Genre: Komedie / Familie
Gesproken taal: Spaans en Engels
Releasedatum: 13 oktober 1994
Bekijk via Disney+
Plot Baby's Day Out
"No Bib. No Crib. No Problem."
Baby Bink is al negen maanden oud en wil wel wat. Dagelijks laat hij zich voorlezen uit zijn lievelingsprentenboek 'Baby's Day Out'. Daarin staat het spannende relaas van baby Hooboo, die samen met zijn ma de grote stad intrekt. Maar op een dag wordt de pientere baby Bink door een stel klunzige kidnappers ontvoerd, maar hij slaagt erin het leven van de onverlaten tot een ware hel te maken.
Eddie
Bennington
Baby Bink
Baby Bink
darkjaap
een rare variant van home alone ..
het verhaal is totaal niet goed en zo voorspelbaar ..
het gaat gewoon zon beetj van o my god hes doing this that this that en dan hoor je ook nog zon gebrabbel van die kleuter maar daarmee is het echt gewoon gedaan
2 *
wo2-Freak
Waarom is deze film zo slecht
Geweldig ''acteerprestaties'' van die baby, hoe hebben ze hem zo kunnen laten acteren? Bij apen laten zitten, over de straat laten kruipen etc. Wel mooi gedaan.
Dat babytje is trouwens best wel lief
Gemeen hem een 1.0* te geven
Ik vond het een mooie film en ga hem zeker bekijken 4.0*
Anjin
Vond hem wel lachwekkend
Je zult maar bij de scouting geweest zijn..
Krik het gemiddelde wat op want vind dit veels te laag..
DeCol
Vind het gemiddelde van deze film ook ietwat te laag. Natuurlijk is het een film van niks maar ik vind het wel grappig en kan er zeker van genieten. Vroeger vond ik hem prachtig! Het is natuurlijk ook wel een film voor het jongere publiek en als je je stem daarop baseert vind ik het toch wel een 2,5* waard.
Dianaa`
Meestal ben ik niet in voor zulke komedies, maar deze vond ik toch nog wel vermakelijk. Ik heb nog wel kunnen lachen om de grappen die kwamen. En ik vind dat jongetje echt schattig.
ILDIB
Droeviger dan droevig, tis dat het wile y coyote gebeuren nog een glimlach kan opwekken. Precies 1 echte leuke scene: "we're going to the tictac for the Boo Boo"
tukkerstein
Gigantisch ongrappige film met een paar leuke uitspraken die op een hand te tellen zijn. De film duurt veel te lang.
Kricky
Beetje home alone achtig, maar wel grappig gedaan door die baby. Het is wel weer zo''n film dat je heel sterk aan de videotheek doet denken. Ik zie de video nog in de schappen liggen tussen de andere comedy's. Dan ging je weer eens een film huren en dan viel je oog bijna altijd even op deze film.
5,5
Avitas Sibannac
Jeugd (kind) sentiment. Het zal dan ook ruim 10 jaar geleden zijn dat ik deze voor het laatst heb gezien. Die 3 * blijven staan zolang ik de film niet meer herzie. Dan zou de score wel eens flink omlaag kunnen gaan...
INSTITUT777
heb hem net weer gezien en vind hem nog steeds hilarisch,
ok niet zo goed als en ook minder grappen dan Home Alone 1 + 2, maar toch nog een strakke film.4*
Hectometersnor
Vreselijk de slappe lach gehad om deze film in mijn jeugdjaren. Dat is dan ook het enige wat telt voor mij bij deze leuke film en over de rest ga ik niet lopen mieren neuken.
niethie
Ja wat kan ik zeggen, vroeger heb ik deze film een aantal maal gezien en vond hem toen erg grappig, als ik nu het verhaaltje er eens goed op na lees begrijp ik eigenlijk niet waarom. Uit jeugdsentiment ben ik nog geacht een twee en een half te geven.
2,5 sterren
maxwevalli
ik stem nu puur met de gedachte van vroeger en toen heb ik deze film toch echt wel leuk gevonden..! dus gewoon 3 sterren als ik hem nu zou moeten beoordelen werd het wat minder..!
lennyyy1990
Ik vond de film heel erg goed. Dit baseer ik op het goede acteerwerk en het werkelijke fascinerende meesterwerk van Patrick Read Johnson die eerlijkwaar weer het beste naar voren haalt in een van zijn klassiekers. Het mooiste aan de film vind ik het plot dat prachtig ineen valt met het scenario van Johnson.
Het acteerwerk is van ongelofelijk niveau waarbij je moet afvragen waarom deze acteurs niet bekendere films spelen?
Kortom Johnson weet je vanaf het begin tot eind te boeien met prachtig acteerwerk en vele scenes die mooi ineenvallen met het plot!
Albert Filth
grapje
DragQueen
Een erg voorspelbare komedie, die wel een paar erg leuke momenten kent. ik geef hem 2 sterren.
Actionfreak
Super grappige film best in zijn soort!
MNV2
Ik moet deze film vroeger toen ik klein was echt veel gezien hebben, de grappen vond ik behoorlijk geslaagd, het verhaal was natuurlijk erg voorspelbaar maar ik heb me met deze film echt goed geamuseerd. Voorlopig geef ik deze film ook 2.5 sterren tot dat ik nog eens (ooit) een herziening overweeg..
Jules15
Vroeger vond ik deze super leuk en noemde ik em ook baby en de aap:p ik denk niet dat ikhem gauw nog een keer wil zien.
Cinemaniak
schattig jochie, dat wel
iemand ooit nog iets vernomen van de hoofdrolspelertjes
Adam Robert Worton & Jacob Joseph Worton?? Ze zijn nou toch al wat jaren tieners.
Sapperdeflap
Voorspelbaar, clichematige productie van de lopende band. Mijn vrouw was vertederd door het jochie en kon nog wel om sommige grappen lachen.De aap grap is natuurlijk schaamteloos gejat uit Trading Places.
Linds
Leuke film, die me als kind vaak vermaakt heeft!
Veel humor (met volgens mij geslaagde grapjes) en een leuk verhaal.
Misschien niet erg realistisch, maar dat stoorde niet in deze film
StephniiM
ik vond deze film al heel leuk toen ik 7 jaar was en nog steeds .
ik snap echt niet waarom hij zo'n slechte score heeft

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

The Ghost and the Darkness
Drama / Avontuur, 1996

The Witches
Fantasy / Komedie, 1990
chicago, illinoisgorillababyontvoeringstupiditygangsterontvoering van kinderenlost childbaby protagonistchild outsmarts adult