. Zelfs de acteiscenes stellen weinig voor. Met moeite afgekeken terwijl ook de climax totaal niet boeiend is.
Toch maar deze film kijken vanavond,
Had ook gekeken naar "The Machanik'' uit 2005.
Maar de reactie's op die film waren slecht,
Dus toch maar deze kijken
Wesley Snipes heeft meestal goede fims met veel actie wat ik van deze film ook verwacht ^^
Mijn reactie is vanavond hier ook te lezen
DiDa
Toch maar deze film kijken vanavond,
Had ook gekeken naar "The Machanik'' uit 2005.
Maar de reactie's op die film waren slecht,
Dus toch maar deze kijken
Mijn reactie is vanavond hier ook te lezen
Ben benieuwd...ik vind The Mechanik veel beter...
underground
Best wel lekkere film om na te kijken
Leuk verhaal veel actie
En zoals veel zeggen : veeel verspilde kogels haha ^^
Eindcijfer 3*
underground
Ben benieuwd...ik vind The Mechanik veel beter...
Game Of Death was best wel nice film
Veel actie mooi verhaal. En veel verspilde kogels haha
Toch te nieuwschierig hoe The Mechanik is dus ga hem binnenkort toch maar eens kijken ^^
Gang_Star
Het is weer een behoorlijke tijd geleden dat ik nog een film van Snipes heb gezien. En moet dan ook zeggen dat ik me goed vermaakt heb. Het verhaal stelt dan wel niks voor, maar het is wel vermakelijk door de vele actiescene's, zowel de vuurgevechten als de man tegen man gevechten. Het eindgevecht had wat mij betreft iets langer gemogen, want je weet gaandeweg de film verder loopt, toch al tussen wie dit gevecht zal plaatsvinden. Op zich is dat geen probleem, maar het is toch wel jammer. Leuke wegkijker desondanks.
frans123
Overbodige actiefilm met geen verhaal. Er wordt 17.653 keer geschoten en niemand laadt zijn gun.Overslaan deze film.
Piratje
Een meeslepende prachtige actiefilm met een wat ingewikkeld verhaal. Maar ok het was de actie die het hem in deze film doet. Het verhaal was er wat onrealistisch bijgesleurd. Nogmaals een pikuurtje aan de CIA en politie.
Kogels met de vleet en de doden verrijzen constant.
Wesley Snipes speelt zijn rol behoorlijk. Alleen de regie laat af en toe wel wat slordige steken vallen met beelden die betere montage verdienen.
Het basketslot tempert een beetje The End. Spijtig op zulke eenzaam afscheid nemen van een boeiend verleden.
Maar algemeen: weinig te vertellen maar genieten van de rouds, gevechten, kogels. De verpleegsters mochten van betere kwaliteit.
Een aanrader met 3,5 punten.
FunkStarr
Zeer matige film, afgezien van enkele actiescènes welke nog net het kijken waard zijn.
Grindhouse62
- 2065 berichten
De volgende films zijn/worden vandaag ook gekeken / herzien:
- de spionage actie thriller Spy Game (2001) herzien op Netflix
- de avonturenfilm Black Knight (1954) uit eigen collectie
- de horrorfilm Eaten Alive (1976) uit eigen collectie
Grindhouse62
- 2065 berichten
Gewoon een 13 in een dozijn actie film met voldoende actie, veel schieterij en aardige martial arts scenes. Dit soort films ging vroeger meestal rechtstreeks de videotheken in wat in deze tijd de On Demand platformen zal zijn. Het is een lekkere wegkijker en is niets mis mee.
'Flight Risk' vanaf deze week te zien in de bioscoop, Regisseur Chris Columbus is enthousiast over aankomende 'Harry Potter'-reboot | MovieMeter Recap
'Billy Elliot' wordt morgenavond (22 januari) uitgezonden: 'Heel de film lang met een grote glimlach op mijn gezicht'
'The Brutalist'-regisseur Brady Corbet verdedigt AI-gebruik: 'Dit was een handmatig proces'
A24 deelt onheilspellende eerste trailer voor aankomende horrorfilm 'Opus' met John Malkovich
Sherlock Holmes: A Game of Shadows
Game of Thrones: The Last Watch
Documentaire, 2019
Genova
Drama, 2008
ciamichiganbodyguarddetroit, michigancentral intelligence agencyunited states of americathe united states of america
Social media
- Registreer |