Genre: Komedie / Familie
Gesproken taal: Spaans en Engels
Releasedatum: 13 oktober 1994
Bekijk via Disney+
Plot Baby's Day Out
"No Bib. No Crib. No Problem."
Baby Bink is al negen maanden oud en wil wel wat. Dagelijks laat hij zich voorlezen uit zijn lievelingsprentenboek 'Baby's Day Out'. Daarin staat het spannende relaas van baby Hooboo, die samen met zijn ma de grote stad intrekt. Maar op een dag wordt de pientere baby Bink door een stel klunzige kidnappers ontvoerd, maar hij slaagt erin het leven van de onverlaten tot een ware hel te maken.
Eddie
Bennington
Baby Bink
Baby Bink
vic
hele slechte home alone rip-off maar dan anders. het slechte eraan is dat hij gewoon ook van john hughes is
Sparkle
Ik vond het echt niks. Begon me zelfs te irriteren aan de film. John Hughes was al niet een regisseur naar m'n goesting maar sinds deze zal hij toch zeer sterke films moeten maken om me nog een positieve indruk te geven.
roda
zo slecht is ie niet,de eerste keer heb ik me kapot gelachen.
vooral joe pantoliano is goed in deze film.
de tweede en derde keer dat ik deze film had gezien,vond ik het wel allemaal wat minder.toch 3.5 sterren.
Yak
K vond het een topfilm in 94, toen k nog klein was...
Is dat zo, Ramon?
davidov
Is dat zo, Ramon?
ik weet niet hoe het met Ramon zit maar ik weet wel dat ik hetzelfde had....toen ik de film destijds zag in 94 was ik 9, nou geloof me maar als ik zeg dat ik deze film geniaal vond!...echter toen ik de film een jaar geleden weer zag viel hij me ontzettend tegen....geef de film een 2.5* omdat de film me net 1 of 2x wel kon laten grinniken (en helemaal als klein kind).
HALLOWEEN
ik vond um eigenlijk errug grappig. lekker simpele humor
Ik ook erg grappig vooral dat stukkje met die aap.
predator
- 1948 stemmen
Bagger. Hoe is Joe Mantegna hier in godsnaam in verzeild geraakt??????
XfofaXX
Een erg leuke film enkele jaren geleden, en nu eigenlijk nog steeds
Ook al is het wat Home Alone-achtig, toch nog een 3
Woutjinho
1 omdat ik me erger dat ze geen baby aankunnen, bij home alone... ok, een huis vol vallen, maar dit?
Avitas Sibannac
Als ik 10 of 15 jaar jonger zou geweest zijn, zou ik deze film geweldig vinden. En inderdaad zo was het ook toen ik deze film voor het eerst te zien kreeg in de bioscoop. Maar als ik deze nu zou terugzien zou ik denken: jezus, waar was ik in godsnaam mee bezig?...
daanos;
okeeej, dit is net iets anders als ik verwacht had, maar ik en mn oppaskindje hebben gewoon genoten (eerlijk gezegd alleen mn oppaskindje) maja.
Epitaph
Zag dat Drew Barrymore ook nog meedoet in deze kinderfilm, maar staat nergens vermeld (IMDb).
The Contender
Wat voor rol heeft ze dan?
BlueSword
vroeger had ik deze op videoband opgenomen, opzich wel geinig maar nu echt niks meer aan.
irriteer mij echt aan ''domme'' boeven, opzich wel leuk gedaan zo met die baby.
kArIzMa_TuRk
Vond hem vroeger heel leuk.. zo leuk dat ik hem misschien wel een 5* zou geven.
maar nu ik hem weer heb gezien dacht ik nou zo leuk is die nou ook weer niet.
2,5* omdat ik hem vroeger erg leuk vond.
jack-sparrow
ik vond hem vroeger geweldig en nu is hij ook niet slecht.
hij is best grappig en geweldig geacteerd door die kleine.
erg komische en plezant.
ik geef hem 3.5
Theatertje
Toen ik een klein meisje was, was dit mijn lievelingsfilm
Nu ik ouder ben, kan ik haast niet anders dan toegeven dat mijn lievelingsfilm toen een rotfilm van nu is. Uit jeugdsentiment geef ik deze film 2.5 sterren, net niet gebuisd.
nightbreed
Ik herinner me nog dat deze film mij 2 of 3 keer een pijnlijke glimlach heeft bezorgd.
Cijfer: 1,5
%%%%%%
Wat een saaie film
De grappen slaan nergens op.En het is niet realisties mar dat geeft niks maar dan moeten ze het wel goed uitwerken want dat is nog niet eens gedaan
pff een 0,5
Drazenko
Die baby is vet schattig.
Film is wel leuk!
Eny
Ik vond de film ook heel leuk, vroeger natuurlijk meer , maar nu gaat het ook wel, al is dit echt niet mijn soort films. 3*
jumpstylemovie
Vind het een leuke film. Raar dat hij zo'n laag gemiddelde heeft.
verwachte rond de 3 sterren.
ik geef de film : 3.5***
tommykonijn
Vreselijke Komediefilm vind ik dit als ik heel eerlijk mag zijn, Niet veel gelachen en er werd ook nog daarbij maar heel matigjes geacteerd, Nee dit is zeker geen Film die ik in mijn Top 10 zou zetten.

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

'Bridgerton' is terug op Netflix: eerste deel van vierde seizoen nu te zien

The Ultimate Gift

The Ghost and the Darkness
Drama / Avontuur, 1996

The Witches
Fantasy / Komedie, 1990
chicago, illinoisgorillababyontvoeringstupiditygangsterontvoering van kinderenlost childbaby protagonistchild outsmarts adult